Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

ακομη δεν μπορω να καταλαβω αν αξιζουν τα 29500Κ για το Suzuki S-Cross σε περιπτωση που κινηθουμε προς τα εκει.Μιλαμε παντα για φουλ υβριδικο.

Τι εναλλακτική έχεις κοιτάξει σε αυτά τα λεφτά?

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως οδηγικά το DS3 ήταν πάρα πολύ καλό !

Εντυπωσιακά καλύτερο από το 208 στο οποίο βασίζεται. Και ο 1.2 τα σπάει σε αυτό το αμάξωμα.

Και άνετο και σπορ.

Μεγάλο φάουλ η εργονομία η οποία όμως είναι και θέμα συνήθειας.

Για μένα αδικημένο αμάξι από το κοινό, και από την τιμή του.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Τι εναλλακτική έχεις κοιτάξει σε αυτά τα λεφτά?

Σ'αυτα τα χρηματα για φουλ υβριδικο μονο το CHR και το S-Cross.

Kοιτουσαμε αρχικα μεχρι τα 25Κ και πηγαμε να δουμε το Vitara το οποιο ειναι 25500 αλλα διπλα στο S-Cross εχανε αρκετα σε εμφανιση για τον αδερφο μου.Γουστα ειναι αυτα βεβαια.

Το Juke που ειναι παλι φουλ υβριδικο πρεπει να παω σε αλλη πολη να το δω.Εκει δεν ξερω τι παιζει βεβαια με τους υβριδικους της Nissan αλλα θελαμε αρχικα να το δουμε απο κοντα.

Σε βενζινη κατι πολυ καλυτερο δεν εχω βρει για να πω οτι δεν αξιζει να δωσει τα παραπανω χρηματα που θελει ο αδερφος μου για το υβριδικο.Μιλαω για βενζινη για ενα ποσο απο 20-30Κ.Κοιταω καθημερινα μηπως μου εχει ξεφυγει κατι και δεν το εχω δει.

30 λεπτά πριν, majnun είπε

Πάντως οδηγικά το DS3 ήταν πάρα πολύ καλό !

Εντυπωσιακά καλύτερο από το 208 στο οποίο βασίζεται. Και ο 1.2 τα σπάει σε αυτό το αμάξωμα.

Και άνετο και σπορ.

Μεγάλο φάουλ η εργονομία η οποία όμως είναι και θέμα συνήθειας.

Για μένα αδικημένο αμάξι από το κοινό, και από την τιμή του.

To DS3 τωρα που το ανεφερες ξανα το ειχα ριξει μια ματια κι ειχα δει(το κοιταζω και τωρα βασικα) οτι σε αυτοματο η πιο απλη εκδοση ξεκιναει απο τα 35000 χιλιαρικα.

Πως γινεται αυτος χθες που πηγα να μου δινει το καινουριο DS3 αυτοματο πετρελαιο στα 28000 χιλιαρικα?

Mεσα κι εξω το αυτοκινητο εξαιρετικο εκτος απο δυο τρια πραγματακια που δεν μου αρεσαν εμενα.Απορω ομως γιατι αυτη η τιμη.

Δημοσ.

Επειδη τωρα μου το εστειλε ενα φιλος για το Peugeot 3008 και δεν το βρισκω στο site.

Η παρακατω εκδοση Active Pack καινουριο αυτοματο,βενζινη ξερει κανεις ποσο βγαινει?

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336570385-peugeot-3008

Ειναι καλο το 3008 η τσαμπα ασχολουμαι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

To DS3 τωρα που το ανεφερες ξανα το ειχα ριξει μια ματια κι ειχα δει(το κοιταζω και τωρα βασικα) οτι σε αυτοματο η πιο απλη εκδοση ξεκιναει απο τα 35000 χιλιαρικα.

Πως γινεται αυτος χθες που πηγα να μου δινει το καινουριο DS3 αυτοματο πετρελαιο στα 28000 χιλιαρικα?

Mεσα κι εξω το αυτοκινητο εξαιρετικο εκτος απο δυο τρια πραγματακια που δεν μου αρεσαν εμενα.Απορω ομως γιατι αυτη η τιμη.

Μήπως επειδή έχουν βγάλει ένα ελαφρύ facelift και αυτό είναι το πρότερο μοντέλο και θέλει να το δώσει γρήγορα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, majnun είπε

Μήπως επειδή έχουν βγάλει ένα ελαφρύ facelift και αυτό είναι το πρότερο μοντέλο και θέλει να το δώσει γρήγορα;

Αυτος εκει μου ειπε οτι αρχες του χρονου θα βγει νεο facelift για το DS3.Αν βγηκε κι αλλο δεν το γνωριζω.

Τωρα δεν ξερω τι να πιστεψω αλλα η τιμη δεν μου φανηκε κακη γι'αυτο το αυτοκινητο αλλα μπορει να κανω και λαθος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Αυτος εκει μου ειπε οτι αρχες του χρονου θα βγει νεο facelift για το DS3.Αν βγηκε κι αλλο δεν το γνωριζω.

Τωρα δεν ξερω τι να πιστεψω αλλα η τιμη δεν μου φανηκε κακη γι'αυτο το αυτοκινητο αλλα μπορει να κανω και λαθος.

Εχει παρουσιαστεί καιρό τώρα, με ελάχιστες αλλαγές

https://www.newsauto.gr/news/to-neo-ds-3-stin-ellada/

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, HERTHAN said:

To full υβριδικο Captur που ξεκιναει απο 31000 χιλιαρικα δεν αξιζει δεν συγκριση με το CHR ετσι δεν ειναι?

https://www.renault.com.gr/cars/allnewcapturhybrid3/specifications-and-equipment.html

Αν ηταν φθηνοτερο λογικα ισως να αξιζε σε σχεση με το S-Cross.

Ε όχι και 31κ για ένα πιο ποιοτικό Dacia stepway.

Σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές. 

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, imr είπε

Σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές. 

Εννοείς σε βενζίνη και πετρέλαιο ετσι δεν είναι?

Δημοσ.

από 31.000 και δεν έχει ούτε καν κάμερα οπισθοπορείας. επίσης, διαβάζοντας στα γρήγορα η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι περίπου στο 1/3 αυτής του C-HR και συνολικά ο εξοπλισμός του αρκετά υποδεέστερος από τη βασική του ιαπωνικού. 

πάντως εμφανισιακά μου συμπαθητικό το βλέπω. 

Δημοσ.
3 hours ago, HERTHAN said:

Εννοείς σε βενζίνη και πετρέλαιο ετσι δεν είναι?

Ναι σε βενζίνη πετρέλαιο έχεις πάρα πολλές επιλογές. 

Σε υβριδικο δεν θα πήγαινα για διάφορους λόγους αλλά εκεί θα πήγαινα σε τουοτα. Είναι στην αγορά πολλά χρόνια και έχουν σοβαρή τεχνογνωσία από την εποχή του prius. 

Όχι στο chr βέβαια λόγω χωρών και κλειστό φοβίας πίσω. Yaris η corolla cross καλύτερες επιλογές. 

Και πάλι εγώ δεν θα πήγαινα σε υβριδικό η πετρέλαιο η κατευθείαν ηλεκτρικό 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, imr είπε

Ναι σε βενζίνη πετρέλαιο έχεις πάρα πολλές επιλογές. 

Σε υβριδικο δεν θα πήγαινα για διάφορους λόγους αλλά εκεί θα πήγαινα σε τουοτα. Είναι στην αγορά πολλά χρόνια και έχουν σοβαρή τεχνογνωσία από την εποχή του prius. 

Όχι στο chr βέβαια λόγω χωρών και κλειστό φοβίας πίσω. Yaris η corolla cross καλύτερες επιλογές. 

Και πάλι εγώ δεν θα πήγαινα σε υβριδικό η πετρέλαιο η κατευθείαν ηλεκτρικό 

Μπορείς να μου πεις την γνώμη σου και τι θα μου πρότεινες?

Δώσε μου αν μπορείς μερικές επιλογές σε βενζίνη και πετρέλαιο αν είναι να τα τσεκάρω με τον αδερφό μου μιας και δεί τίποτε άλλο πέρα απο υβριδικό.

Δημοσ.
6 hours ago, HERTHAN said:

Μπορείς να μου πεις την γνώμη σου και τι θα μου πρότεινες?

Δώσε μου αν μπορείς μερικές επιλογές σε βενζίνη και πετρέλαιο αν είναι να τα τσεκάρω με τον αδερφό μου μιας και δεί τίποτε άλλο πέρα απο υβριδικό.

Νομίζω το Τ-Roc στα 30 βγαίνει με αυτόματο κιβώτιο και τον 1.5, απλά είναι μεγάλη κουβέντα περί αξιοπιστίας του DSG. Σε σχέση με το s-cross full hybrid στα 30 παίρνεις πιο καλό αμάξι. Γενικά αν πας σε VW group έχεις αρκετές επιλογές σε μικρά SUV (Kamiq, T-cross, arona). Προσωπικά το captur μου αρέσει σαν αμάξι, αλλά το έχουν ακριβό. 

Βασικά βάλτε κάτω και και ποιες είναι οι ανάγκες του αδερφού σου, για να μη λέμε στη τύχη. Πχ. ποσα χιλιόμετρα και που τα κάνει, τι μέγεθος θέλει ή πόσα άτομα είναι, πόσο άμεσα το έχει ανάγκη, το θέλει αυτόματο. κλπ..

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzampatzis είπε

Νομίζω το Τ-Roc στα 30 βγαίνει με αυτόματο κιβώτιο και τον 1.5, απλά είναι μεγάλη κουβέντα περί αξιοπιστίας του DSG. Σε σχέση με το s-cross full hybrid στα 30 παίρνεις πιο καλό αμάξι. Γενικά αν πας σε VW group έχεις αρκετές επιλογές σε μικρά SUV (Kamiq, T-cross, arona). Προσωπικά το captur μου αρέσει σαν αμάξι, αλλά το έχουν ακριβό. 

Βασικά βάλτε κάτω και και ποιες είναι οι ανάγκες του αδερφού σου, για να μη λέμε στη τύχη. Πχ. ποσα χιλιόμετρα και που τα κάνει, τι μέγεθος θέλει ή πόσα άτομα είναι, πόσο άμεσα το έχει ανάγκη, το θέλει αυτόματο. κλπ..

νομιζω απο εκει ξεκινησε, πιο καλο αμαξι ως συνολο ναι ειναι αλλα απαξ κ θελει αυτοματο ειναι ρωσικη ρουλετα τα VAG

• Δημιουργία νέου...