Pcgamer999 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να κάνω μια αγορά πάνω από 500 με αντικαταβολή μπορώ να πληρώσω με μετρητά ή θα πρέπει να πληρώσω με κάρτα; Η αγορά θα γίνει από ιδιώτη
Nabuko Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να κάνω μια αγορά πάνω από 500 με αντικαταβολή μπορώ να πληρώσω με μετρητά ή θα πρέπει να πληρώσω με κάρτα; Η αγορά θα γίνει από ιδιώτη Πολλά λεφτά για να ρισκάρεις για αγορά από απόσταση και από ιδιώτη.
Pcgamer999 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Πολλά λεφτά για να ρισκάρεις για αγορά από απόσταση και από ιδιώτη. Είναι άτομο με 70 αξιολογήσεις εδώ στο φόρουμ
Raylan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 με ποια εταιρία κούριερ θα στο στείλει? η acs αναλαμβάνει αντικαταβολή έως 500 euro ενώ η γενική ταχυδρομική έως 2.000 euro όπως και να πληρώσεις την αντικαταβολή, είτε με μετρητά είτε με κάρτα το ίδιο είναι εξαρτάται τι σε βολεύει εσένα..
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε Είναι άτομο με 70 αξιολογήσεις εδώ στο φόρουμ Έχω δει και άτομα με 100+ να κάνουν απάτες. 3
Pcgamer999 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Έχω δει και άτομα με 100+ να κάνουν απάτες. Προφανώς θα ζητήσω άνοιγμα κατά την παράδοση ώστε να είμαι σίγουρος 1
kostasbm Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 πλήρωσε με κάρτα για να μπορείς να κανείς κάτι σε περίπτωση που δεν πάρεις αυτό που θέλεις..... 1
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Αν το επιτρέψουν, καλώς, αλλά και πάλι αν είναι αντικείμενο ηλεκτρονικής φύσεως, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι λειτουργικό μόνο με οπτικό έλεγχο.
Pcgamer999 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα μου φανούν χρήσιμες 10 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αν το επιτρέψουν, καλώς, αλλά και πάλι αν είναι αντικείμενο ηλεκτρονικής φύσεως, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι λειτουργικό μόνο με οπτικό έλεγχο. Κάρτα γραφικών σφραγισμένη είναι αλλά μόλις δωθηκε δυστυχώς Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από Pcgamer999
SilentVoice Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα μου φανούν χρήσιμες Κάρτα γραφικών σφραγισμένη είναι αλλά μόλις δωθηκε δυστυχώς ή είδε το νήμα σου 3
StamTheMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Έχω δει και άτομα με 100+ να κάνουν απάτες. Οι χειροτερες συναλλαγες μου εδω μεσα ηταν ολες με ατομα με 100+.Δεν ηταν απατεωνες,αλλα ηταν στα @@ τους. 4 ώρες πριν, Pcgamer999 είπε Προφανώς θα ζητήσω άνοιγμα κατά την παράδοση ώστε να είμαι σίγουρος Προφανως δεν σου ειπαν οτι δεν επιτρεπεται. Αν εισαι τυχερος και πεσεις σε κανενα "μαγαζακι" που το επιτρεπει,ισως μπορεσεις να ανοιξεις το δεμα,το πως θα εξακριβωσεις οτι λειτουργει σωστα δεν ξερω.
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/1/2022 στις 12:05 ΠΜ, StamTheMan είπε ηταν στα @@ τους. Και πως λέγεται αυτός που στέλνει ελλιπή πράγματα από αυτά που συμφωνήθηκε να στείλει και από αυτά που έστειλε ήταν σε διαφορετική κατάσταση; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α.
StamTheMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Αν το επιτρέψουν, καλώς Πιθανοτατα δε θα του το επιτρεψουν. Σιγουρα θα βγουν πολλοι και θα πουν οτι το εχουν κανει πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα,αυτο δε σημαινει πως επειδη το κανουν στο μαγαζι της γειτονιας σας ,οτι δεν απαγορευεται κιολας. Σκηνικο με αγορα απο εδω μεσα πριν 10 χρονια,εχω παει να παραλαβω απο Γενικη ενα λαπτοπ με ελεγχο κατα την παραδοση. Το καταστημα στο Βολο εδωσε το ΟΚ,το καταστημα στην Καλαματα δεν το επετρεψε,για αυτο λεω για "μαγαζακια" που το κανουν μονα τους. 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Και πως λέγεται αυτός που στέλνει ελλιπή πράγματα από αυτά που συμφωνήθηκε να στείλει και από αυτά που έστειλε ήταν σε διαφορετική κατάσταση; Θελω να πω οτι το δεμα μεσα ειχε αυτα που ειχαμε συμφωνησει,αλλα ειτε κατι ειχαν "παραλειψει"¨να αναφερουν,ειτε το πακεταρισμα ηταν ανυπαρκτο και δεν αναλαμβαναν την ευθυνη,ειτε κατι αλλο. Δε θα τους πω απατεωνες,αλλα ισως απατεωνακους. Το κακο ειναι οτι δεν ηθελα να χρεωθω εγω εκδικητικη αρνητικη για μ****α αλλου,οποτε τη γλυτωσαν χωρις αρνητικη και οι ιδιοι. 1
Pcgamer999 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οι χειροτερες συναλλαγες μου εδω μεσα ηταν ολες με ατομα με 100+.Δεν ηταν απατεωνες,αλλα ηταν στα @@ τους. Προφανως δεν σου ειπαν οτι δεν επιτρεπεται. Αν εισαι τυχερος και πεσεις σε κανενα "μαγαζακι" που το επιτρεπει,ισως μπορεσεις να ανοιξεις το δεμα,το πως θα εξακριβωσεις οτι λειτουργει σωστα δεν ξερω. Έχω απαντήσει πιο πάνω ότι αφορούσε σφραγισμένη κάρτα η οποία δόθηκε σε άλλο άτομο από ότι μου είπε.Εαν δεν μου επέτρεπαν τον έλεγχο θα έκανα και άρνηση παραλαβής
kostasbm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 πέρα από αυτά ....πόση ώρα θα ήθελες να επεξεργαστείς το δέμα για να δεις αν είναι σφραγισμένη η κάρτα??? και αν παραλαμβανες και πήγαινες σπίτι και έβλεπες κάτι που δε σου άρεσε τι θα έκανες??? καλύτερα που δεν προχώρησε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα