Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 minutes ago, Fravia said:

Σε ευχαριστώ πολύ είναι πολύ κατατοπιστικές οι φωτογραφίες. Θα πάω το απόγευμα να το ξανά δω με την σύζυγο. Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι και με την εγγύηση γιατί πήγα να κάνω μια δοκιμαστική διαμόρφωση και βλέπω πως τα 8 χρόνια εγγύηση τα έχουν με χρέωση τώρα (+1000)

Δεν έχω πάει από κοντά από το configuration που έχει στο site της αν βάλω μερικά από αυτά που θα ήθελα στάνταρ ( αισθητήρες, κάμερα που τα θέλω σίγουρα) βλέπω πως ανεβαίνει. Αν το βάλω και με μερικά που έχει το puma ( virtual cockpit) πάω στα 26000 περίπου.

Στην προσφορά που πήρα φαίνεται ως χρέωση 1170€, η οποία ακριβώς από κάτω γίνεται έκπτωση , δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

Επίσης αυτό που λέει ο paylidis, πήγαινε από κοντά και ζήτα προσφορά. Εμένα μου έκαναν έκπτωση, κάποια δώρα, λοιπά έξοδα καλλυμένα και πήρα το κλειδί σε τιμή πάνω από 1,5k μικρότερη από το config.

Επίσης, πήγαινε σε τουλάχιστον 2 εμπόρους να πάρεις προσφορά.

• Like 3
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, CrisCrisCris είπε

Στην προσφορά που πήρα φαίνεται ως χρέωση 1170€, η οποία ακριβώς από κάτω γίνεται έκπτωση , δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

Επίσης αυτό που λέει ο paylidis, πήγαινε από κοντά και ζήτα προσφορά. Εμένα μου έκαναν έκπτωση, κάποια δώρα, λοιπά έξοδα καλλυμένα και πήρα το κλειδί σε τιμή πάνω από 1,5k μικρότερη από το config.

Επίσης, πήγαινε σε τουλάχιστον 2 εμπόρους να πάρεις προσφορά.

Πάντα παιδιά αυτό. Πάντα! Στο Audi πήρα 4000 έκπτωση σε σχέση με τον πρώτο που απλά μου πέταξε τιμή configuration. Μπορεί να βγει λαβράκι από έμπορο σε έμπορο με λίγο πίεση. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Να ενημερώσω ότι μετά από τα Test drives σε Formentor, Terramar και Χ1 επέλεξα το Terramar και προχώρησα σε παραγγελία.

Στα του Test drive: To formentor σου δίνει αίσθηση hatchback με φοβερή σταθερότητα στο δρόμο και ωραίο τιμόνι. Και στα 2 Cupra το αυτόματο κιβώτιο μου φαινόταν απροβλημάτιστο και στην εκκίνηση από φανάρι αλλά και στις αλλαγές. Το Terramar το επέλεξα μεταξύ των 2 λόγω τον χώρων κυρίως και της αίσθησης που μου έδινε γενικά στην οδήγηση σαν σταθερότητα αλλά και σαν οδήγηση. Γενικά δεν είχαν ιδιαίτερες διαφορές στην οδήγηση αν εξαιρέσεις το ότι στο Formentor νιώθεις πιο κοντά στο έδαφος και στο terramar πιο ψηλά και έχεις λίγο περισσότερο τον έλεγχο αμαξώματος (μπορείς να το δεις λόγω του ύψους της θέσης).

Τώρα αναφορικά με το Χ1 η αλήθεια είναι ότι επειδή τα έκανα συνεχόμενα μετά το Formentor με ξένισε λίγο το κιβώτιο καθώς φαινόταν να μην έχει την ίδια απόκριση με το DSG. Το αυτοκίνητο μου έδωσε την αίσθηση του καθαρού SUV πιο πολύ από τα άλλα 2 και αυτοί ήταν και οι λόγοι που με βοήθησαν να επιλέξω, καθώς τα άλλα 2 ήταν πιο οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα. Ο premium χαρακτήρας που έχει σαν αυτοκίνητο φαίνεται στο εσωτερικό του αλλά δε θεωρώ ότι διαφέρει ιδιαίτερα σχετικά με το Terramar.

Το βασικότερο όμως ήταν η τιμή που σε σχέση με το Terramar η διαφορά ήταν στις 5000 σύμφωνα με τις τελικές προσφορές που έλαβα. Αυτή τη διαφορά δεν θεωρώ ότι την αξίζει το αυτοκίνητο σύμφωνα με τα δικά μου θέλω οπότε κατέληξα στο Terramar.

Το μόνο πράγμα που με έβαλε σε σκέψη είναι το infotainment το οποίο καταλαβαίνεις άμεσα ότι είναι καλύτερο στο Χ1.

Κατά τα άλλα και αν μιλήσω συνολικά χωρίς να σκεφτώ μάρκες κλπ. Αυτά τα 3 και η Tonale ήταν τα πιο ωραία οδηγικά αυτοκίνητα που έκανα εγώ Test drive σύμφωνα πάντα με αυτό που εγώ μπορώ να καταλάβω και μου αρέσει.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και αν κάποιος χρειάζεται κάποια πληροφορία περαιτέρω για αυτά είμαι στη διάθεση σας!

• Like 11
Δημοσ.
Στις 3/4/2025 στις 4:19 ΜΜ, kn784 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Να ενημερώσω ότι μετά από τα Test drives σε Formentor, Terramar και Χ1 επέλεξα το Terramar και προχώρησα σε παραγγελία.

Στα του Test drive: To formentor σου δίνει αίσθηση hatchback με φοβερή σταθερότητα στο δρόμο και ωραίο τιμόνι. Και στα 2 Cupra το αυτόματο κιβώτιο μου φαινόταν απροβλημάτιστο και στην εκκίνηση από φανάρι αλλά και στις αλλαγές. Το Terramar το επέλεξα μεταξύ των 2 λόγω τον χώρων κυρίως και της αίσθησης που μου έδινε γενικά στην οδήγηση σαν σταθερότητα αλλά και σαν οδήγηση. Γενικά δεν είχαν ιδιαίτερες διαφορές στην οδήγηση αν εξαιρέσεις το ότι στο Formentor νιώθεις πιο κοντά στο έδαφος και στο terramar πιο ψηλά και έχεις λίγο περισσότερο τον έλεγχο αμαξώματος (μπορείς να το δεις λόγω του ύψους της θέσης).

Τώρα αναφορικά με το Χ1 η αλήθεια είναι ότι επειδή τα έκανα συνεχόμενα μετά το Formentor με ξένισε λίγο το κιβώτιο καθώς φαινόταν να μην έχει την ίδια απόκριση με το DSG. Το αυτοκίνητο μου έδωσε την αίσθηση του καθαρού SUV πιο πολύ από τα άλλα 2 και αυτοί ήταν και οι λόγοι που με βοήθησαν να επιλέξω, καθώς τα άλλα 2 ήταν πιο οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα. Ο premium χαρακτήρας που έχει σαν αυτοκίνητο φαίνεται στο εσωτερικό του αλλά δε θεωρώ ότι διαφέρει ιδιαίτερα σχετικά με το Terramar.

Το βασικότερο όμως ήταν η τιμή που σε σχέση με το Terramar η διαφορά ήταν στις 5000 σύμφωνα με τις τελικές προσφορές που έλαβα. Αυτή τη διαφορά δεν θεωρώ ότι την αξίζει το αυτοκίνητο σύμφωνα με τα δικά μου θέλω οπότε κατέληξα στο Terramar.

Το μόνο πράγμα που με έβαλε σε σκέψη είναι το infotainment το οποίο καταλαβαίνεις άμεσα ότι είναι καλύτερο στο Χ1.

Κατά τα άλλα και αν μιλήσω συνολικά χωρίς να σκεφτώ μάρκες κλπ. Αυτά τα 3 και η Tonale ήταν τα πιο ωραία οδηγικά αυτοκίνητα που έκανα εγώ Test drive σύμφωνα πάντα με αυτό που εγώ μπορώ να καταλάβω και μου αρέσει.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και αν κάποιος χρειάζεται κάποια πληροφορία περαιτέρω για αυτά είμαι στη διάθεση σας!

Ποια εκδοση και τι χρωμα?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Ποια εκδοση και τι χρωμα?

Μαύρο χρώμα και 1.5 etsi..την πιο απλή..γενικά θεωρώ ότι είναι πλήρες από εξοπλισμό από αυτά που έχω δει..μόνο τα matrix led θα ήθελα αλλά δε θα έμπαινα σε διαδικασία για παραγγελία και για περισσότερα λεφτά..το χρώμα το είχα αποφασίσει ότι όποιο αυτοκίνητο και να ήταν από αυτά που κοίταζα θα ήταν μαύρο!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί και πιο πίσω αλλά η Nissan έχει βάλει έκπτωση 3 χιλιάρικα στο Qashqai

• Like 1
Δημοσ.
On 03/04/2025 at 18:45, john1987 said:

Νομίζω το bmw x1 στα 43 πλέον είναι υπερβολικά ακριβό.

Care to elaborate?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/4/2025 στις 6:45 ΜΜ, john1987 είπε

Καλοτάξιδο με καλά χιλιόμετρα!

Νομίζω το bmw x1 στα 43 πλέον είναι υπερβολικά ακριβό.

Δεν είναι τα 43 ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά πόσο φτάνει στον Θεό η τιμή εάν βάλεις κάποια έξτρα. Το 50αρι το φτάνεις άνετα.

• Like 2
Δημοσ.
9 hours ago, james01gr said:

Δεν είναι τα 43 ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά πόσο φτάνει στον Θεό η τιμή εάν βάλεις κάποια έξτρα. Το 50αρι το φτάνεις άνετα.

Σχεδόν παντού το βλέπω αυτό. Μια κάμερα 360 να βάλεις παίζει να θες 4 χιλιάρικα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, james01gr είπε

Στα 44.5 με την ηλιοροφή μου φάνηκε παραπάνω από πλήρες πάντως. Δε ξέρω τι άλλο έξτρα θα έβαζε κανείς… κ πάλι βέβαια πολλά λεφτά (για αυτό κ δε τα δίνω)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Στα 44.5 με την ηλιοροφή μου φάνηκε παραπάνω από πλήρες πάντως. Δε ξέρω τι άλλο έξτρα θα έβαζε κανείς… κ πάλι βέβαια πολλά λεφτά (για αυτό κ δε τα δίνω)

να σου πω την αλήθεια επειδή την κοίταζα, ήθελα ρυθμιζόμενα τα πίσω καθίσματα, κάτι αποφυγές κτλ έφευγε το πράγμα. επίσης έπρεπε να δώσεις τα χρήματα σχεδόν μπροστά γιατί με δόσεις σου έβαζαν μέσα και την ασφάλεια για όσα χρόνια έβαζες δόσεις (και έπαιρνε κανονικά τόκους). εγγύηση διετία και μετά εάν ήθελες επέκταση εγγύησης δεν έπαιρνες εργοστασιακή/αντιπροσωπείας αλλά σε συνεργασία με την Allianz (έξτρα ασφάλεια δλδ). επίσης ο Σφακ σε ανταλλαγή μου έπαιρνε το δικό μου (Vitara diesel του 17, 90κ χλμ) στα 11 ενώ ο αντιπρόσωπος της Nissan μου έδωσε 14.

τελικά πήρα στα 42 το xtrail με τα πάντα σχεδόν μέσα (εκτός από ηχοσύστημα και δερμάτινα καθίσματα). το έχω έναν μήνα και είμαι σούπερ.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλοτάξιδο και με ασφαλή χιλιόμετρα! 

Ποια έκδοση πήρες;.

Νομίζω εδώ που εφτασαν οι τιμές τα 42 για τόσο μεγάλο suv είναι καλή τιμή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, john1987 είπε

Καλοτάξιδο και με ασφαλή χιλιόμετρα! 

Ποια έκδοση πήρες;.

Νομίζω εδώ που εφτασαν οι τιμές τα 42 για τόσο μεγάλο suv είναι καλή τιμή. 

Την έκδοση tecna αλλά όχι στο epower που έχει. Εκεί ξεφεύγει η τιμη. ετοιμοπαραδοτο, δεν χρέωσε το μεταλλικό και τα έξοδα της χρηματοδότησης.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Στην έρευνα για  B-SUV, κλείνω προς το 2008 Allure Hybrid.

Έχω κάνει μια πρώτη γύρα με τα εξής συμπεράσματα:

1. Junior- Πανέμορφο εξωτερικά, υποδεέστερο σε ποιότητα εσωτερικά και με ίδιο εξοπλισμό αγγίζει τα 33Κ. Στο δρόμο μου άρεσε αρκετά και έχει ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα, με θέση οδήγησης που παραπέμπει σε  hatch .
  2. Avenger- Αρέσει πολύ στο έτερο ήμισυ, αλλά δε μπορώ να δικαιολογήσω τη τιμή 29Κ με λιγότερο εξοπλισμό στο ΜΥ25 και πολύ πλαστικό εσωτερικά. Πάντως στο μπεζ είναι ωραίο και ξεχωρίζει.
  3. Yaris Cross- Αδιάφορο το είχα ως εταιρικό. Αντιπαθώ το  CVT και του λείπει το νεύρο. Βελτιώμενο το CVT σε ήχο αλλά απόδοση σε σχέση με το προηγούμενο CHR.
  4. Puma-  Το είχα στα υποψήφια αλλά πλέον βγαίνει μόνο 1.0- 125 ps και δεύτερον- αποτελεί μεγάλο πρόβλημα- το νέο τιμόνι είναι αντιαισθητικό .
  5. Captur- Δε μου αρέσει το νέο. Το προηγούμενο ήταν ομορφότερο για εμένα.
  6. Mokka- Πολύ εντυπωσιακό τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, κατά τη γνώμη μου. Βέβαια μειονεκτεί σε θέμα χώρου. Επίσης δε το έχω οδηγήσει.

Για το 2008 η καλύτερη προσφορά που έχω είναι 27.500E, με δώρο πινακίδες, πατάκια, ρεζέρβα και πρώτο service. 

Κάθε σχόλιο- πρόταση ευπρόσδεκτο.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...