Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαγκες και σε μενα ακυρωση με καλαθι σκρουτζ
η μας ακυρωσαν ολους με το σκρουτζ η πραγματικα φυγανε αερας ολα
αν περασε καποιος με καλαθι σκρουτζ να μας πει

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην αναλώνεστε, μίλησα τηλεφωνικά με το κατάστημα της Νίκαιας, ο υπάλληλος με ενημέρωσε, πως ενημερώθηκε απο το τμήμα e-shop της επιχείρησης, πως όταν έγινε η προσφορά υπήρχαν μόνο 4x διαθέσιμα (!) κομμάτια και περίπου 100 παραγελίες, οπότε προφανώς... 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4, ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ! 😛 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Απάντηση απο αγορά και πληρωμή στο κατάστημα τους:

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας, ο κωδικός ήταν  4 τεμάχια διαθέσιμα και δεσμεύτηκαν σε προηγούμενες παραγγελίες και από τον προμηθευτή έχει εξαντληθεί. Δυστυχώς παραλάβαμε 50 παραγγελίες ταυτόχρονα και δεν πρόλαβε να ενημερωθεί η ιστοσελίδα μας.  Συνεπώς η παραγγελία σας προχωρά σε ακύρωση και επιστροφή του ποσού. Σας ζητούμε συγνώμη και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε την επόμενη φορά.

Με εκτίμηση

Δημοσ.

Κι εμένα μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα:

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας, ο κωδικός ήταν  4 τεμάχια διαθέσιμα και δεσμεύτηκαν σε προηγούμενες παραγγελίες και από τον προμηθευτή έχει εξαντληθεί. Δυστυχώς παραλάβαμε 50 παραγγελίες ταυτόχρονα και δεν πρόλαβε να ενημερωθεί η ιστοσελίδα μας.  Συνεπώς η παραγγελία σας προχωρά σε ακύρωση. Σας ζητούμε συγνώμη και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε την επόμενη φορά.

Δημοσ.

Ήθελα να ξερά πότε θα πάψουν θα λένε τη δικαιολογία "Δεν πρόλαβε να ενημερωθεί η ιστοσελίδα μας".

Τι στο καλό δηλαδή, χειροκίνητα αφαιρούν ένα ένα τεμάχιο σε κάθε παραγγελία εν έτη 2021; Θα μας τρελάνουν;

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DiKa96 είπε

αλλη μια φορα που θα μεινω με το παλιο dualshock 3 στο pc 🤣

Εγώ με το dualsense και έλεγα να το αφήσω να ξεκουραστεί λίγο αλλά δε το βλέπω.. Άκυρο και σε εμένα. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, George! είπε

Κι εμένα μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα:

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας, ο κωδικός ήταν  4 τεμάχια διαθέσιμα και δεσμεύτηκαν σε προηγούμενες παραγγελίες και από τον προμηθευτή έχει εξαντληθεί. Δυστυχώς παραλάβαμε 50 παραγγελίες ταυτόχρονα και δεν πρόλαβε να ενημερωθεί η ιστοσελίδα μας.  Συνεπώς η παραγγελία σας προχωρά σε ακύρωση. Σας ζητούμε συγνώμη και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε την επόμενη φορά.

Αν έγινε μέσα από το καλάθι του Skroutz, ναι, είναι δυνατό γιατί συχνά δεν υπάρχει άμεση ενημέρωση (τυπικά ανά μια ώρα).

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, grayden είπε

Αν έγινε μέσα από το καλάθι του Skroutz, ναι, είναι δυνατό γιατί συχνά δεν υπάρχει άμεση ενημέρωση (τυπικά ανά μια ώρα).

Όχι, παραλαβή από κατάστημα είχα βάλει.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτα συμβαινουν σε αλλες χωρες; Πραγματικα οποιος μενει εξω, ας μας πει αν συμβαινουν πρωτον, τοσο συχνα δευτερον. Το εχω απορια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...