zanskou Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Το Yaris cross που πλέον απο τα 25.500 βγαίνει με 130 άλογα είσαι σίγουρος ότι έχεις δει ; γενικά είναι τρελό vfm σε αυτά τα λεφτά. 1
james01gr Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 3 ώρες πριν, Badass είπε Καλησπέρα σας, Στην έρευνα για B-SUV, κλείνω προς το 2008 Allure Hybrid. Έχω κάνει μια πρώτη γύρα με τα εξής συμπεράσματα: Junior- Πανέμορφο εξωτερικά, υποδεέστερο σε ποιότητα εσωτερικά και με ίδιο εξοπλισμό αγγίζει τα 33Κ. Στο δρόμο μου άρεσε αρκετά και έχει ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα, με θέση οδήγησης που παραπέμπει σε hatch . Avenger- Αρέσει πολύ στο έτερο ήμισυ, αλλά δε μπορώ να δικαιολογήσω τη τιμή 29Κ με λιγότερο εξοπλισμό στο ΜΥ25 και πολύ πλαστικό εσωτερικά. Πάντως στο μπεζ είναι ωραίο και ξεχωρίζει. Yaris Cross- Αδιάφορο το είχα ως εταιρικό. Αντιπαθώ το CVT και του λείπει το νεύρο. Βελτιώμενο το CVT σε ήχο αλλά απόδοση σε σχέση με το προηγούμενο CHR. Puma- Το είχα στα υποψήφια αλλά πλέον βγαίνει μόνο 1.0- 125 ps και δεύτερον- αποτελεί μεγάλο πρόβλημα- το νέο τιμόνι είναι αντιαισθητικό . Captur- Δε μου αρέσει το νέο. Το προηγούμενο ήταν ομορφότερο για εμένα. Mokka- Πολύ εντυπωσιακό τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, κατά τη γνώμη μου. Βέβαια μειονεκτεί σε θέμα χώρου. Επίσης δε το έχω οδηγήσει. Για το 2008 η καλύτερη προσφορά που έχω είναι 27.500E, με δώρο πινακίδες, πατάκια, ρεζέρβα και πρώτο service. Κάθε σχόλιο- πρόταση ευπρόσδεκτο. To qashqai το έχεις δει καθόλου; Αν και είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό που κοιτας
NTC Labs Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Badass είπε Καλησπέρα σας, Στην έρευνα για B-SUV, κλείνω προς το 2008 Allure Hybrid. Έχω κάνει μια πρώτη γύρα με τα εξής συμπεράσματα: Junior- Πανέμορφο εξωτερικά, υποδεέστερο σε ποιότητα εσωτερικά και με ίδιο εξοπλισμό αγγίζει τα 33Κ. Στο δρόμο μου άρεσε αρκετά και έχει ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα, με θέση οδήγησης που παραπέμπει σε hatch . Avenger- Αρέσει πολύ στο έτερο ήμισυ, αλλά δε μπορώ να δικαιολογήσω τη τιμή 29Κ με λιγότερο εξοπλισμό στο ΜΥ25 και πολύ πλαστικό εσωτερικά. Πάντως στο μπεζ είναι ωραίο και ξεχωρίζει. Yaris Cross- Αδιάφορο το είχα ως εταιρικό. Αντιπαθώ το CVT και του λείπει το νεύρο. Βελτιώμενο το CVT σε ήχο αλλά απόδοση σε σχέση με το προηγούμενο CHR. Puma- Το είχα στα υποψήφια αλλά πλέον βγαίνει μόνο 1.0- 125 ps και δεύτερον- αποτελεί μεγάλο πρόβλημα- το νέο τιμόνι είναι αντιαισθητικό . Captur- Δε μου αρέσει το νέο. Το προηγούμενο ήταν ομορφότερο για εμένα. Mokka- Πολύ εντυπωσιακό τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, κατά τη γνώμη μου. Βέβαια μειονεκτεί σε θέμα χώρου. Επίσης δε το έχω οδηγήσει. Για το 2008 η καλύτερη προσφορά που έχω είναι 27.500E, με δώρο πινακίδες, πατάκια, ρεζέρβα και πρώτο service. Κάθε σχόλιο- πρόταση ευπρόσδεκτο. η junior ειναι πιο ακριβη αλλα και διαφορετικη - και καλύτερη - σε στησιμο απο το 2008 , για αυτο το λογο παραπεμπει σε hatch Επεξ/σία 27 Απριλίου από NTC Labs
Badass Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 8 ώρες πριν, james01gr είπε To qashqai το έχεις δει καθόλου; Αν και είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό που κοιτας Η αλήθεια είναι πως όχι, θα περάσω να το αύριο είναι συμπαθητικό. 12 ώρες πριν, zanskou είπε Το Yaris cross που πλέον απο τα 25.500 βγαίνει με 130 άλογα είσαι σίγουρος ότι έχεις δει ; γενικά είναι τρελό vfm σε αυτά τα λεφτά. Είναι "γυμνό" στη βασική, σε θέμα εικόνας κυρίως. Επίσης αντιπαθώ το CVT, έχοντας το CHR ως εταιρικό, οπουδήποτε εκτός της κίνησης εντός πόλεως.
james01gr Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 12 ώρες πριν, Badass είπε Είναι "γυμνό" στη βασική, σε θέμα εικόνας κυρίως. Επίσης αντιπαθώ το CVT, έχοντας το CHR ως εταιρικό, οπουδήποτε εκτός της κίνησης εντός πόλεως. το qashqai πάντως έχει cvt
Badass Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 2 ώρες πριν, james01gr είπε το qashqai πάντως έχει cvt Ναι ναι το είδα. Θα επιδιώξω να το οδηγήσω για να δω τη συμπεριφορά του.
Badass Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Τελικά προχώρησα με το 2008 Hybrid Allure. Με κέρδισε η εμφάνιση εσωτερικό- εξωτερικό και η λειτουργία κιβώτιου- κινητήρα. Το QQ όμορφο εξωτερικά και πολύ ενδιαφέρον εσωτερικό αλλά το κιβώτιο παραμένει CVT. 4 1
john1987 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Στις 27/4/2025 στις 11:25 ΠΜ, zanskou είπε Το Yaris cross που πλέον απο τα 25.500 βγαίνει με 130 άλογα είσαι σίγουρος ότι έχεις δει ; γενικά είναι τρελό vfm σε αυτά τα λεφτά. Η κατάντια μας ότι φτάσαμε να λέμε vfm το Yaris Cross στα 25μιση χιλ. Που πριν λίγα χρόνια έπαιρνες premium hatchback με αυτά τα λεφτά. 7 1
paylidis Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου 2 ώρες πριν, Badass είπε Τελικά προχώρησα με το 2008 Hybrid Allure. Με κέρδισε η εμφάνιση εσωτερικό- εξωτερικό και η λειτουργία κιβώτιου- κινητήρα. Το QQ όμορφο εξωτερικά και πολύ ενδιαφέρον εσωτερικό αλλά το κιβώτιο παραμένει CVT. με το καλό! περιμενουμε φωτο! 1 ώρα πριν, john1987 είπε Η κατάντια μας ότι φτάσαμε να λέμε vfm το Yaris Cross στα 25μιση χιλ. Που πριν λίγα χρόνια έπαιρνες premium hatchback με αυτά τα λεφτά. αυτο ξαναπε το... καποτε επαιρνες τη βασικη του Q3 με 27500 ή το Q2 με 21500, και τωρα θελει 26 για γιαρις κρος... Ffs 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις