Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα διαμέρισμα που μου το ζητάει η teleperformance για ενοικίαση και ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς ενοικιάσει σε αυτή την εταιρεία.

Βλέπω ότι έχει γραφεία σε Μοσχάτο, Πειραιά, ταύρο, Καλλιθέα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό που σε ενδιαφέρει εσένα είναι να σου πληρώνουν το ενοίκιο. Είναι γνωστή εταιρεία οπότε δεν παίζει να σου κάνουν κάποια μπινια. Τώρα για το τι εργασιακές συνθήκες επικρατούν εκεί για τους εργαζόμενους είναι άλλο θέμα. 

Περισσότερο να αγχώνεσαι μην έχετε κανένα ευτράπελο με την ΔΕΗ. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Είναι δυνατόν σε ολόκληρο insomnia να μην υπάρχει κάποιος που να έχει ενοικιάσει στην teleperformance !!!

Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι μέσα σε μια ώρα ολόκληρο το insomnia έχει διαβάσει το θέμα σου!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι μέσα σε μια ώρα ολόκληρο το insomnia έχει διαβάσει το θέμα σου!!!

Είμαι λίγο βιαστικος.

Το ομολογώ !

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είναι δυνατόν σε ολόκληρο insomnia να μην υπάρχει κάποιος που να έχει ενοικιάσει στην teleperformance !!!

ε ναι γιατι ολοι οι χρηστες του ινσομνια εχουν γραφεια 10χιλ τμ προς εκμετάλλευση. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ε ναι γιατι ολοι οι χρηστες του ινσομνια εχουν γραφεια 10χιλ τμ προς εκμετάλλευση. 

Για σπίτι, μιλάμε.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Για σπίτι, μιλάμε.

ακομα δεν μας ειπες γιατι το θελει το σπιτι σου. αν ερθει η Cosmote να νοικιάσει το σπιτι μου θα αναρωτηθω... "Ρε μαγκες εχετε ενα πυργο ολοκληρο, τι το θελετε το σπιτάκι μου?"

Εσυ δεν ρωτησες?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ακομα δεν μας ειπες γιατι το θελει το σπιτι σου. αν ερθει η Cosmote να νοικιάσει το σπιτι μου θα αναρωτηθω... "Ρε μαγκες εχετε ενα πυργο ολοκληρο, τι το θελετε το σπιτάκι μου?"

Εσυ δεν ρωτησες?

Φιλε, δεν γνωρίζεις το θέμα.

Η teleperformance ενοικιάζει σπίτια και κοιμίζει τους υπαλλήλους της που έρχονται από το εξωτερικό.

Μιλάμε για μακροχρόνια μίσθωση.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η teleperformance ενοικιάζει σπίτια και κοιμίζει τους υπαλλήλους της που έρχονται από το εξωτερικό.

προφανώς και δεν το γνωριζω γιαυτο ρωτησα. αφου εσυ ξερεις τι το θελει γραψτο στο πρωτο ποστ γιατι ετσι σκετο δεν βγαζει και πολύ νοημα. 

αφου ειναι μισθωση νομιμη τι φοβασαι? δεν υπαρχει κατι αρνητικο σε σχεση με εναν τυχαιο ιδιωτη, μονο θετικο ειναι να υπαρχει εταιρια απο πισω. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλά, συμφώνησε εσύ να τους το νοικιάσεις, πάνε σε δικηγόρο να φτιάξετε μισθωτήριο, και όλα καλά. Τα περί υπαλλήλων κτλ είναι άσχετα, εκτός αν θέλεις η εταιρεία που θα εκμισθωσει το διαμέρισμα σου να έχει και φιλεσπλαχνα αφεντικά. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Καλά, συμφώνησε εσύ να τους το νοικιάσεις, πάνε σε δικηγόρο να φτιάξετε μισθωτήριο, και όλα καλά. Τα περί υπαλλήλων κτλ είναι άσχετα, εκτός αν θέλεις η εταιρεία που θα εκμισθωσει το διαμέρισμα σου να έχει και φιλεσπλαχνα αφεντικά. 

Αυτό, κατάλαβες ?

4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

προφανώς και δεν το γνωριζω γιαυτο ρωτησα. αφου εσυ ξερεις τι το θελει γραψτο στο πρωτο ποστ γιατι ετσι σκετο δεν βγαζει και πολύ νοημα. 

αφου ειναι μισθωση νομιμη τι φοβασαι? δεν υπαρχει κατι αρνητικο σε σχεση με εναν τυχαιο ιδιωτη, μονο θετικο ειναι να υπαρχει εταιρια απο πισω. 

Δεν βγάζει πολύ νόημα σε κάποιον τρίτο.

Έχεις δίκιο.

Εγώ, ψάχνω κάποιον που έχει ΗΔΗ ενοικιάσει στην teleperformance.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Γραψε τα να τα μάθει ο φίλος που άνοιξε το θεμα και δεν ξερει.

Oh,wait........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...