Προς το περιεχόμενο

Φορτίο με κάρτες γραφικών RTX-30 Series εκλάπη καθ’ οδόν προς το κέντρο διανομής της EVGA


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παγερά αδιάφορο καλοφάγωτες και σε καλή μεριά. Θα το σκεφτώ για την 4 σειρά και υπο προυποθέσεις. Αυτο το Hype εχει καταντήσει αηδία.

Με την άνοδο τιμών στις μνήμες στο παρελθόν τουλάχιστον είχαμε την επιλογή να τις βάλουμε στο καλάθι. Πλεον ουτο αυτο μπορείς να κάνεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ τους θέλω να δείξουν την αξία τους

image.jpeg.201c3c522c7e16c52aa7930660b45e14.jpeg

Νομίζω προσεχώς θα το δούμε μεγάλο Blockbuster

image.png.56c21549950454d5aa5535c56ab0c82c.png

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ισως ο δημιουργος του αρθρου να κοιταξει λιγακι στις αγγελιες για τον αν ειναι δυσκολο να βρεθει καρτα σειρας RTX-30,πρεπει να υπαρχουν περιπου 400.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Spoiler

Ληστέψανε την τράπεζα και τι με νοιάζει εμένα δεν είμαι με κανένα. Σου λέω καλά της κάνανε γιατί μας προκαλούσε, γεμάτη εκατομμύρια, ενώ κι ο Θεός πεινούσε. Περαστικοί, αδιάφορα, εκάτσαν και κοιτούσαν, του διευθυντή της οι κοιλιές κι αυτούς τους ενοχλούσαν, κάποιος πανικοβλήθηκε μπας κι ήτανε ο γιος του κι ο ιδρωμένος λογιστής, μπας κι ήταν ανεψιός του κι όσο για τον ταμία που πήγε ν' αμυνθεί, όταν αναρωτήθηκε για ποιον και το γιατί, "στα αρχίδια μου" ψιθύρισε και γέμισε τις τσάντες. "Άντε... και καλή τύχη μάγκες!" Στο μπάτσο βλέπεις πέρασε μονάχα η κοροϊδία, να έχει την ψευδαίσθηση πως είναι εξουσία και τώρα η χήρα του με δύο ορφανά, με τρεις κι εξήντα σύνταξη, τη μοίρα βλαστημά και μια άγνωστη αιτία. Ψωροκορώνα γράμματα στο τζόγο της ζωής "Επάγγελμα;" "Ποιο επάγγελμα;" "Τι επάγγελμα;" "Ληστής" Τα τέρατα δικάστηκαν με μάρτυρα την πείνα, αποκλεισμένα μια ζωή σε ακούσια καραντίνα. Η απελπισία περίστροφο και σφαίρες της οι ανάγκες. Άντε... και καλή τύχη μάγκες. Άντε... και καλή τύχη μάγκες. Άντε... και καλή τύχη μάγκες

 

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιος/Κάποιοι θα στησουν δωρεαν.. mining farm...  ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΑΖΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΆΣΕΙ ΚΑΙ να πουληθει σε  ebay  αγγελιες όπου θα τους τσιμπισουν με την μια... θα μπουν οι περισσότερες .. καποιες θα μείνουν   backup ..   και αυτος που το ξέρει θα πεταει κατευθειαν τις χαλασμενες.. μην πω και οτι η δουλεια θα εγινε με εσωτερικη πληροφορηση...

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά θα σκάσουν μύτη σιγά-σιγά σε eBay, Facebook marketplace και τοπικά online κανάλια αγοραπωλησιών. Λίγο κουτοί να είναι αυτοί που τις κλέψανε δεν θα είναι δύσκολο να εντοπιστούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...