hp8 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας. τη φροντίδα του παππού ποιος την είχε και για πόσα χρόνια ?
airtrelomike13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Κλαίω με τα κληρονομικά τελευταία. Σε κάθε οικογένεια θα υπάρχει ένας που θέλει να τσιμπήσει πράγματα (πχ καμία μεταφορά στα τελευταία του θανόντα για να μην ξέρει τι υπογράφει κτλ). Move on αυτά πάντα γίνονταν. Δυστυχώς... πάλι καλά που ήταν τακτοποιημένα τα κληρονομικά ως προς τα ακίνητα κλπ. Οι θείες μου ( ξαδέρφες της μητέρας μου) που είναι αδερφές έχουν θέματα και τρέχουν στα δικαστήρια για τα κτήματα, σπίτια κλπ. Δυστυχώς μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Αμφιβάλλω αν σε μια Ευρωπαική χώρα τύπου Γαλλίας, Αγγλίας κλπ, δίνουν τόσο βάση, εκτός αν πρόκειται για εφοπλιστες
TuXaKoS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε Ξέρεις ήταν άσχημο που όταν τον πήρα τηλέφωνο να του πω γιατί μας είπε ψέματα, με έβρισε χωρίς λόγο αντί να πει το σωστό και στα καπάκια με πήρε και με έβρισε ακόμα πιο άσχημα. Το καταλαβαίνω, απλά δεν υπήρχε λόγος να ζητήσεις τα ρέστα για 50 ευρώ. Εσύ που αποσκοπούσες με αυτό το τηλέφωνο; Στο να πάρεις τα 50 ευρώ; Στο να τον βγάλεις ψεύτη και να ζητήσεις τα ρέστα;
airtrelomike13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, hp8 είπε τη φροντίδα του παππού ποιος την είχε και για πόσα χρόνια ? η μητέρα μου και μια κυρία που την πλήρωνε ο παππούς να τον προσέχει Μόλις τώρα, TuXaKoS είπε Το καταλαβαίνω, απλά δεν υπήρχε λόγος να ζητήσεις τα ρέστα για 50 ευρώ. Εσύ που αποσκοπούσες με αυτό το τηλέφωνο; Στο να πάρεις τα 50 ευρώ; Στο να τον βγάλεις ψεύτη και να ζητήσεις τα ρέστα; στο να μου εξηγήσει το λόγο που μου είπε ψέματα
archer100 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Σωστός, ήταν απλό αλλά δεν μου είχε έρθει, και σκεφτόμουν μόνο το μπαλούρδος για κάποιο λόγο αλλά δεν κόλλαγε. Ίσως να κόλλαγε βέβαια αν ο ΟΠ έχει την ανάλογη επαγγελματική ιδιότητα οπότε ας το διευκρινίσει Το νημα γινεται ολο και πιο σουρεαλιστικο.
TuXaKoS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε στο να μου εξηγήσει το λόγο που μου είπε ψέματα Θα σου πω κάτι σαν πιο έμπειρος (και θα το αφήσω εδώ, προσωπικά στο συγκεκριμένο θέμα δεν βλέπω κάτι περισσότερο που μπορεί να υποθεί). Στα προσωπικά/επαγγελματικά/οικογενειακά/κληρονομικά κτλ κτλ θα πρέπει αν εστιάζεις στο δάσος και όχι στο δέντρο. Θα υπάρχουν πάρα πολλές φορές στη ζωή σου που θα νιώθεις αδικημένος (όπως εδώ, τουλάχιστον όπως μας τα λες, δίκιο έχεις) ΑΛΛΑ θα πρέπει να επιλέγεις τις μάχες που θα δώσεις εχοντας ως γνωμονα το τι έχεις να κερδίσεις. Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να κερδίσεις 50 ευρώ αλλά θα πιθανόν θα χαλάσεις τις σχέσεις σου με τον θείο σου για πάντα (που πίστεψε με, στο μέλλον μπορεί να σου κοστίσει πολύ περισσότερο έμμεσα και άμεσα). Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από TuXaKoS 3
tounion Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε αυτά πάντα γίνονταν. Δυστυχώς... πάλι καλά που ήταν τακτοποιημένα τα κληρονομικά ως προς τα ακίνητα κλπ. Οι θείες μου ( ξαδέρφες της μητέρας μου) που είναι αδερφές έχουν θέματα και τρέχουν στα δικαστήρια για τα κτήματα, σπίτια κλπ. Δυστυχώς μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Αμφιβάλλω αν σε μια Ευρωπαική χώρα τύπου Γαλλίας, Αγγλίας κλπ, δίνουν τόσο βάση, εκτός αν πρόκειται για εφοπλιστες Που να δεις για 50€ τι γίνεται στην Ελλάδα
dtzgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Για 50-100 ευρώ πέφτουν και ανεβαίνουν κυβερνήσεις....
@11h Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Με κόστος μόλις €50 ξεφορτώνεσαι ένα μ@λ@κ@ που σε βάθος χρόνου θα σου στοίχιζε πολύ περισσότερο. Move on. 2
makis269 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 για 150 ευρώ να χαλάτε τις καρδιές σας . Τι να πω . Δώσε τόπο στην οργή φίλε μου .
tigergreg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Θαναι σκασμενος στα γελια ο παππους κι απανου....🤣😍😂 1
gorilas13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Με μια καταγγελία στον Συνήγορο του καταναλωτή θα έμπαινε στην θέση του πιστεύω. Απλά κοίτα να πάρεις γραπτώς, την τελευταία απάντησή του, ίσως κάποιο τεστ DNA από μέρους του που το αποδεικνύει.
AntiCambeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Περίμενα να διαβάσω για κληρονομιά μερικών χιλιάδων € η σπίτια και διαβάζω για 50-100-150€. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από AntiCambeR 1
dbrillis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Περα απο τα αστεια, διαβαζοντας ολες τις απαντησεις στο θεμα, θεωρώ ότι έχεις παρει βαρια το ρόλο σου μετα το θανατο του μπαμπα σου. Εσύ πηρες τηλέφωνο να ζητήσεις εξηγήσεις ως "προστατης οικογενειας";;;; Άσε τη μητερα σου να τα κανονισει με τα αδερφια της. Αν εσύ προσωπικα νιωθεις οτι προσβληθηκες τοσο πολυ απο τους χαρακτηρισμους του θείου σου, κινήσου νομικα, αποδειξε το, και καλη τύχη. Τέλος, επειδη εμενα προσωπικα με έχεις κουρασει με τις θεωρίες του τι συμβαινει στο εξωτερικο, μαθε πως οι προβληματικες ανθρωπινες σχέσεις υπαρχουν ωπου υπαρχουν ανθρωποι. 4
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Διάβασα μόνο την πρώτη σελίδα. Με κάτι τέτοια που διαβάζω λέω πάλι καλά που δεν έχω βριστει ποτέ με συγγενείς μου, μόνο εντάσεις και φωνές σε ότι έχει γίνει. Στην θέση σου, θα του έλεγα ότι το σύστημα γράφει 150 ευρω και όχι όσα είπε, δεν θα του έλεγα περί ψεμματων. Η απάντηση του ήταν απαραδεκτη και για εμένα θα αποτελούσε αφορμή να μην του ξαναμιλησω ποτέ. Τα λεφτά δεν ξέρω ποιος τα δικαιούται, αν μπορούσα θα τα έπαιρνα και θα τον άφηνα να κουρευεται. Με καταγγελίες αστυνομίες κτλ δεν γίνεται τίποτα, και οι αστυνομικοί θα γελάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις