Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγινε βλακεία , ήρθε καθαριστική η οποία έκανε καλή δουλειά αλλά ήταν απρόσεκτη και μπήκαν πολλές μύγες και τώρα δε ξέρω πως τις βγάζω τόσο πολλές, μου πρότεινε μια παγίδα που κρέμας και κολλάνε πάνω ξέρει κανείς πως λέγεται γιατί την ψαχνω ασαπ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aizensama24 είπε

Έγινε βλακεία , ήρθε καθαριστική η οποία έκανε καλή δουλειά αλλά ήταν απρόσεκτη και μπήκαν πολλές μύγες και τώρα δε ξέρω πως τις βγάζω τόσο πολλές, μου πρότεινε μια παγίδα που κρέμας και κολλάνε πάνω ξέρει κανείς πως λέγεται γιατί την ψαχνω ασαπ?

κολλα για μυγες στο google και καθαρισες.

Πολυ απλα,πας στο σουπερ μαρκετ και παιρνεις μαν μου.

Σε τι σπιτι μενεις που μπηκαν τοσες μυγες και δε βγαινουν,κοντα στη μπιρμπιτα ( καταυλισμος για τους υπολοιπους ) .

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Το ότι θεωρησες γρηγορότερο και προτιμότερο να το αναρτήσεις σε φόρουμ από το να κάνεις μια αναζήτηση "παγίδες για μύγες" πχ, με ξεπερνά. 

• Like 3
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Το ότι θεωρησες γρηγορότερο και προτιμότερο να το αναρτήσεις σε φόρουμ από το να κάνεις μια αναζήτηση "παγίδες για μύγες" πχ, με ξεπερνά. 

Το έκανα μήπως πάρω και καμία άλλη ιδέα για το πως να τις βγάλω. Είναι πιο γενικό το θέμα, δεν αφορά μόνο τι παγίδα που ψάχνω. 

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Kαι μετά λες για τρολς,

Μυγοπαγίδα.

Αροξολ σπρει

.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απίστευτο, τις σκότωσα όλες με την ηλεκτρική, ήταν κυριολεκτικά πολλές δεκάδες μύγες σε βαθμό που όλες οι λάμπες μου ήταν γεμάτες μέχρι πάνω και το γραφείο μου και τα κρεβάτια μου και το μίξερ μου. Δε μπορούσα καν να ανοίξω το ψυγείο ή να κουνηθώ. Λέω στο καθαριστή μήπως να τις πάρουμε με την ηλεκτρική σκούπα αλλά πετάγανε και φεύγανε. Μόλις φύγανε παραλίγο να πάθω κρίση πανικού ειδικά λόγω του ότι είναι κυριακή και δεν μπορώ να βρω τίποτα.

Ήταν ένας πολύ κακός εφιάλτης που κράτησε για λίγο. Άμα πας τελικά αργά αργά από τη πάνω μεριά με την ηλεκτρική τις πιάνει, ο καθαριστής πήγαινε πολύ προβλέψιμα και με επηρέασε αρνητικά.  Να πω ότι επίσης εξαντλούνται μετά από λίγο οπότε δε μπορούν να αντισταθούν στην ηλεκτρική.

Δε μπορώ να πω πάντως οι καθαριστές μου προσφέρανε τεράστια υπήρεσια για αστεία λεφτά. Άδειασμα σπιτιού από πολλά και βαριά αντικείμενα, πλήρης απολύμανση σε όλο το σπίτι, καθαρισμό 2 στρωμάτων ( τα κάνανε καινούργια) μόνο για 120Ε. Δε μπορούσα όμως να το χαρώ με τη μαλακία που έγινε. Ευτυχώς τελείωσε. ΟΥΦ

Συμπέρασμα, μην τους εμπιστέυεστε πλήρως, εγώ έβλεπα τις μύγες και λέω μάλλον θα έχουν κάποιο σχέδιο για αυτές για να μην αντιδράνε και δεν τους ενόχλησα, τελικά δεν είχαν τίποτα και τώρα φοβάμαι μην έχει γίνει καμία μαλακία σε καμία κονσόλα μου που τις περνάνε με υγρό πανί.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας ψεκάζουν...

Αν δέν μας ψεκάζουν,θα έπρεπε!

Για τις μύγες λέω,έ;!

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Κοιτα.  Δεκαδες μύγες (και μαλιστα πολλες δεκαδες) δεν μπαίνουν με τη μία μεσα στο σπιτι αν ανοίξεις απλα την πορτα Νοέμβρη μήνα. 

Δεν καταλαβαίνω πως μπορει να γινει αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, stormrain είπε

Κοιτα.  Δεκαδες μύγες (και μαλιστα πολλες δεκαδες) δεν μπαίνουν με τη μία μεσα στο σπιτι αν ανοίξεις απλα την πορτα Νοέμβρη μήνα. 

Τις έφεραν σε σακούλα για να τον αναγκάσουν μετά για απεντόμωση, ώστε να έρθουν και να κάνουν χάλια το σπίτι, ώστε μετά να ξανάρθουν οι καθαριστές κοκ. 

Δημοσ.

Σαπια φρουτα ξεχασμενα στον παγκο της κουζινας Ichigo Kisama, οπως επισης οι μυγες ψαχνουν καταφυγιο για να ζεσταθουν το φθινοπωρο. 

Καλυψε τα τροφιμα και ψεκασε με σπρει και ασε κλειστα τα παραθυρα μεχρι να ψοφησουν ολες. 

Μετα κανε ενα καλο καθαρισμο ολο το σπιτι γιατι με τοσες μυγες ολο σου το σπιτι εχει γεμισει καρκαδια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stormrain είπε

Καθαρίζανε 6 ώρες συνεχόμενα με τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή και μπένανε λίγες λίγες  μέχρι που μαζεύτηκαν πολλές. Ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα που το θεωρούσα απίθανο να μην έχουν κάποια απάντηση σε αυτό. Δε το περίμενα με τίποτα ότι θα με αφήνανε έτσι και θα φεύγανε. Το θεωρούσα τόσο λογικό ότι θα κάνουν κάτι που δεν έκανα κάτι εγκαίρως για να το σταματήσω. Λέω δε μπορεί, άμα δεν είχανε απάντηση τότε θα κλείνανε τη μπαλκονόπορτα όποτε δε τη χρειάζονταν, καμιά φορά η κοινή λογική αποτυγχάνει.

Δε φαίνεται να έχουν κάνει κάποια ζημιά στο σπίτι. Αυτό που τις τράβηξε μάλλον ήταν η βρωμιά στο πάτωμα, το σπίτι δεν είχε πουθενά εκτεθιμένα φαγητά ή υπολείμματα.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
4 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Λέω στο καθαριστή μήπως να τις πάρουμε με την ηλεκτρική σκούπα αλλά πετάγανε και φεύγανε. Μόλις φύγανε παραλίγο να πάθω κρίση πανικού ειδικά λόγω του ότι είναι κυριακή και δεν μπορώ να βρω τίποτα.

Ήταν ένας πολύ κακός εφιάλτης που κράτησε για λίγο. Άμα πας τελικά αργά αργά από τη πάνω μεριά με την ηλεκτρική τις πιάνει, ο καθαριστής πήγαινε πολύ προβλέψιμα και με επηρέασε αρνητικά.  Να πω ότι επίσης εξαντλούνται μετά από λίγο οπότε δε μπορούν να αντισταθούν στην ηλεκτρική.

Κλαίω…

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...