Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Εχω μαζεψει παρα πολα ρουχα ανδικα και γυναικεια (οχι παιδικα) σε αριστη κατασταση και φυσικα καθαρα που λυπαμαι να τα πεταξω Επειδη ειναι σε σακουλες και ενα σιδερωμα ισως χρειστει αν και οχι απαραιτητα . Εχει εμπειρια/γνωση καποιος που μπορω να τα δωσω ? Εντος Αττικης μπορω να τα παω κι εγω .
Joshua21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 https://www.enallaktikos.gr/Article/35836/mhn-to-petaxeis-101-dieythynseis-gia-na-to-hariseis
Nabuko Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχει εμπειρια/γνωση καποιος που μπορω να τα δωσω ? Ρώτα αν θέλει και κάποιος συμφορουμίτης 1
d_gkal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 25 minutes ago, Γιάννης Platano said: Εχω μαζεψει παρα πολα ρουχα ανδικα και γυναικεια (οχι παιδικα) σε αριστη κατασταση και φυσικα καθαρα που λυπαμαι να τα πεταξω Επειδη ειναι σε σακουλες και ενα σιδερωμα ισως χρειστει αν και οχι απαραιτητα . Εχει εμπειρια/γνωση καποιος που μπορω να τα δωσω ? Εντος Αττικης μπορω να τα παω κι εγω . Σε κάποια εκκλησία ίσως; Που να μάθεις αν όντως τα δίνουν εκεί που πρέπει και δε τα μοιράζονται μεταξύ τους Προσωπικά αυτό κάνω, επίσης τα δίνω σε οικογένειες που τα χρειάζονται 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Πηρα στην Κιβωτο αλλα δεν θελουν ρουχα Πηρα στην ΜΚΟ Θεοφιλος αλλα βγαινει ηχογραφημενο μηνυμα χωρις να μπορεις να βγαλεις ακρη . 6 λεπτά πριν, d_gkal είπε Σε κάποια εκκλησία ίσως; Που να μάθεις αν όντως τα δίνουν εκεί που πρέπει και δε τα μοιράζονται μεταξύ τους Προσωπικά αυτό κάνω, επίσης τα δίνω σε οικογένειες που τα χρειάζονται Αν ηξερα καποια ευχαριστως θα τα εδινα αλλα δεν ξερω
d_gkal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Στη γειτονιά σου δεν έχεις εκκλησία; Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις αν δέχονται ή να σε παραπέμψουν σε κάποιον άλλον 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, d_gkal είπε Στη γειτονιά σου δεν έχεις εκκλησία; Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις αν δέχονται ή να σε παραπέμψουν σε κάποιον άλλον Θα παρω τηλεφωνο .Ευχαριστω 1
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Ψάξε να βρεις αν υπάρχουν κόκκινοι κάδοι για ανακύκλωση ρούχων, αυτα δεν τα ανακυκλώνουν όλα αλλά τα δίνουν σε κέντρα αστέγων δήμους κτλ. Μπορείς να δοκιμάσεις σε κάποια εκκλησία αλλά γενικά θα ψάξεις πολύ για να βρεις φορέα να τα πάρει επειδή όλοι ρούχα έχουνε που ψάχνουν να τα δώσουν κάπου και έχουν τιγκαρει. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ψάξε να βρεις αν υπάρχουν κόκκινοι κάδοι για ανακύκλωση ρούχων, αυτα δεν τα ανακυκλώνουν όλα αλλά τα δίνουν σε κέντρα αστέγων δήμους κτλ. Μπορείς να δοκιμάσεις σε κάποια εκκλησία αλλά γενικά θα ψάξεις πολύ για να βρεις φορέα να τα πάρει επειδή όλοι ρούχα έχουνε που ψάχνουν να τα δώσουν κάπου και έχουν τιγκαρει. Με λιγο ψαξιμο που εκανα αυτο καταλαβα . Και στο κεντρο υποδοχης κλπ του Δημου Αθηναιων τα ιδια μου ειπαν ..
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Με λιγο ψαξιμο που εκανα αυτο καταλαβα . Και στο κεντρο υποδοχης κλπ του Δημου Αθηναιων τα ιδια μου ειπαν .. Έχουν γεμισει μέχρι τέρμα παντού. Αυτό που πολλοί δεν αντιλαμβάνονται είναι πως ο άστεγος και ο απορος θα πάρουν τόσα όσα χρειάζονται γιατί κυκλοφορούν όλη την ημέρα στους δρόμους και δεν μπορούν να κουβαλανε τίποτα, δεν έχουν που να τα αποθηκεύσουν τα ρούχα αν δεν έχουν μόνιμη κατοικία κάπου. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Και σε κοινωνικό παντοπωλείο μπορείς να τα πας.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Ποια Εκκλησία... ζούμε μεσαίωνα ακόμα νομίζετε που οι εκκλησίες κάτι ΙΣΩΣ κάναν τότε.. Λοιπόν, ΚΑΘΕ έτος, μαζεύω ότι ρούχα έχω στη διάθεση μου που βλέπω πως δε φοράω. Σκισμένα δεν είναι, είναι σε καλή κατάσταση, αλλά καθώς το γούστα αλλάζουν θεωρώ πως θα τα εκτιμούσε άλλος περισσότερο από εμένα. ΣΗΜΕΡΑ κιόλας, έχω στο port-baggage μια κούτα με ζεστά πλυμένα ρουχαλάκια. Τι κάνω; Παίρνω ένα φίλο στο κάμπριο, και πάμε ομόνοια απογευμά-βράδυ. Καθώς περνάς, θα βλέπεις άτομα να κοιμούνται στα πατώματα. Χωρίς να τους ξυπνήσεις, άσε τους δίπλα 2-3 τεμάχια. Αν έχεις 100, άφηνε τα ανά 10άδες, αλλά κρίμα είναι ας τα μοιραστούν περισσότεροι. Το συναίσθημα που θα έχεις όταν θα τελειώσεις, θα είναι καλύτερο από όταν τελειώνεις από ψώνια στο mall. 8 3
nikosmakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 δοκιμασε σε αυτον τον οργανισμο, σιγουρα θα τα δεχτουν http://ellinonoikogeneia1.blogspot.gr/
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, nikosmakos είπε δοκιμασε σε αυτον τον οργανισμο, σιγουρα θα τα δεχτουν http://ellinonoikogeneia1.blogspot.gr/ Δεν βλεπω να εχει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας .
nikosmakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν βλεπω να εχει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας . https://www.facebook.com/ellinon.oikogeneia +30 21 0710 2868 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα