Προς το περιεχόμενο

Ticket Compliments

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Μου δώσανε κάποια έξτρα από τη δουλειά μου με κάρτα Ticket Compliments Edenred και απ'ό,τι είδα δε περνάει σε σουπερμάρκετ. Όμως δεν δούλεψα παραπάνω για να ψωνίσω ντε και καλά από το πλαίσιο ή τον Κωτσόβολο αλλά για να καλύψω τις ανάγκες μου 😭

Ρώτησα όμως συνάδελφο και μου είπε ότι με Ticket Restaurant ψωνίζει μέχρι και από περίπτερο, κι ότι λογικά δε θα έχω θέμα.

Έχει κάνεις Ticket Compliments και ψωνίζει από όπου θέλει; 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω καιρό να τη χρησιμοποιήσω, θα σου πω τι θυμάμαι: Περνάει σίγουρα σε Cosmote (πληρωμή λογαριασμών κλπ.) στα πιο πολλά βενζινάδικα που είχα δοκιμάσει, στη Lacoste, στα Notos Galleries (αν θυμάμαι καλά) αλλά γιατί είμαι σίγουρος ότι περνούσε σε MyMarket; Σε ποια Super Market δοκίμασες;

• Sad 1
Δημοσ.

H compliments είναι για αγορές πχ χοντος eshop κοκ. Η restaurant είναι για τρόφιμα κλπ. Μπορείς να δεις λεπτομέρειες και αν τυχόν περνάει σε κανένα σούπερ μάρκετ στο site της edenred. Απλά πρόσεξε τι έχεις κ ψάξε το ανάλογο για να μη τα μπερδεψεις

• Sad 1
Δημοσ.

Την ticket restaurant μπορείς να την περάσεις κατευθείαν στο αpp της wolt  και να σου τραβάει λεφτα από εκεί. Εμένα με έχει βολέψει απίστευτα. 
Ts, στη χειρότερη περίπτωση βρίσκεις έναν γνωστό σου που θέλει να κάνει αγορες απο αυτα τα καταστήματα, κάνεις εσύ την αγορά και μετά σου δίνει τα χρήματα.... 

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cyndipossible είπε

Καλησπέρα σας.

Μου δώσανε κάποια έξτρα από τη δουλειά μου με κάρτα Ticket Compliments Edenred και απ'ό,τι είδα δε περνάει σε σουπερμάρκετ. Όμως δεν δούλεψα παραπάνω για να ψωνίσω ντε και καλά από το πλαίσιο ή τον Κωτσόβολο αλλά για να καλύψω τις ανάγκες μου 😭

Ρώτησα όμως συνάδελφο και μου είπε ότι με Ticket Restaurant ψωνίζει μέχρι και από περίπτερο, κι ότι λογικά δε θα έχω θέμα.

Έχει κάνεις Ticket Compliments και ψωνίζει από όπου θέλει; 

Τα πράγματα είναι απλά. Μπαίνεις εδώ: 

https://www.myedenred.gr/#tc

Επιλέγεις  Ticket Compliments, την περιοχή σου και βλέπεις όλα τα καταστήματα όπου μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, από όσα λέει στο σάιτ της Edenred δεν περνάει σε σουπερμάρκετ κλπ παρά μόνο σε καταστήματα ρούχων καλλυντικών και τέτοια. Αν έχει κάποιος Compliments, π.χ. όπως ο φίλος katergaris79 και όντως περνάει η κάρτα του κι αλλού, θα ήταν ιδανικό :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνήθως τα Compliments έχουν την θέση του bonus. οπότε θα είναι για μια φορά. Έχουν ημερομηνία λήξης οπότε στο διάστημα αυτό όλο κάτι θα χρειαστεί να πάρεις από τα συμβαλλόμενα καταστήματα,

Αν έχουν σκοπό να σου το δίνουν κάθε μήνα, να ζητήσεις να είναι ticket restaurant.

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.

Έχω λάβει κι εγώ κάρτες Ticket Compliments από την εταιρία που εργάζομαι και μπορώ να σας πω με σιγουριά πως περνάει σε όλα τα μεγάλα super market. Επίσης το έχω χρησιμοποιήσει και σε αρκετές καφετέριες/bar χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην επόμενη αγορά σε σούπερ μάρκετ δώσε πρώτα την συγκεκριμένη κάρτα. 

Να ξέρεις ότι μπορείς στο ταμείο να ζητήσεις να σου τραβήξουν συγκεκριμένο ποσό απ οτην κάρτα και το υπόλοιπο (αν υπάρχει) να το πληρώσεις με άλλη κάρτα. 

Δημοσ.

Πολύ καλή συμβουλή αυτή. Έχω 3-4 κάρτες με ποσό μέσα από 0,23 ως 2,07. Αν σε κάθε μελλοντική συναλλαγή μηδένιζα μια κάθε φορά, θα ξεφόρτωνα το πορτοφόλι μου! Έχει δοκιμάσει κάποιος την συγκεκριμένη κάρτα σε Καφκά, Μειδάνη ή Public?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πηρα και εγω μια τετοια καρτα Ticket Compliments απο τι δουλεια αλλα δεν καταλαβαινω πως χρησιμοποιειται???
Ουτε ανεπαφη ειναι.. ουτε pin εχει οποτε πως την χρησιμοποιεις σε φυσικο καταστημα?
Για Online λεει οτι γινεται μεχρι 50ευρω

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η κάρτα είναι σα χρεωστική.  περνάει παντού εκτός από σούπερ μάρκετ ( πάνω κατω). εγώ τη χρησιμοποιούσα για βενζίνη.  

Δημοσ.

Πάντως σε καφετερία η συγκεκριμένη κάρτα (Edenred) περνούσε σε pos της εθνικής ενώ έτρωγε άκυρο από τα υπόλοιπα. Όποτε φαντάζομαι πως ίσως να παίζει κάποιον και αυτό.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή σκοπεύουν να μας δώσουν τέτοιες κάρτες, ή ticket compliments ή My Benefits, ξέρετε αν μπαίνουν στη φορολογική δήλωση;

Ξέρω για το όριο των 6€ ανά ημέρα όμως ειδικά για τη My Benefits που είναι ονομαστική και επαναφορτιζόμενη μήπως φαίνεται και σαν εισόδημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...