Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Extraction [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Rainbow-Six-Extraction-logo-1038x576.jpg

Έρχεται το Rainbow Six Extraction. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ίδιο με το Rainbow Six Siege σε gameplay αλλά με zombies. 

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου ενώ μελλοντικά θα μπει και στο Game Pass όπως ανακοίνωσε η Ubisoft.

Υποστηρίζει NVIDIA DLSS ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. 

Rainbow-Six-Extraction-PC-requirements.j

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέτριες κριτικές πήρε το παιχνίδι αλλά από σήμερα είναι στο gamepass. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι καλύτερο απ' τη μπούρδα το Back 4 Blood.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Μέτριες κριτικές πήρε το παιχνίδι αλλά από σήμερα είναι στο gamepass. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι καλύτερο απ' τη μπούρδα το Back 4 Blood.

7αρια και 8αρια βλεπω. γενικα καλυτερα απο οτι πολλοι περιμεναν. Με βαση τα review ειναι καλυτερο του Β4Β. Θελει ομως σταθερη παρεα των τριών.

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λίγο αναμενόμενο, θα το βάλω με το gamepass να το δω χωρίς να περιμένω τίποτα

image.png.a6f7fbf26eab2246c01295cc149d1114.png

κατεβάζει 45gb

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
24 minutes ago, Anastazio said:

Με ελάχιστες εξαιρέσεις ότι πάει day 1 στο γκειμπας είναι συνήθως σοβελγουερ.😐

Day 1 ειναι τα Games της ΜΣ και παιχνιδια οπως Ascent/Outriders/MLB/Hades/Crusader 3/SoR4 και ενα σωρο αλλα. Μαλλον εχεις καποια περιεργη αποψη για το τι ειναι shovelware. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Eγώ δεν είμαι των πίου-πίου, το ξέρετε, το έχω γράψει κατ' επανάληψη, αλλά φίλους που είδα να το παίζουν, γούστο είχε και πολύ ομαλά κύλησε, στο τεχνικό κομμάτι.

Από όσο μπορώ να κρίνω, με την ελάχιστη εμπειρία μου σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, με φίλους θα έχει γούστο (και καλό αποτέλεσμα στις αποστολές), με αγνώστους... δεν το βλέπω να τσουλάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...