Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναφέρω και στον τίτλο, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν υπάρχουν ενοικιαζόμενα σπίτια με το χρόνο στην Αθήνα και σε γύρω περιοχές (κατά προτίμηση Βορειοανατολικά προάστια). Για να διευκρινίσω λίγο, αυτό που έχω υπ' όψιν μου είναι κάποια σπίτια σε παραλιακές περιοχές (Άγιοι Απόστολοι, Ωρωπός) που νοικιάζονται με 1.500-2.000ε το χρόνο και επίσης πληρώνω ρεύμα, νερό (δεν θυμάμαι αν έχει και κοινόχρηστα). Υπάρχει κάτι ανάλογο στις περιοχές που ενδιαφέρομαι;

Δημοσ.

125€ το μήνα ποιος το δίνει; Να μου έλεγες ότι βρήκες ανατολικά για τους 9 μήνες εκτός του καλοκαιριού θα σου έλεγα ίσως αν έχει ανάγκη κάποιος, αλλά για όλη τη χρόνια η τιμή είναι καλύπτω ενφια και την ετήσια συντήρηση. 
Δες σε καμία ομάδα στο ΦΒ αν ενδιαφέρεται κάποιος.

• Like 1
Δημοσ.

Στις περιοχές που λες με 1500-2000 θα βρεις κανένα ρημάδι μικρό για Ιούνιο Ιούλιο Αύγουστο. Για χρόνο γύρω στα 4-5 κάτι ανάλογο… κ ρεύμα βέρο βόθρο δικα σου σαφώς 

Τα πιο πολλά όμως στα ΒΑ είναι παλιά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκείνο που είδαμε το '14 ήταν αυτό (αν δείτε έχει διαχωριστικά ανάμεσα στα διαμερίσματα). Το νοίκιαζε 2.000ε το χρόνο και του αναφέραμε ότι δεν μας ενδιαφέρει ο χρόνος, αλλά Ιούνιο-Σεπτέμβριο και μας απάντησε ότι είτε μείνουμε μία μέρα είτε όλο το χρόνο, τόσο θα δώσουμε. Γι' αυτό ρωτάω αν γνωρίζετε. Το τι πιστεύει ο καθένας ή του φαίνεται λογικό δεν είναι πηγή (χωρίς παρεξήγηση, προς αποσαφήνιση).

Στις 7/12/2021 στις 9:12 ΜΜ, paylidis είπε

Τα πιο πολλά όμως στα ΒΑ είναι παλιά 

Spoiler

675356010_(290).png.5452b91e109f9ee1abc6cb74fac89c52.png

Αυτό είναι που μένουμε τέλη του '50. Θα βρω κάτι πιο παλιό σε πολυκατοικία; Αποχέτευση βάλαμε τέλος του '90.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αυτό που είδαμε το '14 ήταν αυτό (αν δείτε έχει διαχωριστικά ανάμεσα στα διαμερίσματα). Το νοίκιαζε 2.000ε το χρόνο και του αναφέραμε ότι δεν μας ενδιαφέρει ο χρόνος, αλλά Ιούνιο-Σεπτέμβριο και μας απάντησε ότι είτε μείνετε μία μέρα είτε όλο το χρόνο, τόσο θα δώσετε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ενοίκια που ζητάνε σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ζητούσαν το 2014, είναι πολύ υψηλότερα.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Αυτό που είδαμε το '14 ήταν αυτό (αν δείτε έχει διαχωριστικά ανάμεσα στα διαμερίσματα). Το νοίκιαζε 2.000ε το χρόνο και του αναφέραμε ότι δεν μας ενδιαφέρει ο χρόνος, αλλά Ιούνιο-Σεπτέμβριο και μας απάντησε ότι είτε μείνετε μία μέρα είτε όλο το χρόνο, τόσο θα δώσετε. Γι' αυτό ρωτάω αν γνωρίζετε. Το τι πιστεύει ο καθένας ή του φαίνεται λογικό δεν είναι πηγή (χωρίς παρεξήγηση, προς αποσαφήνιση).

Απόκρυψη περιεχομένων

675356010_(290).png.5452b91e109f9ee1abc6cb74fac89c52.png

Αυτό είναι που μένουμε τέλη του '50. Θα βρω κάτι πιο παλιό σε πολυκατοικία; Αποχέτευση βάλαμε τέλος του '90.

Κ εγώ 2014 νοίκιαζα 250€ σπίτι που σήμερα το νοικιάζουν 450…

οι τιμές που σου λέω δεν είναι τι νομίζω αλλά τι ξέρω, μιας κ κάποιους μήνες το χρόνο μένω στην περιοχή που συζητάμε 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Ο.Κ. Άρα ανέβηκαν οι τιμές από τότε... 

Δυστυχώς σε όλα… Σκεψου τώρα που φτιάξαμε το σπίτι ολική ανακαίνιση από το μηδέν, έχουν περάσει 4-5 και μας ρωτάνε αν το νοικιάζουμε και οι 2 παρολο που τους αρνηθήκαμε επέμεναν και έδιναν σοβαρά λεφτά (βέβαια δεν είναι χωμένο όπως αυτό που παρέθεσες αλλά 120-130μ από την παραλία). 
Τι ακριβώς ψάχνεις μήπως ακούσω κάτι..;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης το 2014 δεν υπήρχε airbnb στην Ελλάδα σε τέτοιο βαθμό . Μόνο κάτι χιπστερς ασχολούνταν 

Επεξ/σία από ipal
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...