Προς το περιεχόμενο

Hellas Direct BF20, BF10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, dimitrk είπε

Εμένα μου έχουν στείλει προσφορά για ανανέωση συμβολαίου και εκπτωτικό κωδικό -5% και τιμη 163 eur από 171 eur και μόλις αλλάζω των εκπτωτικό κωδικό σε BF10 μου βγάζει τελική τιμή 188 eur από αρχική τιμή 171 eur .... :)

Επιπλεον δεν με αφήνει να αλλάξω και χρονική διάρκεια συμβολαίου!!!

Μου είχαν κάνει διάφορα με την τιμή πιο παλιά και είχα παέι για ένα χρόνο στην Anytime αλλα γύρισα και πάλι πέρσι.Μάλλον θα πάω για το ίδιο και φέτος.

Ειναι η "καλυτερη" (η πιο extreme)  προσφορα της BF φετος δηλαδη! Τετοιο τοπικ δεν εχουμε δει! Αντι για μειωση αυτοι κανουν αυξηση της τιμης κατα 10%!  😄

171 * 1.1= 188

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimitrk είπε

Εμένα μου έχουν στείλει προσφορά για ανανέωση συμβολαίου και εκπτωτικό κωδικό -5% και τιμη 163 eur από 171 eur και μόλις αλλάζω των εκπτωτικό κωδικό σε BF10 μου βγάζει τελική τιμή 188 eur από αρχική τιμή 171 eur .... :)

Μου το έκανε κι εμένα!   
Κάποια στιγμή πάτησα ένα refresh (F5) και έφερε την ίδια προσφορά που μου έιχαν στείλει στο μέηλ
με BF10 κανονικά και όντως -10%
Την πήρα άμεσα, μιας και δεν έπαιζε τέτοια τιμή αλλού.
Το ίδιο και στο ασφαλιστήριο της συζύγου, το αύξανε αν εβαζα BF10 στην αρχή.. κανονικά μετά απο κάποια ώρα και refresh.

Επεξ/σία από MakisCE
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrk είπε

Επιπλεον δεν με αφήνει να αλλάξω και χρονική διάρκεια συμβολαίου!!!

Μου είχαν κάνει διάφορα με την τιμή πιο παλιά και είχα παέι για ένα χρόνο στην Anytime αλλα γύρισα και πάλι πέρσι.Μάλλον θα πάω για το ίδιο και φέτος.

Αυτό το κάνεις καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή! Πριν το προχωρήσεις κατέγραψε ένα βίντεο την οθόνη σου και με τις δύο περιπτώσεις! Ανέβασε το youtube σε ιδιωτικό λινκ και στείλε το!

Να συμμορφωθούν τουλάχιστον μερικές τέτοιες εταιρείες.

Δημοσ.

Το πέρασε. Σε ήδη συμβόλαιο μόνο 138€ το χρόνο με το πρόγραμμα που περιλαμβάνει κλοπή, οδική, θραύση, νομική.   

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν θυμαστε ποσο ειχατε πληρωσει last year κοιταξτε το παλιο συμβολαιο και πειτε μας ποσο ανεβασμενο ειναι φετος.

Δημοσ.

εδω και 2ωρες που προσπαθω, γιατι με επρηξε η HD στο FB να διαφημιζεται, μου βγαζει 

Προέκυψε κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Δοκίμασε ξανά σε λίγο. Ή κάλεσέ μας στο 212 222 9999 για να δούμε μαζί τι πάει στραβά.

Χωριο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρυσι πλήρωσα 188,26. Μού είχαν στείλει για ανανέωση στα 210,32 αλλά περίμενα αυτή την εβδομάδα για κωδικό και με το 10% έπεσε στα 189,29, 1ευρώ παραπάνω από πέρυσι. Πολύ καλή τιμή για όλα αυτά που έχω μιας και η αμέσως καλύτερη που έβρισκα σε καινούργιο συμβόλαιο ήταν 265.

Επεξ/σία από ep1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Αν δεν θυμαστε ποσο ειχατε πληρωσει last year κοιταξτε το παλιο συμβολαιο και πειτε μας ποσο ανεβασμενο ειναι φετος.

80 € πάνω σε σχέση με πέρσι, πήγα αλλού

Δημοσ.

Πάντως και σε ασφάλεια κατοικίας με τον κωδικό bf10 όπως και πέρσι έχει μια αύξηση της τάξεως των 40€.160 πέρσι και φέτος 200€!!!!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, barimagas είπε

Το πέρασε. Σε ήδη συμβόλαιο μόνο 138€ το χρόνο με το πρόγραμμα που περιλαμβάνει κλοπή, οδική, θραύση, νομική.   

Έληξε κι έκανες ανανέωση ή το ακυρώσες κι έκανες νέο;

Δημοσ.

Περσι με κουπονι BF 189 ευρω, φετος με κουπονι BF 195 ευρω. Παρακολουθουσα καμια βδομαδα την τιμη γιατι ηξερα οτι θα σκασει η προσφορα οπως περσι και δεν παρατηρησα σκαμπανεβασματα.

Η τιμες ειναι για ετος και σε συγκριση με αλλες εταιριες παραμενει η πιο οικονομικη για το αμαξι μου!

• Like 1
Δημοσ.

Σε μένα δούλεψε το -20% και απο 90αρκετα με πήγε στο 78κατι, αστική ευθύνη-χωρίς οδική.

Μάλλον η φτηνότερη τιμή τελευταίας 15ετίας!

Δημοσ.
Στις 24/11/2021 στις 3:53 ΜΜ, ison είπε

Πρωτη φορα που η anytime ειναι φθηνοτερη με απλη ανανεωση απο HELLAS direct σε BF...Μολις τωρα μπηκα και τα ειδα 

καποτε κανανε καλες προσφορες BF

καποτε (2019) πληρωνα 200€ και τωρα ζητανε (2020+) 460€

και στην anytime το αναποδο το 19, ενω τωρα ~260

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...