Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια θεωρείται λογική τιμή για μία απλή φωτογράφιση γάμου για Αθήνα;

Θα γίνω κουμπάρος και έχω αναλάβει να βρω και τον φωτογράφο.

Δεν ξέρω και πολλά από φωτογράφιση, οπότε ποια είναι τα μίνιμουμ που χρειάζεται να ζητήσω;

Μία γρήγορη έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο και δύο προσφορές που πήρα υπολογίζω ότι το κόστος για ένα απλό πακέτο κυμαίνεται από 1.000 έως 1.300.

Να διευκρινίσω ότι τα παιδιά θέλουν ό,τι πιο απλό και οικονομικό υπάρχει. Δηλαδή φωτογραφίες μόνο την ημέρα του γάμου, στο σπίτι της νύφης, στην εκκλησία και στο γλέντι. Συν βίντεο.

Καταλαβαίνω ότι η τιμή πάει ανάλογα με το συνολικό πακέτο, απλώς θέλω να έχω έναν μπούσουλα.

Δημοσ.

Πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικες σημαντικες παραμέτρους όπως είναι το iso της μηχανής και το snr. Για τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τι άποψη έχεις; Ασχολήσου λίγο μ αυτά και με το ιστόγραμμα και ξαναρώτα. 

Spoiler

Άνοιξε παρόμοιο θέμα πριν λίγες μέρες αλλά μην το ψάξεις γιατί θα βρεις πληροφορίες γι αυτά που σου λέω. Στην 3-4 σελίδα είναι. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fan είπε

Ποια θεωρείται λογική τιμή για μία απλή φωτογράφιση γάμου για Αθήνα;

Θα γίνω κουμπάρος και έχω αναλάβει να βρω και τον φωτογράφο.

Εξοπλισου με υπομονή. Δυστυχώς ο κλάδος είναι γεμάτος άσχετους απατεώνες που χρεώνουν ένα νεφρό για μερικές φωτογραφίες. Αν θες να πάρεις και αποτέλεσμα θα πρέπει να είσαι ενημερωμένος για το τεχνικό κομμάτι και να ζητήσεις συγκεκριμένα πράγματα με συμφωνητικό. Εννοείται πως δεν προ εξοφλεις παρα μόνο με την παράδοση των φωτογραφιών. Ένα ενδεικτικό πόσο για αυτά που ζητάς είναι 1000€, χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορείς να βρεις καλύτερα η χειρότερα. Επέλεξε κάποιο από τα site όπου υπάρχουν reviews για τους φωτογράφους απο πελάτες όπου θα δείτε και δείγμα της δουλειάς. 

Τώρα που τα έγραψα αυτά θα μπουν κάποιοι να με διαψεύσουν με όποιον τρόπο μπορείς να φανταστείς επειδή εκτέθηκαν σε προηγούμενο thread 😂

Δημοσ.

εξαρταται κ απο το ζευγαρι.αν ειναι λιτοι μπορει να ειναι ευχαριστημενοι κ με χαμηλη τιμη, ειδικα η γυναικα. αμα θελει ακριβα νυφικα ,εχει καλεσει ...? ? 400? να φανε στο τραπεζι κλπ κλπ, προφανως θα προτιμαει ακριβη καλυψη.

τα νεα ζευγαρια συνηθως δεν θελουν πολλα,αλλα σε  βορεια προαστεια που οδηγουν μερσεντες αλλαζει.

αμα οδηγουν αμαξι 1200 κυβικα  ακομη κ οικονομικοι φωτογραφοι ισως ειναι πολυ οκ 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Fan είπε

Να διευκρινίσω ότι τα παιδιά θέλουν ό,τι πιο απλό και οικονομικό υπάρχει. Δηλαδή φωτογραφίες μόνο την ημέρα του γάμου, στο σπίτι της νύφης, στην εκκλησία και στο γλέντι. Συν βίντεο.

Το πιο απλό & οικονομικό είναι φωτογράφηση μόνο στην εκκλησία, ούτε σπίτια, ούτε γλέντια 

Μόνο και μόνο να στήσουν να ξεστήσουν 3 φορές, φαντάσου πόσο ανεβάζεις το κόστος 

Just saying...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stefanos683 είπε

αμα οδηγουν αμαξι 1200 κυβικα  ακομη κ οικονομικοι φωτογραφοι ισως ειναι πολυ οκ 

έχω 1200 κυβικά και βολεύομαι με φωτογράφο που τραβάει φωτογραφίες με το κινητό. Και παλαιότερα που οδηγούσα περισσότερα κυβικά πάλι ίδιες ήταν οι απαιτήσεις μου. άρα δεν έχει να κανει με τα κυβικά.

όποτε βλέπω τέτοια θέματα σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη εκμετάλλευση από το πανηγύρι του γάμου. Τόσα λεφτά πεταμένα για λίγες ώρες απλά για να πουλήσουμε μούρη στους γείτονες και να έχουμε τα παπούδια να καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια

προφανώς και δεν αναφέρομαι στον ts, είναι γενικό το σχόλιο μου

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Fan είπε

Αυτό δεν είναι ότι πιο απλό και οικονομικό υπάρχει, είναι ΠΟΛΛΑ πράγματα. Ετοιμάσου για 1500+ (για επαγγελματία πάντα, όχι για "ξαδερφάκι"). Οπότε είτε ρίχνετε απαιτήσεις (όντως να 'ναι "απλό", π.χ. μόνο εκκλησία) ή... ανεβάζετε κασέ. 😛

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, spooker είπε

Εξοπλισου με υπομονή. Δυστυχώς ο κλάδος είναι γεμάτος άσχετους απατεώνες που χρεώνουν ένα νεφρό για μερικές φωτογραφίες. Αν θες να πάρεις και αποτέλεσμα θα πρέπει να είσαι ενημερωμένος για το τεχνικό κομμάτι και να ζητήσεις συγκεκριμένα πράγματα με συμφωνητικό. Εννοείται πως δεν προ εξοφλεις παρα μόνο με την παράδοση των φωτογραφιών. Ένα ενδεικτικό πόσο για αυτά που ζητάς είναι 1000€, χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορείς να βρεις καλύτερα η χειρότερα. Επέλεξε κάποιο από τα site όπου υπάρχουν reviews για τους φωτογράφους απο πελάτες όπου θα δείτε και δείγμα της δουλειάς.

Έχεις κάποιο site να προτείνεις που να έχει reviews από φωτογράφους;

1 ώρα πριν, Haldol είπε

Αυτό δεν είναι ότι πιο απλό και οικονομικό υπάρχει, είναι ΠΟΛΛΑ πράγματα. Ετοιμάσου για 1500+ (για επαγγελματία πάντα, όχι για "ξαδερφάκι"). Οπότε είτε ρίχνετε απαιτήσεις (όντως να 'ναι "απλό", π.χ. μόνο εκκλησία) ή... ανεβάζετε κασέ. 😛

Θεώρησα απλό το νυφη, εκκλησία, γλέντι (και μάλιστα όλα αυτά στην ίδια γειτονιά) σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει από άλλους, που κάνουν φωτογραφίσεις pre wedding, after, γαμπρους με ξυρίσματα κτλ κτλ. :P

Δεν ήξερα ότι ακόμη και μόνο σε τρία μέρη να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο θα πήγαινε 1.500+. Δεν νομίζω ότι μπορούν να διαθέσουν τόσα τα παιδιά, οπότε μάλλον πρέπει να μειώσουν απαιτήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...