Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πλάκα είναι τα σχόλια από κάτω.

Όσο για το drone, με τι κινητήρα πάει τόσο; Είναι από αιλινικα χαίρια;

• Haha 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτεταμένη παρουσίαση των μη απόρρητων σχεδίων και στο τέλος μιλάει και για το όχημα.
Ελπίζω ότι δεν υπάρχουν συμφορουμίτες ανάμεσα στους 2 από τους 10 που μουτζώνουν.

Επεξ/σία από G.TH.
  • Haha 1
Δημοσ.

Φτίαχνει και jet κινητήρες τώρα ο Παπατζόπουλος;

Γιατί δεν νομίζω να είναι ελικοφόρο.

Τρέμε Pratt & Whitney.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, NT1G είπε

Φτίαχνει και jet κινητήρες τώρα ο Παπατζόπουλος;

Γιατί δεν νομίζω να είναι ελικοφόρο.

Τρέμε Pratt & Whitney.

ΧΑΡΤΙΝΟ-ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.jpg

• Like 1
  • Haha 13
Δημοσ.

Ο τύπος παρουσίασε λέιζερ όπλο που κάνει διάτρηση σε ατσάλι, αλλά το φυτό από πίσω δεν έχει πάθει τπτ 🤣

Screenshot_20250513_171730_Facebook.jpg

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ο τύπος παρουσίασε λέιζερ όπλο που κάνει διάτρηση σε ατσάλι, αλλά το φυτό από πίσω δεν έχει πάθει τπτ 🤣

Screenshot_20250513_171730_Facebook.jpg

99% γιατί δεν είναι laser αλλά μικροκύματα και μας δείχνει απλώς ένα anti-drone rifle που βαράει σε αλουμίνιο.

Δημοσ.

Μόνο στην Ελλάδα κάποιος μπορεί να πουλάει τρέλα σε όλους και ακόμη να έχει μούτρα να συνεχίζει να εμφανίζεται σε δημόσια events.

Ο Σπύρος της καρδιάς μας, αφού ολοκλήρωσε την πορεία του στο έδαφος, είπε να φτιάξει και κάτι που να πετάει, γιατί σαν τον Νταβίντσι, είναι και αυτός, πνεύμα που δύσκολα παραμένει σε ένα πράμα. Οι διάλογοι πάντως είναι επικοί και λυπάμαι που κάνω διαφήμιση στον έτερο παπατζή: 

- Μπορείς να βάλεις 39 κιλά μέσα... εκρηκτική ύλη.

- Τί σημαίνει αυτό  αμα κανει μπουμ..

- 30 κιλά... κάνει μεγάλο μπουμ..

....

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.

ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜE??? 🤣🤣🤣🤣Screenshot_2025-05-18-17-20-03-152_com.openai.chatgpt.jpg

🤣🤣Screenshot_2025-05-18-17-20-08-396_com.openai.chatgpt.jpg

ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

On 23/06/2023 at 10:48, ikaruga24 said:

Ε αφού θα μας "ανταμειψη" τότε εγώ πάσο... 

ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Θέλω και οικονομική ανάλυση.
Λογικά έχει βγάλει λεφτά πουλώντας drones σε US of A και Ισραήλ για να στηρίξει το εγχείρημα.

Λογικά σαν την Black Mesa ή την αντίπαλο της Aperture Science (νομίζω άρχισαν πουλώντας κουρτίνες μπάνιου;...), κάπου υπάρχουν υπόγεια labs που όλα προχωράνε.

Δημοσ.

Τα drone που παρουσίασε στην έκθεση δεν θεωρούνται πραγματικά - υπαρκτά τουλάχιστον; Κάτι φτιάχνει δηλαδή.

• Haha 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Τα drone που παρουσίασε στην έκθεση δεν θεωρούνται πραγματικά - υπαρκτά τουλάχιστον; Κάτι φτιάχνει δηλαδή.

Φτιαχνει κανα ποδηλατο στη γειτονια του και εκει αν εχει φουιτ το λαστιχο αν χαλασει η αλυσιδα ξεχνα το. Ο τυπος δεν εχει απολυτως τιποτα κυριολεκτικα τιποτα δεν υπαρχει εταιρια δεν υπαρχει εργατικο με τους 9 ηρωες που κανουν για 100 υπαλληλους τις bucatti. Ο τυπος χρωσταει εχει και ενα σπιτι κατασχεμενο στο ΑΦΜ του και τρεχει και δεν φτανει μπας και αρμεξει κανενα βλακα με τα φουμαρα του chaos. Δεν εχει φτιαξει ποτε τιποτα ουτε προκειται. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...