stelaras12 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κωδικός BFRIDAY κι έχετε 30% για καταστήματα με κύρια κουζίνα Pizza & Burger. Ισχύει για μια μέρα δηλαδή σήμερα για τις 26/11 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από stelaras12 5 10
mp44christos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Μας εχεις μαμισει μποξ. Πραγματικά ειναι η 3η φορα που παραγγέλνω αυτη την εβδομάδα μονο γτ εχει κωδικό. 3
carolosjk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Ε ρε δε θα χάσουμε ποτέ ούτε γραμμάριο με το box. Πόσο θα μας ταϊσουν πια;
xoldboyx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Με αυτά και Μ αυτά (βλέπε boycott προ διμήνου). Το efood με χει χάσει από πελάτη...θενξ ts 3
Doubt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Χθες πήρα 10€ έκπτωση από Μασούτη με το Χmas20 και απόψε θα έχει τσιμπούσι με πιτσοφαγία. 👍
Incepted Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Xθες 20αρικο Μασουτη εκπτωση , σημερα 30% , Κυριακή 3ευρο , καλα θα παει αυτο.
kioann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Ρε παιδιά έχεις κανείς θέμα με την Visa της Πειραιώς ? Το Box με στέλνει στην σελίδα της τράπεζας για έγκριση και εκεί κολλάει .. έχω περιμένει και 10λεπτο αλλά τίποτα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον ?
xoldboyx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, kioann είπε Ρε παιδιά έχεις κανείς θέμα με την Visa της Πειραιώς ? Το Box με στέλνει στην σελίδα της τράπεζας για έγκριση και εκεί κολλάει .. έχω περιμένει και 10λεπτο αλλά τίποτα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον ? Το κάνει σε μένα συχνά πυκνά τελευταία. Έκανα clear cache uninstall αλλά καμιά αλλαγη Μέσω browser ok.(πάλι με.πηγε σε περιβάλλον winbank+pin@κινητο!!) Κάτι δεν πάει καλά με cosmote payments ΛΟΓΙΚΑ
ifaist Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Με Πειραιώς prepaid κανενα προβλημα στο box ως τωρα ! εχω κανει 10+ παραγγελιες. ειχα προβλημα με της εθνικης btw.
xoldboyx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, ifaist είπε Με Πειραιώς prepaid κανενα προβλημα στο box ως τωρα ! εχω κανει 10+ παραγγελιες. ειχα προβλημα με της εθνικης btw. Visa H MasterCard? Δεν το κάνει σταθερά πάντως, σήμερα πχ το πήρε αβαβα
stevengr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, kioann είπε Ρε παιδιά έχεις κανείς θέμα με την Visa της Πειραιώς ? Το Box με στέλνει στην σελίδα της τράπεζας για έγκριση και εκεί κολλάει .. έχω περιμένει και 10λεπτο αλλά τίποτα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον ? Εδώ και μήνες σε εμένα σε διαφορά σαιτ ( wind , δεη ) μόνιμα , στα περισσότερα με την visa της Πειραιώς , σε κάποια και με την Mastercard . Και καταλήγω να κάνω επιβεβαίωση με sms . Πρέπει να το κοιτάξουν asap
ifaist Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, xoldboyx είπε Visa H MasterCard? Δεν το κάνει σταθερά πάντως, σήμερα πχ το πήρε αβαβα Visa η εθνικη. Μastercard η πειραιως.
xoldboyx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, ifaist είπε Visa η εθνικη. Μastercard η πειραιως. Αρα δεν εμπίπτει, η visa κολλάει της Πειραιώς όχι η μαστερκαρντ
kioann Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, stevengr είπε Εδώ και μήνες σε εμένα σε διαφορά σαιτ ( wind , δεη ) μόνιμα , στα περισσότερα με την visa της Πειραιώς , σε κάποια και με την Mastercard . Και καταλήγω να κάνω επιβεβαίωση με sms . Πρέπει να το κοιτάξουν asap Εμένα πάντως σε Visa Πειραιώς κολλάει και σταματάει μετά την εισαγωγή των κωδικών , τίποτα .. έχω περιμένει και 10λεπτο και στο τέλος ακυρώνω την παραγγελία. Από το box μου είπαν ότι φταίει ο server της τράπεζας και ότι αν έχω ήδη ανοιχτή της εφαρμογή της τράπεζας θα λειτουργήσει κανονικά, δοκίμασα αλλά τίποτα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα