tasanton Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Επειδή αυτές τις μέρες έχει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αν ο γείτονας το έχει βάλει π.χ. στους 28 βαθμούς, δεν θα τους πιάσει ποτέ και θα κάνει και θόρυβο. Συζήτησέ το μαζί του, λέγοντας ότι κάτι δεν πάει καλά τις τελευταίες μέρες και αν μπορεί να το βάλει σε χαμηλότερη θερμοκρασία (π.χ. 22-23) και μικρότερη ένταση. Αλλιώς λίγη υπομονή, αφού λες ότι τον υπόλοιπο καιρί είναι οκ.
Vault13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια τι του λεε του ανθρωπου απο χιόνι ειστε; Μιλησε στο γειτονα ηρεμα,πεστου να φερει εναν συντηρητη κλιματιστικου/ψυκτικο να το δει. Εσεις θα λετε τι ειναι; Αν δεν ανταποκριθει πεστου να του βαλεις τα μισα στην επισκευη γιατι δεν αντεχεις αλλο 13 ώρες πριν, Ceasarsalad είπε Ελπίζω να σπάσει πολύ γρήγορα για να το κάνουν αλλαγη. Μην ελπιζεις. Χρονια θα μηνει ετσι μεχρι να επικσευαστει ή να αντικατασταθει. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από Vault13
gbras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Για αρχη απλα πες του οτι κανει υπερβολικο θορυβο και να φερει καποιον να το κοιταξει.
liakjim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, Ceasarsalad είπε Ο γείτονας μου έχει ένα,αιρκοντισιον το οποίο το τελευταίο διάστημα άρχισε να κάνει έντονο θόρυβο σαν τρακτέρ. Κάθε μέρα γίνεται και πιο έντονος. Ειδικά χθες. Να πω ότι το ειχα ν αναμμένο για τρία 24ωρα. Συνεχόμενα. Και πριν μια βδομάδα έκανε ενα θορυβο σαν κελαιδισμα πουλιου όμως για πολύ λίγο. Αυτό το κλιματιστικό το έβαλαν πριν 11 χρόνια. Όμως το λειτουργούσαν μόνο το καλοκαίρι στις διακοπές τους. Τώρα Νοίκιασαν το σπίτι και αυτοί το εχουν αναμμενο συνεχεια. Δεν ξέρω, δεν πρέπει να κλείνει κιόλας λίγο για να ξεκουραζεται; Μήπως είναι έτοιμο να σπασει; Είναι εκνευριστικό ειδικά για μενα που το υπνοδωμάτιο μου είναι πολύ κοντά από το αιρκοντισιον τους.. Ελπίζω να σπάσει πολύ γρήγορα για να το κάνουν αλλαγη. Ηχογράφησε τον θόρυβο και ανέβασε το στο streamable.com Γράψε ένα ευγενικό σημείωμα όπου θα περιγράφεις το πρόβλημα μαζί με το λινκ από το upload και το ρίχνεις κάτω από την πόρτα του. Αν ο γείτονας είναι καλό τυπακι μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Εννοείται ότι το ιδανικό θα ήταν να τον φέρεις σπίτι σου να το ακούσει με τα αφτιά του αλλά νομίζω ότι έτσι είναι πιο απρόσωπο και ασφαλές.
AntiCambeR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ρίξε με βαλίστρα 1 μεταλλικό βέλος χωρίς μύτη για να περάσει μέσα στον ανεμιστήρα, αν ακούσεις κρακ-κρακ τρρρρρρρρ..... τότε έχεις πετύχει τον σκοπό σου. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, sanaeriko είπε Γρήγορα γρήγορα συμβουλές insomnia 1.ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ 2.Βαλε οταν κοιμάται death metal τερμα στα ηχεια (αν δεν εχεις τραβα αγορασε) και φύγε απο το σπίτι 3.Πήγαινε χτυπα του την πορτα με αγριο υφος και πες του 2 λογακια 4.Ενοχλεί κι άλλους?? Μαζέψτε υπογραφες να τον διωξετε 5.Μηνυση αγωγή καταγγελία.Οχι μια φορα, οσες περισσοτερες μπορείς συνεχεια ρε ομως. 6.Επενδυσε.Βαλε 20πλα τζαμια, ηχομόνωση με πετροβαμβακα, φτιαξε room in a room. Υγ δεν ειναι οικονομικη λυση αλλά αν θες την ησυχια σου.. 7.Ωτοασπιδες φελο ταμπον. χωσε κατι στο αυτι σου τελοσπαντων να μην το ακους. 8.Σπαστου το aircondition να μαθει να σεβεται 9. Φωνάζεις τον icorolis και τα λύνει όλα χωρίς να ανοίξει ρουθουνι. 6 ώρες πριν, BarcodeCrew είπε Διλαδη εγω που μενω στο τελευταιο οροφο και ακουω το ασανσερ καθε μερα ,τι να κανω? Να παω να το σπασω? Να κανω μηνυση στην πολυκατοικια ? Φίλος μου που έμενε σε δωμα, είχε πλησίον του τοίχου της κουζίνας το άνω μηχανοστασιο με τις τροχαλιες του ασανσέρ. Σε συνεννόηση με τον διαχειριστή πήρε τα κλειδιά και τοποθέτησε πρόχειρα ηχομονωτικο υλικό από το τοιχίο μέσα στο μηχανοστασιο, μειώθηκε ο θόρυβος σε έναν βαθμό. 13 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ρίξε με βαλίστρα 1 μεταλλικό βέλος χωρίς μύτη για να περάσει μέσα στον ανεμιστήρα, αν ακούσεις κρακ-κρακ τρρρρρρρρ..... τότε έχεις πετύχει τον σκοπό σου. Σιγά μην ρίξει και με καλασνικοφ. Το πιθανότερο είναι να μην διαπερασει καν το σύρμα. 1
Pokemon640 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Με αυτά μόλις τοποθετηθούν θα είναι οκ. Ο όλος θόρυβος είναι κραδασμός, και επειδή ακουμπάει η εξωτερική μονάδα με βάση-τοίχο, πολλαπλασιάζεται ο θόρυβος σαν ηχείο. https://www.frigohellas.gr/antikradasmiko-v-em2-kokkino 1
xsterg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, michael92 είπε Ας πάρεις εσύ ωτοασπίδες. αυτα ειναι αστεια πραγματα. το κλιματιστικο οπως και ολα τα πραγματα δεν πρεπει να κανει υπερβολικο θορυβο. εαν κανει τοτε σιγουρα κατι δεν παει καλα και θα χαλασει συντομα ακτος απο την οχληση που δημιουργει. επισημανε στον γειτονα το προβλημα και πες του οτι θα εχει χειροτερο προβλημα εαν το αφησει ετσι. η λυση της ωτασπιδας μονο σαν αστειο μπορω να την εκλαβω. οπως και για τον αλλον που ειπε κατι για τα μωρα που κλαινε. δεν μπορεις να υποχρεωσεις το μωρο να κλαψει ακομη και εντος ωρων κοινης ησυχιας. επισης δεν μπορεις να υποχρεωσεις τον γεροντα η τον πασχοντα απο αποδεδειγμενη ασθενεια να μην ποναει και σε ενοχλει. αυτες ειναι οι μονες περιπτωσεις που οτι και να πεις, οσο και να το τραβηξεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα. δεν υπαρχει τροπος να κανεις ενα μωρο που κλαιει να μην κλαψει. δεν υπαρχει τροπος να κανεις εναν ανθρωπο που ποναει απο αρρωστια να μην ποναει. το ξερω οτι μπορει να ειναι ενοχλητικο για τους γυρω αλλα δεν γινεται κατι. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. καποια στιγμη το μωρο θα παψει να ειναι μωρο η θα παψει να κλαιει. καποια στιγμη ο αρρωστος η θα γινει καλα η θα αποδημησει σε αλλον κοσμο. ετσι ειναι τα πραγματα οσο και νηα μην μας αρεσει. φυσικα ο θορυβος απο κλιματιστικα, μουσικα οργανα, παραξενιες η και ηθελημενα δεν εμπιπτει στην ανω κατηγορια. 1
Dinos1973 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Στις 26/1/2022 στις 7:51 ΠΜ, Ceasarsalad είπε Ο γείτονας μου έχει ένα,αιρκοντισιον το οποίο το τελευταίο διάστημα άρχισε να κάνει έντονο θόρυβο σαν τρακτέρ. Κάθε μέρα γίνεται και πιο έντονος. Ειδικά χθες. Να πω ότι το ειχα ν αναμμένο για τρία 24ωρα. Συνεχόμενα. Και πριν μια βδομάδα έκανε ενα θορυβο σαν κελαιδισμα πουλιου όμως για πολύ λίγο. Αυτό το κλιματιστικό το έβαλαν πριν 11 χρόνια. Όμως το λειτουργούσαν μόνο το καλοκαίρι στις διακοπές τους. Τώρα Νοίκιασαν το σπίτι και αυτοί το εχουν αναμμενο συνεχεια. Δεν ξέρω, δεν πρέπει να κλείνει κιόλας λίγο για να ξεκουραζεται; Μήπως είναι έτοιμο να σπασει; Είναι εκνευριστικό ειδικά για μενα που το υπνοδωμάτιο μου είναι πολύ κοντά από το αιρκοντισιον τους.. Ελπίζω να σπάσει πολύ γρήγορα για να το κάνουν αλλαγη. Μην ανησυχης, μολις έρθει ο λογαριασμος ρευματος θα το κλείσουν για πολυ καιρο!
michael92 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, xsterg είπε αυτα ειναι αστεια πραγματα. Ενώ το να λες στον άλλο να πάρει ηλεκτρική σόμπα με αυτές τις τιμές ρεύματος δεν είναι αστείο. Ή το να εξισώνεις τα μουσικά όργανά με το air conditioner. Όποιος έχει παραξενιές με το θόρυβο του κλιματιστικού, του πλυντηρίου, το καζανάκι κλπ ας ψάξει για διαμέρισμα με πολύ καλή μόνωση ή ας πάει να μείνει σε μονοκατοικία. 3 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Το πιο απλο ειναι να του το χαλασεις. Απλα τρυπας τη σωληνα. 1
Nabuko Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Το πιο απλο ειναι να του το χαλασεις. Απλα τρυπας τη σωληνα. Του λες δηλαδή να κινδυνεύσει να βρεθεί κατηγορούμενος για το αδίκημα της φθοράς ξένης περιουσίας? Επειδή κάνει θόρυβο το κλιματιστικό? 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, Nabuko είπε Του λες δηλαδή να κινδυνεύσει να βρεθεί κατηγορούμενος για το αδίκημα της φθοράς ξένης περιουσίας? Επειδή κάνει θόρυβο το κλιματιστικό? Γιατί όχι;Σε ξένο κwλο χίλια παλούκια χωράνε. Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΤΣ δεν εχει πάει στον γείτονα να του το πει.Η πρώτη κίνηση έπρεπε να είναι αυτή. 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, Nabuko είπε Του λες δηλαδή να κινδυνεύσει να βρεθεί κατηγορούμενος για το αδίκημα της φθοράς ξένης περιουσίας? Επειδή κάνει θόρυβο το κλιματιστικό? Επειδη του ειπα εγω πρεπει να το κανει;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, ΠάρηςΓ είπε Επειδη του ειπα εγω πρεπει να το κανει; Αυτή είναι ακόμα χειρότερη απάντηση απο την προηγούμενη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα