James Bon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υποθέτω ότι οι παρακάτω εφαρμογές είναι οι πλέον σημαντικές για το ευρύ κοινό: Facebook LinkedIn YouΤube Instagram Twitter Reddit Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από James Bon
Dantε Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, tritonas00 είπε Καμια Επισης. Ενα LinkedIn εχω,ισα ισα να καθεται για οταν χρειαστει. 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Google+ MySpace Tumblr Vine Ξεχασες το Hi5 υποθετω.
DownUNDERground Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dantε είπε Επισης. Ενα LinkedIn εχω,ισα ισα να καθεται για οταν χρειαστει. Ξεχασες το Hi5 υποθετω. IRC και ICQ.😂 Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από DownUNDERground
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φατσομπουκ IRC YouTube (135k συνδρομητές, ούτε εγώ ξέρω πως τους μάζεψα). Researchgate Academia Στο παρελθόν είχα ανοιξει Twitter, LinkedIn, insta αλλα τα βαρέθηκα και τα έκλεισα. Αρκετά ενδιαφέρον βρίσκω το reddit αν και δεν γράφτηκα ακόμα. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από Basilhs23___
Kostasspil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 3 hours ago, tritonas00 said: Καμια Αν μετρησουμε το Discord ως τετοια, χρησιμοποιεις μια 🤣🤣🤣
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Αν μετρησουμε το Discord ως τετοια, χρησιμοποιεις μια 🤣🤣🤣 Το discord είναι ένα μέσο που έχει γίνει πολύ της μόδας από μαθητές και πιτσιρίκια. Λένε μοιάζει με το IRC.
Dantε Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Το discord είναι ένα μέσο που έχει γίνει πολύ της μόδας από μαθητές και πιτσιρίκια. Λένε μοιάζει με το IRC. Καλα για gaming χρηση ξεκινησε κυριως.
user2163 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η σειρά είναι ανάλογα με το πόσο τις χρησιμοποιώ. 1.Youtube (δεν ξέρω γιατί αλλά αφού το είδα πάνω το έβαλα, ωραίο αλλά πολλές διαφημίσεις.) 2.Twitter 3.LinkedIn 4.TikTok 5.Reddit Τώρα αν το discord θεωρείται εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης τότε και αυτό κάπου ανάμεσα στο twitter και στο linkedin τρίτο δηλαδή. Στη δουλειά χρησιμοποιώ ms teams και slack αλλά δεν νομίζω ότι θεωρούνται μέσα κοιν. δικτύωσης είναι μεταξύ συγκεκριμένων ανθρώπων δεν είναι public. Instagram και facebook δεν έχω εδώ και 4 χρόνια. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από user2163
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Twitch και Youtube: έχουν αποδειχτεί εξαιρετικά εργαλεία ώστε να ενημερώνομαι για πράγματα που με ενδιαφέρουν, να παρακολουθώ live streams, να συζητάω με ανθρώπους που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα μέσω των stream chat. Το Facebook σε πολύ μικρότερο βαθμό, ειδικά τους τελευταίους μήνες βρίσκω πολύ λίγα πράγματα με ενδιαφέρουν, αλλά ανεβάζουν συγγενείς και φίλοι που έχουν μεταναστεύσει φωτογραφίες εκεί, οπότε είναι ένας γρήγορος τρόπος να μένουμε σε επαφή. Instagram έφτιαξα για να βοηθήσω ένα φίλο κάποια στιγμή, το Twitter για να μπαίνω σε μερικούς διαγωνισμούς, αλλά ως εκεί, δεν είμαι πραγματικός χρήστης. Reddit γράφτηκα επίσης για πολύ συγκεκριμένο λόγο, αλλά το βρίσκω απερίγραπτα δυσκίνητο. Προτιμώ ασυζητητί το Discord, δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργός εκεί αλλά βρίσκω αρκετά χρήσιμο. 2
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δεν ξέρω αν πιάνονται ως τέτοια, αλλά κατά σειρά προτίμησης: Insomnia.gr>Youtube>Viber.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα