Λευτέρης 00 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας ψάχνω αμαξι οικονομικό για την πόλη και τις δουλειές σαν δεύτερο όχημα και να ξεκουραζω το σπορ όχημα μου μιας και για καθημερινο είναι ασημφορο σκεφτόμουν για σμαρτακι 700 κιβικα που είναι μικρό χαμηλά τέλη και οικονομικό θέλω να ακούσω κι άλλες προτάσεις για μεταχειρισμένο το μπάτζετ θα είναι περίπου έως 3000 ευρώ έως 1300cc δεν με νοιάζει τόσο η εμφάνιση απλα να με πηγαίνει δουλειά και ψώνια τπτ άλλο ευχαριστώ εκ των προτέρων
Nabuko Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Σε αυτά τα λεφτά ότι και αν πάρεις θα είναι άνω των 10 ετών. Panda, Matiz, Getz, Atos, Picanto. Και αφού τα έχεις μετρητά προτίμησε ιδιώτη. Κάτι σαν αυτό π.χ
jgeorgiou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Λευτέρης 00 είπε έως 3000 Οι τιμές έχουν ανέβει και στα μεταχειρισμένα , αυτό που έκανε 3000ευρώ πριν ένα χρόνο τώρα παρακαλάς να το αγοράσεις 4.000. Δύσκολα θα βρεις αξιοπρεπές με αυτά τα λεφτά. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από jgeorgiou
Λευτέρης 00 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Οι τιμές έχουν ανέβει και στα μεταχειρισμένα , αυτό που έκανε 3000ευρώ πριν ένα χρόνο τώρα παρακαλάς να το αγοράσεις 4.000. Δύσκολα θα βρεις αξιοπρεπές με αυτά τα λεφτά. Η αλήθεια είναι αυτή έχουν ανέβει οι τιμές στα αυτοκίνητα αλλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω γτ θα είναι μόνο για δουλειές μιας και υπάρχει κι άλλο οχημα 53 λεπτά πριν, Nabuko είπε Σε αυτά τα λεφτά ότι και αν πάρεις θα είναι άνω των 10 ετών. Panda, Matiz, Getz, Atos, Picanto. Και αφού τα έχεις μετρητά προτίμησε ιδιώτη. Κάτι σαν αυτό π.χ Θα το τσεκάρω το πάντα έχω ακούσει γενικά ότι δεν βγάζουν πολλά θέματα και είναι οικονομικα
vamvakoolas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, Nabuko είπε Σε αυτά τα λεφτά ότι και αν πάρεις θα είναι άνω των 10 ετών. Panda, Matiz, Getz, Atos, Picanto. Και αφού τα έχεις μετρητά προτίμησε ιδιώτη. Κάτι σαν αυτό π.χ εγω προσωπικα προλαβα και πηρα το καλοκαιρι twingo στα υποψηφια ηταν atos και matiz. Ειχα ακουσει οτι το matiz ειναι σκυλι απλως οτι ειχα βρει ειχε πολλα χλμ δες επισης και opel corsa αλλα και fiat pundo η δικη μου εμπειρια 1)απο ιδιωτη καλυτερα 2)οσο λιγοτερα χλμ οσο καλυτερα 3)οσο μικροτερο σε μεγεθος και σε κινητηρα τοσο καλυτερα 1
korakios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 panda, ίσως και pundo , getz και υγραέριο
Λευτέρης 00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Το υγραέριο πλέον στο 1 ευρώ πολύ λένε δεν αξίζει ποια γτ το χα σκεφτεί.... Νμζω καλύτερα να βρω το ποιο καλο συντηρημένο και με λίγα χιλιόμετρα ανεξάρτητος μάρκας και λίγα κιβικα αρκεί να μην καίει πολύ
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Όχι matiz ούτε ατος ούτε πικάντο Θες να ζήσεις φαντάζομαι στο ενδεχόμενο ατυχήματος Το αέριο μια χαρά συμφέρει ακόμη. Γιατί αντίστοιχα έχει ανέβει και η βενζίνη Εγώ θα προτιμούσα ένα αυτοκίνητο με επιβεβαιωμένα 200.000 στην εθνική από οκ οδηγό, πάρα 100.000 στην πόλη από μάπα οδηγό
imr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ενα panda παρε. Μικρο βολικο, φτηνο, αξιοπιστο και ανταλακτικα βρισκεις μεχρι και στην λαικη Εχουν ανεβει τελευταια αλλα πριν κανα 2 χρονια εβρισκες με 2-3 χιλιαρικα αξιοπρεπεστατο 2
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, imr είπε Ενα panda παρε. Μικρο βολικο, φτηνο, αξιοπιστο και ανταλακτικα βρισκεις μεχρι και στην λαικη Εχουν ανεβει τελευταια αλλα πριν κανα 2 χρονια εβρισκες με 2-3 χιλιαρικα αξιοπρεπεστατο Συμφωνώ. Πανεύκολο άνετο πολύ οικονομικό σε κατανάλωση και συντήρηση. 1
renaultclioV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Πάντα 1.1 του '05 η γυναίκα μου, τα τυπικά σέρβις, φτηνά αναλώσιμα, ούτε μέτρια ποιότητα εσωτερικά αλλα είναι εξαιρετικά πρακτικό για καθημερινό, ευκολη οδήγηση και με καλή ορατότητα. Απο κατανάλωση 6λ. Βολεύει 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 στα 6 λιτρα πας και σε polo,ibiza, fabia, clio κτλ που ειναι πιο στιβαρα 20 λεπτά πριν, renaultclioV είπε Πάντα 1.1 του '05 η γυναίκα μου, τα τυπικά σέρβις, φτηνά αναλώσιμα, ούτε μέτρια ποιότητα εσωτερικά αλλα είναι εξαιρετικά πρακτικό για καθημερινό, ευκολη οδήγηση και με καλή ορατότητα. Απο κατανάλωση 6λ. Βολεύει
Λευτέρης 00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Η αλήθεια είναι ότι ποιότητα πλαστικών του πάντα είναι παρόμοια με του πικαντο έχει ο πατέρας μου ντίζελ είναι σαν να οδηγαω playmobil😂😂 τα ιμπιζακια και τα πόλο είναι ωραία αυτοκινητα στιβαρά το Ίμπιζα είναι και διαχρονικό αλλά νμζω αυτά καίνε 8 9 μέσα στην πόλη λόγο βάρους έτσι λέω εγώ δεν ήμουν ποτέ κάτοχος.... Εμένα να με εξυπηρετεί στην δουλειά μου με νοιάζει μιας και έχω κι άλλο οχημα η ποιο εύκολη λύση είναι μηχανάκι αλλά προσπαθώ να το αποφύγω Συνήθως τα κοιτάω από ένα σαιτ στο ίντερνετ λεπτομέρειες για το κάθε αμαξι καταναλώσεις αλλά δεν πέφτει πάντα μέσα ακούς διαφορά οπότε δεν ξέρεις τι να πιστέψεις
doctorkostis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δε βαζουμε τον εαυτο μας και αυτους που αγαπαμε σε μεταλλικα κουτια. Αρα θα απερριπτα οτιδηποτε κατω απο 4 αστερια στο euroNCAP.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, Λευτέρης 00 είπε Η αλήθεια είναι ότι ποιότητα πλαστικών του πάντα είναι παρόμοια με του πικαντο έχει ο πατέρας μου ντίζελ είναι σαν να οδηγαω playmobil😂😂 τα ιμπιζακια και τα πόλο είναι ωραία αυτοκινητα στιβαρά το Ίμπιζα είναι και διαχρονικό αλλά νμζω αυτά καίνε 8 9 μέσα στην πόλη λόγο βάρους έτσι λέω εγώ δεν ήμουν ποτέ κάτοχος.... Εμένα να με εξυπηρετεί στην δουλειά μου με νοιάζει μιας και έχω κι άλλο οχημα η ποιο εύκολη λύση είναι μηχανάκι αλλά προσπαθώ να το αποφύγω Συνήθως τα κοιτάω από ένα σαιτ στο ίντερνετ λεπτομέρειες για το κάθε αμαξι καταναλώσεις αλλά δεν πέφτει πάντα μέσα ακούς διαφορά οπότε δεν ξέρεις τι να πιστέψεις Από προσωπική εμπειρία 9 δεν καίει ούτε πόλο ούτε Ίμπιζα ούτε κλιο Τώρα ανάλογα το πόδι έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα