skiabox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Τι φάση αυτό το Box; Εμένα μου έστειλε 10 ευρώ έκπτωση για 2 παραγγελίες μέχρι 5 Δεκεμβρίου.
SilentVoice Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, skiabox είπε Τι φάση αυτό το Box; Εμένα μου έστειλε 10 ευρώ έκπτωση για 2 παραγγελίες μέχρι 5 Δεκεμβρίου. Και εμένα ρε φίλε! Από την μια σκέφτομαι ότι τους κλέβω, από την άλλη νομίζω έχω αρχίσει να εθιζομαι σε παραγγελίες προσφορές και θα μου τα πάρουν 5απλά πίσω.
skiabox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε Και εμένα ρε φίλε! Από την μια σκέφτομαι ότι τους κλέβω, από την άλλη νομίζω έχω αρχίσει να εθιζομαι σε παραγγελίες προσφορές και θα μου τα πάρουν 5απλά πίσω. Αυτήν την τακτική την εφαρμόζουν Γερμανοί και Κινέζοι. Χρηματοδοτούν πωλήσεις προιόντων μέχρι να κλείσουν τον ανταγωνισμό. 2
dimitrisp13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, skiabox είπε Αυτήν την τακτική την εφαρμόζουν Γερμανοί και Κινέζοι. Χρηματοδοτούν πωλήσεις προιόντων μέχρι να κλείσουν τον ανταγωνισμό. Αν ο ανταγωνισμος ειναι το efood καλα θα του κανει 1
geofak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Επειδή είμαι σε δίαιτα για όποιον θέλει το παρακάτω KEPΔIΣE 10€ AΠO TO BOX! EΠIΛEΞE TO AΓAΠHMENO ΣOY KATAΣTHMA, ΠΛHKTPOΛOΓHΣE TON KΩΔIKO FOOD5Z1JGMGD KAI KEPΔIΣE AΠO 5€ EKΠTΩΣH ΣTIΣ ΔYO EΠOMENEΣ ΠAPAΓΓEΛIEΣ ΣOY. IΣXYEI EΩΣ 5 ΔEKEMBPIOY ME EΛAXIΣTO ΠOΣO ΠAPAΓΓEΛIAΣ 6€. O KΩΔIKOΣ MΠOPEI NA EΞAPΓYPΩΘEI ΔYO ΦOPEΣ. MΠEΣ ΣTO BOX, TO DELIVERY ΠOY ΠANTA KEPΔIZEIΣ. 3
mp44christos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, geofak said: Επειδή είμαι σε δίαιτα για όποιον θέλει το παρακάτω KEPΔIΣE 10€ AΠO TO BOX! EΠIΛEΞE TO AΓAΠHMENO ΣOY KATAΣTHMA, ΠΛHKTPOΛOΓHΣE TON KΩΔIKO FOOD5Z1JGMGD KAI KEPΔIΣE AΠO 5€ EKΠTΩΣH ΣTIΣ ΔYO EΠOMENEΣ ΠAPAΓΓEΛIEΣ ΣOY. IΣXYEI EΩΣ 5 ΔEKEMBPIOY ME EΛAXIΣTO ΠOΣO ΠAPAΓΓEΛIAΣ 6€. O KΩΔIKOΣ MΠOPEI NA EΞAPΓYPΩΘEI ΔYO ΦOPEΣ. MΠEΣ ΣTO BOX, TO DELIVERY ΠOY ΠANTA KEPΔIZEIΣ. 4 λεπτα και δεν το προλαβα εγω. Ευχαριστω οπως και να εχει. Οποίος άλλος εχει και θελει να με παχύνει μου στελνει το κωδικό σε DM. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από mp44christos
li@m Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Προσωποποιημένοι κωδικοί εεε;; άτιμο BOX. Δηλαδή εμείς εδώ στα φόρα πώς θα ζήσουμε;;; 1
dimitrisp13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 καλη φαση! οσοι κανουν διαιτα μπορουν να κανουν giveaway τους κωδικους τους
funkopop Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Αν δεν χρειάζεται κανείς τον κωδικό του ας στείλει pm, thanks ☺️
skiabox Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Τον αλγόριθμο μπορούμε να τον βρούμε με βάση τους κωδικούς; χεχεχεχεχε 1
dispi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κωδικός BOX10 δίνει -10€ για την πρώτη παραγγελία, έως 7/12 και ελάχιστη παραγγελία 5€. Σε δοκιμαστική παραγγελία 10€ την περνάει κανονικά με ποσό πληρωμής 0€ . Υπάρχει 50% σε box πόντους με μέγιστο 7€ επιστροφή για την πρώτη παραγγελία και διπλασιασμός πόντων για τις Τρίτες τα οποία ίσως να συνδιάζονται με τα -10€, δεν προχώρησα όμως παραγγελία - το βράδυ θα το δω κάνοντας παραγγελία Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από dispi 1
mp44christos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 8 minutes ago, dispi said: Κωδικός BOX10 δίνει -10€ για την πρώτη παραγγελία, έως 7/12 και ελάχιστη παραγγελία 5€. Σε δοκιμαστική παραγγελία 10€ την περνάει κανονικά με ποσό πληρωμής 0€ . Υπάρχει 50% σε box πόντους με μέγιστο 7€ επιστροφή για την πρώτη παραγγελία και διπλασιασμός πόντων για τις Τρίτες τα οποία ίσως να συνδιάζονται με τα -10€, δεν προχώρησα όμως παραγγελία - το βράδυ θα το δω κάνοντας παραγγελία Για νέους λογαριασμούς μόνο.
superpanos2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, mp44christos είπε Για νέους λογαριασμούς μόνο. "νέους"
skiabox Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, dispi είπε Κωδικός BOX10 δίνει -10€ για την πρώτη παραγγελία, έως 7/12 και ελάχιστη παραγγελία 5€. Σε δοκιμαστική παραγγελία 10€ την περνάει κανονικά με ποσό πληρωμής 0€ . Υπάρχει 50% σε box πόντους με μέγιστο 7€ επιστροφή για την πρώτη παραγγελία και διπλασιασμός πόντων για τις Τρίτες τα οποία ίσως να συνδιάζονται με τα -10€, δεν προχώρησα όμως παραγγελία - το βράδυ θα το δω κάνοντας παραγγελία Να υποθέσω ότι αν χρησιμοποιήσεις αυτό μετά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις δύο 5άρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα