vaggelis777 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα σε ολους καταρχας!!!! Αν και εχω δει παρομοιες δημοσιευσεις γι αυτο που ρωταω, θα ηθελα να σας ρωτησω για το ποια τραπεζα θεωρειτε καλυτερη για την δημιουργια του πρωτου μου λογαριασμου ταμιευτηριου και την εκδοση χρεωστικης καρτας@(visa or mastercard).Eιμαι 18 χρονων και οπως καταλαβαινετε ειναι η πρωτη μου εμπειρια με αυτα γι αυτο και θελω να παρω την καλυτερη και πιο ευχρηστη επιλογη αναμεσα στην εθνικη,την αλφα μπανκ και την γιουρομπανκ! Ποια θεωρειτε πως ειναι η πιο βολικη-ευχρηστη ως προς το ibanking,χωρις χρεωσεις κτλ Επισης να σημειωσω πως οι γονεις μου ειναι δικαιουχοι στην εθνικη οπου εχουν λογαριασμους και καρτες αλλα δεν ξερω προσωπικα ποια να επιλεξω... Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!! 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, vaggelis777 είπε αναμεσα στην εθνικη,την αλφα μπανκ και την γιουρομπανκ Πειραιώς 1
kormos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, vaggelis777 είπε Καλησπερα σε ολους καταρχας!!!! Αν και εχω δει παρομοιες δημοσιευσεις γι αυτο που ρωταω, θα ηθελα να σας ρωτησω για το ποια τραπεζα θεωρειτε καλυτερη για την δημιουργια του πρωτου μου λογαριασμου ταμιευτηριου και την εκδοση χρεωστικης καρτας@(visa or mastercard).Eιμαι 18 χρονων και οπως καταλαβαινετε ειναι η πρωτη μου εμπειρια με αυτα γι αυτο και θελω να παρω την καλυτερη και πιο ευχρηστη επιλογη αναμεσα στην εθνικη,την αλφα μπανκ και την γιουρομπανκ! Ποια θεωρειτε πως ειναι η πιο βολικη-ευχρηστη ως προς το ibanking,χωρις χρεωσεις κτλ Επισης να σημειωσω πως οι γονεις μου ειναι δικαιουχοι στην εθνικη οπου εχουν λογαριασμους και καρτες αλλα δεν ξερω προσωπικα ποια να επιλεξω... Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!! Τράπεζα Πειραιώς 1
andreas1gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, vaggelis777 είπε Επισης να σημειωσω πως οι γονεις μου ειναι δικαιουχοι στην εθνικη οπου εχουν λογαριασμους και καρτες αλλα δεν ξερω προσωπικα ποια να επιλεξω... Τότε Εθνική για να σου κάνουν μεταφορές χρημάτων άμεσα και δωρεάν... 1
dimitris_sal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Επίσης θα πρότεινα να κοιτάξεις ποια τράπεζα εχει πιο κοντά σου υποκατάστημα/atm ωστε να μπορείς πιο εύκολα να βγάζεις χρήματα. Γενικώς νομίζω οτι η Άλφα και η Εθνική εχουν τα πιο πολλά υποκαταστήματα. Πέρα απο αυτό δε νομίζω οτι έχουν ιδιαίτερες διαφορές
jgeorgiou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Stam53 είπε Δυστυχώς όλες ίδιες είναι. ΣΩΣΤΟ Αν συναλλάσεσαι τραπεζικά με τους λογαριασμούς της οικογενείας , προτίμησε εθνική. Ποιο "ευελικτη" και "ιδιωτικής κουλτούρας" είναι η eurobank αν και μην περιμένεις μεγάλες διαφορές , μοιάζει σε πάρα πολλά με τις άλλες 3 συστημικές. Γενικά ΠΡΟΣΕΧΕ τι σου προτείνουν και τι σου χρεώνουν γιατί ψάχνουν όλοι ευκαιρία να σε γδάρουν όπου σε βρουν ελαστικό. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από jgeorgiou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα