stavpal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Νοίκιασα μια γκαρσονιέρα x τετραγωνικά και στο μισθωτήριο που υπέγραψα στο χέρι υπέγραψα για αυτά τα x. Έχω πληρώσει ήδη δυο ενοικια + μεσίτη. (Οκ μαλακία), Θα μου πεις το είδες, σου άρεσε, υπέγραψες στο χειρόγραφο. Δεν έχω πατήσει ακόμα αποδοχή ή μη αποδοχή στο taxis. Στο μισθωτήριο που κατάθεσε ο εκμισθωτής το taxis τα τετραγωνικά που αναγράφονται είναι λιγότερα (περίπου 11% λιγότερο). Τι στο καλό κάνω τώρα; Υπέγραψα για χρήση από επόμενη Δευτέρα.
ekrepali Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, stavpal είπε Νοίκιασα μια γκαρσονιέρα x τετραγωνικά και στο μισθωτήριο που υπέγραψα στο χέρι υπέγραψα για αυτά τα x. Έχω πληρώσει ήδη δυο ενοικια + μεσίτη. (Οκ μαλακία), Θα μου πεις το είδες, σου άρεσε, υπέγραψες στο χειρόγραφο. Δεν έχω πατήσει ακόμα αποδοχή ή μη αποδοχή στο taxis. Στο μισθωτήριο που κατάθεσε ο εκμισθωτής το taxis τα τετραγωνικά που αναγράφονται είναι λιγότερα (περίπου 11% λιγότερο). Τι στο καλό κάνω τώρα; Υπέγραψα για χρήση από επόμενη Δευτέρα. Το χειρόγραφο έχει υποβληθεί στη ΔΟΥ; Στο λογαριασμό της ΔΕΗ πόσο γράφει το ΤΑΠ;
george1807 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Το επείγον που ακριβώς είναι; Προφανώς υπάρχει κάποια κομπίνα για να φορολογηθεί λιγότερο στο Ε9, ή απλά λάθος το οποίο βαριέται να διορθώσει και κάνει αυτή τη λαμόγια. Εσένα πως σε επιβαρύνει ή ενοχλεί; Στα σωστά χ τετραγωνικά θα μείνεις. 1
kirileman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, stavpal είπε Νοίκιασα μια γκαρσονιέρα x τετραγωνικά και στο μισθωτήριο που υπέγραψα στο χέρι υπέγραψα για αυτά τα x. Έχω πληρώσει ήδη δυο ενοικια + μεσίτη. (Οκ μαλακία), Θα μου πεις το είδες, σου άρεσε, υπέγραψες στο χειρόγραφο. Δεν έχω πατήσει ακόμα αποδοχή ή μη αποδοχή στο taxis. Στο μισθωτήριο που κατάθεσε ο εκμισθωτής το taxis τα τετραγωνικά που αναγράφονται είναι λιγότερα (περίπου 11% λιγότερο). Τι στο καλό κάνω τώρα; Υπέγραψα για χρήση από επόμενη Δευτέρα. Πού είναι το πρόβλημα; 1
Nabuko Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, stavpal είπε Στο μισθωτήριο που κατάθεσε ο εκμισθωτής το taxis τα τετραγωνικά που αναγράφονται είναι λιγότερα (περίπου 11% λιγότερο). Τι στο καλό κάνω τώρα; Λιγότερα τετραγωνικά δεν ισούνται με μικρότερο λογαριασμό ΔΕΗ? Ή κάνω λάθος?
basilis_k6 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 το μισθωτηριο γράφει οτι και η αγγελία υποθέτω. αν σου αρεσε, ποιο το πρόβλημα?
stavpal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο μισθωτήριο στο taxis λέει λιγότερα απ ότι στην αγγελία. Στο χειρόγραφο λέει το ίδιο με την αγγελία. Απλά λίγο μου τη σπάει το τυπικό. Θα έπρεπε να ενδιαφέρομαι τόσο; Δύσκολα να ζητήσω λίγο λιγότερο τώρα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από stavpal
lasithi12 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 μηπως δεν σου ανεφεραν τα μπαλκόνια; πχ λενε 100ΤΜ με μεγάλα μπαλκόνια και το καθαρο μεσα ειναι κανα 70-80τμ...
stavpal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δεν έχει μπαλκόνι. Όλο εσωτερικό χώρος είναι χωρίς βοηθητικούς.
lasithi12 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, stavpal είπε Δεν έχει μπαλκόνι. Όλο εσωτερικό χώρος είναι χωρίς βοηθητικούς. ε τοτε ειναι οσο ειναι στο ταξις απλως σου πουλησαν παραμυθρα τσεκαρε και δεη.. μην το ψυριζεις πολυ αν σου κανει σου κανει. ιδιως αν εισαι αθηνα.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Οτι είπε ο προηγούμενος. Αν σου κάνει νοίκιασε το. Κακώς βέβαια υπάρχουν τέτοιες διαφορες, αλλά εμφανίζονται συχνά για διάφορους λόγους.
Nabuko Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Γίνε λίγο πιο σαφής στο τι εννοείς. Αν η αγγελία έλεγε 50, πληρώνεις για 50, το σπίτι είναι 50 και στο μισθωτήριο λέει 45 δε σε νοιάζει. Αν η αγγελία έλεγε 50, πληρώνεις για 50, το σπίτι είναι 45 και στο μισθωτήριο λέει 45 τότε σε νοιάζει. 2
Joshua21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, stavpal είπε Στο μισθωτήριο στο taxis λέει λιγότερα απ ότι στην αγγελία. Στο χειρόγραφο λέει το ίδιο με την αγγελία. Απλά λίγο μου τη σπάει το τυπικό. Θα έπρεπε να ενδιαφέρομαι τόσο; Δύσκολα να ζητήσω λίγο λιγότερο τώρα. Όταν λες "δύσκολα να ζητήσω λίγο λιγότερο τώρα" εννοείς να πληρώνεις 11% μικρότερο μίσθωμα? Επίσης η διαφορά πόση ακριβώς είναι, 3-4τμ ας πούμε? Αλήθεια, αν ήξερες ότι ήταν πχ 31 αντί για 35 τμ δεν θα τη νοίκιαζες?
Raylan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Άστο στο αυτόματο, μην ασχοληθείς καθόλου!! Δεν λες πάλι καλά που βρήκες και σπίτι..
SB_1957 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, stavpal είπε Νοίκιασα μια γκαρσονιέρα x τετραγωνικά και στο μισθωτήριο που υπέγραψα στο χέρι υπέγραψα για αυτά τα x. Έχω πληρώσει ήδη δυο ενοικια + μεσίτη. (Οκ μαλακία), Θα μου πεις το είδες, σου άρεσε, υπέγραψες στο χειρόγραφο. Δεν έχω πατήσει ακόμα αποδοχή ή μη αποδοχή στο taxis. Στο μισθωτήριο που κατάθεσε ο εκμισθωτής το taxis τα τετραγωνικά που αναγράφονται είναι λιγότερα (περίπου 11% λιγότερο). Τι στο καλό κάνω τώρα; Υπέγραψα για χρήση από επόμενη Δευτέρα. Μήπως είναι παλιά πολυκατοικία? Στις παλιές πολυκατοικίες δηλώνονταν μικτά τ.μ. Πριν μερικά χρόνια όταν έπρεπε να δηλωθούν τα καθαρά μέτρα στο Ε9 για τον ενφιά, δόθηκε η δυνατότητα να αφαιρεθεί 10%. Έτσι ένα διαμέρισμα 45 τ.μ. γινόταν 40,5 τ.μ. Αλλά όποιος νοίκιαζε ή πουλούσε διαμέρισμα συνέχισε στις αγγελίες να το αναφέρει με τα τετραγωνικά που έγραφε το συμβόλαιο. Αν το σπίτι σου κάνει τί σε νοιάζει πόσα τ.μ. είναι? Σίγουρα και στη ΔΕΗ θα έχει δηλώσει αυτά που γράφει το Ε9, οπότε θα πληρώνεις δημοτικά τέλη για τα σωστά τ.μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις