Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Περα απο τα αστεια, διαβαζοντας ολες τις απαντησεις στο θεμα, θεωρώ ότι έχεις παρει βαρια το ρόλο σου μετα το θανατο του μπαμπα σου.
Εσύ πηρες τηλέφωνο να ζητήσεις εξηγήσεις ως "προστατης οικογενειας";;;;
Άσε τη μητερα σου να τα κανονισει με τα αδερφια της. Αν εσύ προσωπικα νιωθεις οτι προσβληθηκες τοσο πολυ απο τους χαρακτηρισμους του θείου σου, κινήσου νομικα, αποδειξε το, και καλη τύχη.

Τέλος, επειδη εμενα προσωπικα με έχεις κουρασει με τις θεωρίες του τι συμβαινει στο εξωτερικο, μαθε πως οι προβληματικες ανθρωπινες σχέσεις υπαρχουν ωπου υπαρχουν ανθρωποι. 

δεκτή η αποψη σου, αλλά ως προς τη τελευταία παράγραφο, δε είσαι υποχρεωμένος να τις διαβάζεις αν σε κουράζουν. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Πιστεύω ότι σαν λαός , δίνουμε βάση σε πράγματα ανευ σημασίας

Δημοσ.

Μετά απο τέτοιο ξεφτίλισμα δια τηλεφώνου, εγώ θα του πήγαινε ένα ξίφος, και ένα μουσκέτο, και του έλεγα να διαλέξει πως θέλει να το λύσετε. Μετά ραντεβουδάκι στις 12 το μεσημέρι πίσω απο τις μπασκέτες, για να του δείξεις ποιος είναι το αφεντικό.

Ή να πάτε να φάτε αυτά τα 50€ σε μια ταβέρνα να τα χαρείτε και να συνεχίσετε τη μέρα σας.

3 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

δίνουμε βάση σε πράγματα ανευ σημασίας

Έδωσες λύση μόνος σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

Μη ξεχνάς όμως ότι τα έξοδα κηδείας τα παίρνει πίσω από τον ΕΦΚΑ.

Από ΕΦΚΑ για συνταξιούχους, παίρνει κάπου 800€. Καμία κηδεία δεν κοστίζει τόσο , εκτός κι αν δεν έχει καφέ πουθενά και το φέρετρο είναι κάτι τέτοιο

414CE-oyG-L.jpg

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Είναι απατεώνας. 

Ούτε στην εφορία πήγε ούτε τίποτα. Δεν ξέρω κι αν έκανε αληθινή κηδεία ή έβγαλε και κέρδος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

είναι τα ψέματα που είπε. Εκεί νεύριασα

Λογικό.

spacer.png

Επεξ/σία από momotis
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr_73 είπε

Από ΕΦΚΑ για συνταξιούχους, παίρνει κάπου 800€. Καμία κηδεία δεν κοστίζει τόσο , εκτός κι αν δεν έχει καφέ πουθενά και το φέρετρο είναι κάτι τέτοιο

414CE-oyG-L.jpg

΄ότι να ναι. Αν δεν ξέρουμε κάτι καλό ειναι να μη μιλάμε. 

1) Τα έξοδα κηδείας δίνονται από το τμήμα παροχών του ΕΦΚΑ, εφόσο κατατίθονται όλα τα απαραιτητα δικαιολογητικά

2) Ξέρω κηδείς που κάνουν και 2500 ευρώ

3) Όπως είπα παραπάνω, εμένα ο πατέρας μου εντάσσεται στη μητρόπολη αθηνών

• Confused 1
Δημοσ.

Ο εφκα πληρώνει 800 για κηδεία όπως είπαν παραπάνω. 

Παραπάνω λεφτά μόνο αν δεν ανήκεις στον εφκα (π.χ ΔΕΗ και κάτι τέτοιοι ίσως να εξαιρούνται).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

΄ότι να ναι. Αν δεν ξέρουμε κάτι καλό ειναι να μη μιλάμε. 

1) Τα έξοδα κηδείας δίνονται από το τμήμα παροχών του ΕΦΚΑ, εφόσο κατατίθονται όλα τα απαραιτητα δικαιολογητικά

2) Ξέρω κηδείς που κάνουν και 2500 ευρώ

3) Όπως είπα παραπάνω, εμένα ο πατέρας μου εντάσσεται στη μητρόπολη αθηνών

Που διαφωνείς με αυτά που έγραψα παραπάνω ;; Είπα ότι ο ΕΦΚΑ δίνει κάπου 800€ για συνταξιούχους ασφαλισμένους και λίγο παραπάνω για εν ενεργεία, κάπου 1200€ .Οι κηδείες, σχεδόν πάντα κοστίζουν πολύ παραπάνω. Εύκολα φτάνουν 4000€ και ανεβαίνει κι άλλο . Σε καμία περίπτωση δεν δίνει τόσα ο ΕΦΚΑ. 

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Καλησπέρα

Τον Ιούλιο του 2020 είχα χάσει το παππού μου από γεράματα ( 94 ετών μακάρι να πάμε μέχρι τα χρόνια του).

Ήταν ο πατέρας της μητέρας μου. Η μητέρα μου έχει άλλους δυο αδερφούς, δηλαδή τους θείους μου.

Ο παππούς μου ήταν χήρος και δεν είχε τίποτα στο ονομά του. Τα είχαν γράψει και η γιαγιά και ο παππούς ΄μου αυτά που ήθελαν στα παιδιά τους όταν ήταν εν ζωή πριν χρόνια.

Όταν απεβίωσε ο παππούς μου, όπως γνωρίζετε υπήρχε μια γραφειοκρατία που πρέπει να ακολουθηθεί για να δηλωθεί ο θάνατος κλπ.

Μου είχε πει τότε ο ένας εκ των θείων μου," Mιχάλη θα τα αναλάβω όλα εγώ, από τα έξοδα κηδείας, φορολογικές κλπ". Εντομεταξύ κάθε φορά που τον συναντούσα ανά 6μηνο τον ρωτούσα "θείο έκανες τη φορολογική του παππού, μη καθυστερούμε και πληρώσουμε πρόστιμο και άλλα πολλά". Μου ελεγε θα τα παω στο λογιστή. Σήμερα λοιπον μετά από καιρό παίρνει τη μητέρα μου τηλέφωνο και της λέει "ότι τα είχε πάει σε κάποιο λογιστή και ότι αυτός τον κορόιδευε, και άργησε να τα πάει και εν τέλει τα πήγε στην εφορία και ζητάει η εφορία 50 ευρώ, τώρα και περισσεύουν 25 ευρώ σύνολο από συμψηφισμό επιστροφή να πάει δια του 3. Και να του κάνει μια εξουσιοδότηση για να πάρει τα λεφτά

Επειδή της τα μασούσε, μπαίνει η μητέρα μου με τους κωδικούς του παππού ( τους είχε τους κωδικούς taxis, στο κάτω κάτω νόμιμος κληρονόμος είναι άσχετα αν ο παππούς δεν είχε κάτι στο ονομά του), και βλέπει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 150 ΕΥΡΩ, και όχι αυτά που της έλεγε ο θείος μου. Εντομεταξύ, είχα συμφωνήσει εδώ και καιρό με τη μητέρα μου, ότι και αν βγάλει επιστροφή να μη διεκδικήσουμε εμείς κάτι, αλλά να τα δώσουμε στο θείο μου, καθώς αυτό ήταν το δίκαιο από τη στιγμή που εκείνος ανέλαβε τα πάντα από την αρχή. Το ίδιο θα έκανε και ο άλλος ο θείος μου

Παρόλα αυτά το ψέμα που είπε με τα ποσά, μας νευρίασε και πήρα τηλέφωνο το θείο μου, να μου τα πει και εμένα και εμένα και μου έλεγε άλλα νούμερα (75 ευρώ) και όχι 25 και του είπα ότι μπήκαμε με τους κωδικούς και λέει 150 "γιατί μου είπες ψέματα του λέω". Και μου λέει "οχου αντε και μπιπ και τον είπα ότι είναι απατεώνας|.

Και με παίρνει τηλ στα κάπακια και μου λέει" παλιομαιμου,,μ....ρδε θα σε βρω και θα σε γ.....ω και το κλείνει|.

Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας. 

1)Εσείς πως θα διαχειριζόσασταν τη κατάσταση?

2)Θεωρείται ότι μπορώ να του κάνω καταγγελία;

Όταν γίνεται λόγος για φράγκα έστω και λίγα ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ βγάζει ότι χειρότερο προς τά Έξω.

Μεγάλη ξεφτίλα.

Δημοσ.

Ποινικο αδικημα (που διεπραξε η μητερα σου σε βαρος του θειου σου) ΔΕΝ υπαρχει.

Ενας συγγενης λιγοτερος (δεν ειναι τοσο ασχημο οσο ακουγεται).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ' ότι κατάλαβα είσαι σιγουρα άνω των 20..θα έλεγα είσαι ανώριμος ακόμη γ αυτά τα σκηνικά ;) 

Κακώς οι υπόλοιποι εκφράζεται άποψη από μια παράγραφο...π.χ. τα έξοδα δεν είναι μόνο κηδείας αλλά κ των τελευταίων ετών(ιατρικά+καθημερινά παγια)...Παρολ αυτά θα ήξεραν από πριν αν είναι φραγκοφονιας ή λαμόγιο κτλ ο μπάρμπας κ το αποδεχτηκαν ;)

Όταν έπαιρνες τηλ φορτωμένος γ τσακωμό τι κατάληξη πίστευες ότι θα χε?μετά σε απείλησε ο μπάρμπας π φόρτωσε κ τελικά θες αν γίνεται ακόμη κ ασφαλιστικά μέτρα ? Το νου σου γιατί οι περισσότερες καταγγελίες για παρανομίες έρχονται από συγγενείς

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, txcellas είπε

Και καπως ετσι καταστρεφονται τα σογια...

Το έγραψα και πιο πριν,μαθαίνεις τι κουμάσι είναι  ο άλλος.Οι παροιμίες δεν βγαίνουν καταλάθος.

Με συγγενή φάε πιες αλλά μετερίζι μην κάνεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...