Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε φορα που θα συμπληρωσω email και κωδικο, και θα πατησω συνδεση και στην επομενη επαναφορτωση της σελιδας θα φαινομαι συνδεδεμενος.

στο επομενο κλικ που θα κανω, φορτωνεται η σελιδα και εχω αποσυνδεθει! 

εαν ξανασυνδεθω αφου συμβει αυτο, παραμενω κανονικα συνδεδεμενος. ελα ομως που πχ αν παω να γραψω καποια απαντηση στο forum ξανασυμβαινει το ιδιο! υπαρχει καποια λυση σε αυτο;

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πριν λίγο έλαβα αυτό το μήνυμα από τον χρήστη @fanis8791

Προφανώς κάποιος απέκτησε πρόσβαση στον συγκεκριμένο λογαριασμό και στέλνει αντίστοιχα μηνύματα σε διάφορες αγγελίες (αν κρίνω από τις ταυτόχρονες επισκέψεις στο συγκεκριμένο προφίλ)

image.png.456a78d65e4c338ee6632b6fbbfbb5d3.png

Δημοσ.
On 13/06/2025 at 23:00, Proteus 12 said:

Καλησπέρα. Πριν λίγο έλαβα αυτό το μήνυμα από τον χρήστη @fanis8791

Προφανώς κάποιος απέκτησε πρόσβαση στον συγκεκριμένο λογαριασμό και στέλνει αντίστοιχα μηνύματα σε διάφορες αγγελίες (αν κρίνω από τις ταυτόχρονες επισκέψεις στο συγκεκριμένο προφίλ)

image.png.456a78d65e4c338ee6632b6fbbfbb5d3.png

ο οποιος εχει γινει ban πλεον.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν γράφω σε σωστό θέμα. Παρατήρησα ότι πολλά θέματα που παρακολουθώ και μη μου τα βγάζει αναγνωσμεβα , όπως και κάποιες αγγελίες που μπαίνω και βλέπω, δηλαδή ο τίτλος του θέματος -αγγελια δεν είναι με έντονο χρώμα και όταν μπαίνω να το διαβάσω με πάει στο τελευταίο μήνυμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρησα οτι αν σε μια αγγελια κανεις επεξεργασια ή νεα υποβολη εξαφανιζεται οτι εχεις γραψει στο πεδιο ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ...

Και αν το βαλεις δεν εμφανιζεται πουθενα τελικα 

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το παρατήρησα κι εγώ αυτό και μετά από κάποιες δοκιμές είδα ότι αυτό γίνεται μόνο στα quotes και μόνο αν πατήσεις πρώτα "Επέκταση" (1) στο παραθετημένο μήνυμα και μετά "Εμφάνιση κρυμμένου περιεχόμενου" (2)

spacer.png

Μετά το αποτέλεσμα είναι να καλύπτει το υπόλοιπο κείμενο του μηνύματος και αν το spoiler είναι μεγάλο να περνάει κάτω από το επόμενο μήνυμα χωρίς να φαίνεται και να συνεχίζει πιο κάτω...

spacer.png

Ενώ αν πατήσεις πρώτα "Εμφάνιση κρυμμένου περιεχόμενου" (2) και μετά "Επέκταση" (1) τότε εμφανίζεται κανονικά.

Το παραπάνω είναι από το θέμα με τα SUV στην 21 σελίδα (η παράθεση του phanispal σε μήνυμα του jackess)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...