tedkald Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δε κατανοώ με ποιά λογική τέτοια σοβαρά οικογενειακά θέματα βγαίνουν, έστω ανώνυμα, στη φόρα του forum. Πρέπει να λύνονται σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αν δεν υπάρχει κανείς στον κύκλο αυτό να συμβουλεύσει το φορουμίτη που άνοιξε το νήμα, τότε έχει πρόβλημα μόνον και μόνο γι αυτό. Όσο και αν πιεζόμαστε όλοι οικονομικά, για τέτοιους ευτελείς λόγους δεν κάνεις πόλεμο. Κρατάς την πικρία μέσα σου και προχωράς, κανονίζοντας το επίπεδο της σχέσης που θα έχεις στο μέλλον με αυτό το άτομο. Υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. YΓ Να πω ένα απλό παράδειγμα. Προχτές εγώ σταματάω στην άκρη δρόμου διπλής κατεύθυνσης να διευκολύνω ταξιτζή να περάσει. >Αυτός, απρόσεκτος και βιαστικός, περναει και με ακουμπάει στον πίσω προφυλακτήρα. Αποτέλεσμα γρατζουνιά στο χρώμα του προφυλακτήρα. Άλλο αυτοκίνητο πίσω μου πρόλαβε και πήρε το νούμερο καθώς ο "κύριος" την κοπάνησε. Εγώ έξαλλος, θα το σκίσω τον .... Μετά από λίγο κατόπιν ωρίμου σκέψεως, είπα δεν πάει στον αγύριστο. >Γιατί αλλιώς έπρεπε να χαλάσω την ηρεμία μου τις επόμενες ημέρες για ένα γάιδαρο που δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και θα ήμουν εκτός εαυτού, θα ανέβαζα πίεση (δεν είμαι πια παιδάκι)_ και δεν ξέρω. Μερικές φορές τέτοιους ανθρώπους καλύτερα να τους αγνοούμε ειδικά για μικροπράγματα. 1
Stergios74 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Και να του κάνει μια εξουσιοδότηση για να πάρει τα λεφτά Δεν μπορεί να τα πάρει με εξουσιοδότηση. Είναι συγκεκριμένος ο τρόπος και μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό του κάθε κληρονομου. Δεν θα μπορούσε να σας κλέψει. Αν δεν τρολαρεις, τότε έγινε απλά κάποια παρεξήγηση (σπασμένο τηλέφωνο) και εσύ αποκαλεσες άδικα ψεύτη και απατεώνα τον θείο σου. Κι εγώ θα σ έβριζα αν μου το κανες. Κακώς μπλεχτηκες. Όλο το φταίξιμο δικό σου και κρίμα για τ αδέρφια που τα βαλες να μαλώνουν. (αλλά μάλλον τρολαρεις οπότε μην το πάρεις πολύ βαριά) 1
AmiJIm Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εδω ειναι του μπουφου η φωλια και του διαολου η πορτα.Και που ξερει ο πιπτσιρικας οτι δεν πληρωσε ο ανθρωπος πατατακια απο το περιπτερο για την κηδεια,κανα σεφτε σε καφενειο , καμια τσαντα σουπερ μαρκετ,καμια τελευταια επιθυμια , παππου δεν σε ξερω αλλα ευχομαι να ευχαριστηθηκες τη ζωη σου και να εφυγες γαληνιος,με το συμπαθιο κιολας.Εγω καταλαβαινω ηθελες τη φασαρια σου να το παιξεις νταης σε ενα θειο σου , γιο του πατερα του και φανταζομαι τι ακουγες οταν εχτιζες ηθος και τροπους.Σεβασμος μηδεν.Φοβου το ζηλιαρη συγγενη λεγαν οι παλιοι.Πες μου τι δουλεια κανουν οι πρωτου βαθμου συγγενειας και τι η δευτερου και θα καταλαβουμε γιατι ξεφτιλησες εναν ανθρωπο για 25ε υπολοιπο γιατι το λογαρισμο ολοκληρο δεν τον ξερεις και εισαι μικρος για να ξερεις το κουμαντο πατερα και γιου.Μαθε οτι βιολογικα δεν εχεις καμια σχεση με το DNA Υ χρωμοσωμα του παππου και οτι τα αρσενικα κραταν το ονομα και το βαρος της τιμης του απεθανοντα.Εσυ εισαι μια τελευταια τρυπα της φλογερας του ππαπου και τελικα ουτε αυτο αξιζες.Αλλαξε σελιδα γιατι το τερματησες,και δεν εννοω οτι το μηδενισες δηλαδη το flawless victory του mortal kombat , αλλα το game over, ασε το θειο ησυχο γιατι εκανες μεγαλη χοντραδα και ξεκινα τις καλοσυνες στο περιγυρο σου και οποιο περαστικο να πιασει τοπο η ζωη σου.Εγω αν σε ειχα παιδι θα σε ειχα αποκληρωσει γιατι δεν θα μου επιτρεποταν ενα κορσερ , μια αναποδη , μια αναστροφη ενα uppercut , ενα street figther combo!.Ντροπη σου συμφουρητη , και ειχες την τυχη σαν ολους εμας , να εχεις ολη την τεχνολογια και τα ωραια αυτης στη ζωη σου . Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από AmiJIm 3
vs_skg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, AmiJIm είπε Εδω ειναι του μπουφου η φωλια και του διαολου η πορτα.Και που ξερει ο πιπτσιρικας οτι δεν πληρωσε ο ανθρωπος πατατακια απο το περιπτερο για την κηδεια,κανα σεφτε σε καφενειο , καμια τσαντα σουπερ μαρκετ,καμια τελευταια επιθυμια , παππου δεν σε ξερω αλλα ευχομαι να ευχαριστηθηκες τη ζωη σου και να εφυγες γαληνιος,με το συμπαθιο κιολας.Εγω καταλαβαινω ηθελες τη φασαρια σου να το παιξεις νταης σε ενα θειο σου , γιο του πατερα του και φανταζομαι τι ακουγες οταν εχτιζες ηθος και τροπους.Φοβου το ζηλιαρη συγγενη λεγαν οι παλιοι.Πες μου τι δουλεια κανουν οι πρωτου βαθμου συγγενειας και τι η δευτερου και θα καταλαβουμε γιατι ξεφτιλησες εναν ανθρωπο για 25ε υπολοιπο γιατι το λογαρισμο ολοκληρο δεν τον ξερεις και εισαι μικρος για να ξερεις το κουμαντο πατερα και γιου.Μαθε οτι βιολογικα δεν εχεις καμια σχεση με το DNA Υ χρωμοσωμα του παππου και οτι τα αρσενικα κραταν το ονομα και το βαρος της τιμης του απεθανοντα.Εσυ ειναι μια τελευταια τρυπα της φλογερας του ππαπου και τελικα ουτε αυτο αξιζες.Αλλαξε σελιδα γιατι το τερματησες, ασε το θειο ησυχο γιατι εκανες μεγαλη χοντραδα και ξεκινα τις καλοσυνες στο περιγυρο σου και οποιο περαστικο να πιασει τοπο η ζωη σου.Εγω αν σε ειχα παιδι θα σε ειχα αποκληρωσει γιατι δεν θα μου επιτρεποταν ενα κορσερ , μια αναποδη , μια αναστροφη ενα uppercut , ενα street figther combo!.Ντροπη σου συμφουρητη , και ειχες την τυχη σαν ολους εμας , να εχεις ολη την τεχνολογια και τα ωραια αυτης στη ζωη σου . θειο, εσύ;
AmiJIm Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Χαχαχαχαχα,καλο!.Γελαστε κεραταδες ,αφηστε τους ηχους και τα decibel και πιαστε τον αμανε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις