Προς το περιεχόμενο

Η Google απειλεί τους μη εμβολιασμένους εργαζομένους της με απόλυση


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Doubt είπε

Όποιος γιατρός συμβουλεύει "να μην το κάνεις" λόγω "φλεβίτη" να το δώσει γραπτώς, αλλιώς την άποψη του στο καφενείο της γειτονιάς.

Goes both ways. Όποιος ιατρός συμβουλεύει να το κάνεις αν έχεις "φλεβίτη" να το δώσει γραπτώς και να αναλάβει κάποιου είδους ευθύνη. Τουλάχιστον οικονομική (αποζημίωση); Τι - όχι;

Εάν πάλι κάποιος δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί, μιας και που ακόμα και ως ιατρός θα γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα μέχρι κάποιο σημείο, υπάρχει πιο τίμιος και ειλικρινής τρόπος για να το εκφράσει. Π.χ. "κοίτα, υπάρχει περίπτωση να πάει στραβά, συμβουλή μου όμως βάσει του τι έχω μελετήσει και κατανοώ είναι το να το κάνεις, χωρίς να είμαι απόλυτος κ.λπ.". Καλό θα είναι να μην είμαστε απόλυτοι σε θέματα υγείας, όταν οι λύσεις δεν έχουν δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, αλλιώς άντε για συζήτηση στο καφενείο της γειτονιάς.

10 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Τα νούμερα υπάρχουν online. Αυτό που ζούμε αυτή την στιγμή είναι πιο πάνω από εμένα και σένα και τον γείτονα. Προσωπικά δεν με νοιάζει να πάθει κάτι κάποιος από το εμβόλιο (και ας είμαι κι εγώ)

Ron Burgundy No GIF

10 λεπτά πριν, KostasKri είπε

αν αυτό μειώσει τους θανάτους απο τον ίδιο τον ιό. Γιατί σίγουρα οι θάνατοι από το εμβόλιο είναι πάρα πολλοί λιγότεροι από ότι οι θάνατοι από covid.

Κανένας πόλεμος δεν κερδίθηκε χωρίς παράπλευρες απώλειες.

https://academy4sc.org/video/utilitarianism-for-the-greater-good/

Επεξ/σία από randomcat
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 λεπτά πριν, randomcat είπε

I don't care if you believe me. Για σημείωση, είμαι από τους ανθρώπους που έκανα εμβόλιο πολύ πριν τους υπόλοιπους. Ήμουν στην Κίνα και εμβολιάστηκα Απρίλη εκεί ενώ εδώ καλά καλά δεν εμβολίαζαν τους υπερήλικες.

Το άρθρο πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν πολυκατάλαβα που ακριβώς κολλάει. Στο ότι πιστεύω κι εγώ στο greater good; Πάντως τώρα με την πανδημία, δεν μιλάμε να το παίζουμε Ρομπέν των Δασών για να κάνουμε καλό για τους φτωχούς αλλά να λειτουργήσουμε σαν κοινωνία, σαν μια οντότητα για να βγούμε όσο το λιγότερο πληγωμένοι.
 

Προφανώς σε περίπτωση που εγώ ή κάποιο κοντινό μου άτομο πάθαινε κάτι από το εμβόλιο θα στεναχωριόμουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα απέτρεπα άλλους ανθρώπους από το να το κάνουν. Δεν ξέρεις μη κάνοντας το εμβόλιο ποιον κολλάς, ποιον κολλάει με την σειρά του και που καταλήγει μια αλυσίδα που εσύ ξεκίνησες. Συγγνώμη, αλλά προσωπικά δεν θέλω να σκέφτομαι ότι υπάρχει περιπτωση κάπου κάποτε να "σκότωσα" κάποιον ενώ με ένα εμβόλιο πιθανώς να μην είχε γίνει. Είμαι 29 χρονών και το πιθανότερο είναι και να κολλούσα να μην με επηρέαζε τόσο, αλλά στην παρούσα φάση προσπαθώ να σκέφτω και κάποιον άλλων πέρα από την παρτάρα μου όπως τους γονείς μου, τους φίλους μου, τους γονείς των φίλων μου και τον τυχαίο που θα περάσει δίπλα μου στον δρόμο.

  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Waiss είπε

Ηρεμήστε όλοι! Έρχονται και στρατόπεδα συγκέντρ....εεεε....ειδικοί χώροι για μη εμβολιασμένους οσονούπω 😆

Υπάρχουν ήδη και λέγονται ΜΕΘ και νεκροτομία…

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 λεπτά πριν, Manolo Sismanidis είπε

Μην πας μακρυα δες χτες τι εγινε με την ερευνα τσιοδρα? Χιλιαδες θα ειχαν σωθει και ειδικα αν ηταν στην Αθηνα, δηλαδη μας λεει οτι την επαρχια την εχουν γραμμενη, και ακομα δεν βγηκε ενας εισαγγελεας, συμφωνα με αυτην την ερευνα η κυβερνηση ειναι δολοφονος 

Ρε φίλε θα νομίζεις ότι έχω κάτι προσωπικό με σένα αλλά είσαι πολύ εύκολος στόχος.... Είσαι ο frontman της ψεκας δεν τα λέω μόνο σε σένα... 

Είσαι ο ορισμός της αποποιησης ευθύνης... Για να μην κάνετε ένα σκατοεμβολιο φταινε πάντα όλοι οι άλλοι....  

Γιατί ένα σύστημα υγείας που έχει κρεμάσει από άτομα που δεν εμβολιάζονται εσείς επιλέγετε να το παρουσίασε ότι κλασικά φταινε όλοι οι άλλοι εκτός από τις επιλογές σας.... 

Έχουν και αυτοί μερίδιο αλλά έχετε και εσείς... 

Η έκθεση τσιορδα λέει τα αυτονόητα. Το λόγο που είμαστε σε αυτήν την κατάσταση κάνετε γαργάρα... 

  • Like 1
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε

Αν λες εμενα ψεκασμενο συγγνώμη που θα σου το χαλάσω αλλα εχω κανει και τις 2 δόσεις εμβολίου και θα κανω και την 3η. Εχετε μαθει την καραμέλα να αποκαλείτε ψεκασμενο όποιον δεν συμφωνεί με τα γελοία μετρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις, τα οποια είδαμε ποσο αποτελεσματικά είναι, ολες οι χωρες σπανε το ενα ρεκορ κρουσματων μετα το αλλο. Και οχι δεν φταίνε ΜΟΝΟ οι ανεμβολιαστοι για τη μεταδοση καθως εκεινοι κανουν Rapid test, αντίθετα εμείς οι εμβολιασμενοι πάμε παντού χωρίς κανένα μέτρο. Αντι να ειμαστε ενωμένοι σαν χωρα καθομαστε και βριζομαστε μεταξυ μας για το εμβολιο. Η ηθική κατρακύλα στο μεγαλείο της.                       

Δεν έχει σημασια αν θα μεταδίδει τον ιό ο εμβολιασμενος, αλλά να οδηγηθεί όσο το δυνατόν λιγότερος κόσμος στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ, αυτό γίνεται μόνο με έναν τρόπο και αυτός είναι το εμβόλιο, μάσκες κτλ είναι επικουρικά μέτρα πλέον και τα οποία λογικό είναι να ατονισουν, τα ρεκόρ σπάνε γιατί μια μερίδα 30-40% ανεμβολιαστων είναι υπεραρκετή για να τιγκαρουν τα νοσοκομεία αφού πλέον μιλάμε για στέλεχος Δ και Ο όχι όπως το πρώτο της Γουχαν. Ενωμένοι δεν ήμασταν ποτέ από το 1821 και ακόμα παλαιότερα. Η ουσία είναι ότι κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν αυτό που πρέπει και μετά την πληρώνει όλη η κοινωνία. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Basilhs23___ Εφόσον δεν έχεις μυστικές υπηρεσίες και έφυγε το μήνυμα από το Αγιο Ορος προς αυτούς που περίμεναν οδηγίες, έτσι θα πάει το πράγμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, skiabox είπε

@Basilhs23___ Εφόσον δεν έχεις μυστικές υπηρεσίες και έφυγε το μήνυμα από το Αγιο Ορος προς αυτούς που περίμεναν οδηγίες, έτσι θα πάει το πράγμα.

Δεν σε κατάλαβα, καντο πιο λιανα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, aspirini είπε

Εν ετη 2021 συζηταμε εαν ειναι καλο να εμβολιαστεις εναντι ενος φονικου ιου.

Δεν υπαρχει κατι αλλο να προσθεσεις .

Και η αμηχανη στιγμή που η ασπιρίνη είναι κατά πολύ πιο επικίνδυνη από το εμβόλιο που φοβούνται  😀 η σημερινή ψεκα είναι χειρότερη από οποιαδήποτε άλλη εποχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, petasis είπε

Σχετίζεται το ένα με το άλλο; Αν έχεις διαβήτη, δεν απειλείς τους γύρω. Αν έχεις covid, είσαι απειλή για τους υπόλοιπους.

Είσαι απειλή αν ΕΧΕΙΣ κοβιντ. Αν δεν έχεις, τι σχέση έχει το εμβόλιο; Και ποιός είπε ότι ο εμβολιασμένος δεν κολλάει;

Ό,τι να ΄ναι πραγματικά!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, Spiraulos είπε

έλα, δικό σου. Αριθμός 3

Μάθε τι σημαίνει διάκριση.

https://el.m.wiktionary.org/wiki/διάκριση

Που κολλάει το δωρεάν?? Καμία σχέση.

Δεν σε θέλει επειδή δεν είσαι εμβολιασμένος. Απλό 

Δεν θα σου απαντήσω εγώ μπορείς να δεις εδώ μια ωραία απάντηση στην λογική του διαχωρισμού. 

Υ.Γ ότι μας νευριάζει συνήθως είναι η αλήθεια που φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...