C(r)y Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, C(r)y είπε Μου έχει αναφέρει κάποια θέματα ναι , αλλα η αλήθεια είναι οτι έχω κουραστεί. δεν μπορώ να ασχολούμαι συνέχεια το τι κάνει αυτός . Φυσικά και έχει συμφωνηθεί η ημερομηνία, αυτός την πρότεινε όχι εγω, ΓΙα αυτό στον επόμενο (μιας και τον συγκεριμένο τον βρήκα ήδη να νοικιάζει στο σπίτι που αγοράσαμε) θα του ζητήσω 3 ενοίκια εγγύηση, και ε9 και εξετάσεις αίματος αμα λάχει να ξέρω αν είναι καλα
xsterg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, C(r)y είπε Μου έχει αναφέρει κάποια θέματα ναι , αλλα η αλήθεια είναι οτι έχω κουραστεί. δεν μπορώ να ασχολούμαι συνέχεια το τι κάνει αυτός . Φυσικά και έχει συμφωνηθεί η ημερομηνία, αυτός την πρότεινε όχι εγω, κανε υπομονη και οταν ληξει η τριετια, λιγο πριν την ληξη πες του οτι δεν ανανεωνεις και οτι θα πρεπει να αποχωρησει απο το σπιτι. διαφορετικα εξωφληση των παντων, προσθετη εγγυηση 3 -4 ενοικια και αυξηση του ενοικιου. ετσι για να εισαι μπροστα.
tounion Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, C(r)y είπε Μου έχει αναφέρει κάποια θέματα ναι , αλλα η αλήθεια είναι οτι έχω κουραστεί. δεν μπορώ να ασχολούμαι συνέχεια το τι κάνει αυτός . Φυσικά και έχει συμφωνηθεί η ημερομηνία, αυτός την πρότεινε όχι εγω, Τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός από υπομονή. Αν εξέφρασες την δυσαρέσκεια σου και δεν διορθωθεί η κατάσταση, υπομονή μέχρι να κλείσει η 3ετια να τον αλλάξεις.. δεν θα έλεγα κάτι παραπάνω για να μην σιγουρεψω τα πιστόλια από μέρους του
Morosana Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η συννενόηση. Δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία να του εξηγεις γιατί χρειάζεσαι τα χρήματα μεχρι 5 του μηνος απλά του ξεκαθαρίζεις ότι με τις παρουσες συνθηκες έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε έξωση. Του κανεις μια ειλικρινή κουβέντα πως αν προτίθεται να είναι συνεπής συνεχίζεις μαζί του αλλιώς του λες ότι θα ακολουθήσεις τον άλλο δρόμο και δεν ανοίγει ρουθούνι.
agnostos13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, C(r)y είπε Ισα ίσα , εγώ με πολύ καλή προαίρεση είμαι πάντα, μου λέει χάλασε π.χ. πατζουρι και σε 3 ώρες είναι μάστορας στο σπίτι. απλώς άλλος καλός άλλο μ@$%# Και μπράβο σου, αλλά δεν έχει σχέση με το πότε μπορεί να σε πληρώσει ο άλλος... 1 ώρα πριν, DrFreeman είπε Κι αν καθυστερούν να τον πληρωσουν; Αν τον αφήσουν απλήρωτο για 3 ή 6 μήνες; Αν δεν πάρει τελικά τα δεδουλευμένα; Τελικά τι θα γίνει; Θα δωρίσει το ενοίκιο ο ιδιοκτήτης επειδή έτσι είναι οι συνθήκες; Αντίστοιχα το Super Market να υποθέσω πως θα τον αφήσει να πάρει ότι θέλει με ελεύθερη διέλευση χωρίς να περάσει από το ταμείο; Οι ΔΕΚΟ θα διαγράψουν τα χρέη του; Και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι! Ο άνθρωπος μίλησε για 1-2 εβδομάδες καθυστέρηση και όχι για 5-6 μήνες... Μην κάνουμε την τρίχα...τριχιά!
RedMike7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Ο άνθρωπος μίλησε για 1-2 εβδομάδες καθυστέρηση και όχι για 5-6 μήνες... Μην κάνουμε την τρίχα...τριχιά! Απλά ψάχνει μια αφορμή να τον βγάλει έξω και να το νοικιάσει στην διπλάσια τιμή. 🤑 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από Mike_Ax. 1
dtk-386 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, xsterg είπε οταν ερχεται να ενοικιασει πρεπει να σου πει εαν υπαρχει καποια ιδιομορφια. και αναλογα μπορεις να του πεις οτι την αποδεχεσαι η την απορριπτεις. οχι μπαινω μεσα κια τροποποιω ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ τους κανονες προς οφελος μου. μετα μην βαζουν τα κλαμματα καποιοι οτι δεν βρισκουν αξιοπρεπες σπιτι σε λογικη τιμη. κατι τετοια κανουν μερικους να βαζουν τα ενοικια στα υψη. Ισχύει και το ανάποδο: κάποιοι ιδιοκτήτες δεν εκτιμούν τον συνεπή ενοικιαστή και τον βγάζουν για να το νοικιάσουν ακριβότερα. Το αποτέλεσμα στην Ελλάδα του 2022 με τα εισοδήματα που προσφέρει τα ξέρεις. 1 6
Nabuko Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, C(r)y είπε Γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει και αυτό? με ρώτησε εμένα η σπιτονοικοκυρά μου κάθε πότε πληρώνομαι??? Την αφορά??? Συμφωνήσαμε μια ημερομηνία και τελείωσε. Το ίδιο ισχύει και με αυτόν. Οκ. Και τι ακριβώς θέλεις και άνοιξες θέμα? Διώξτον όπως σου είπαν. Είσαι ιδιοκτήτης και δεν ξέρεις τα δικαιώματά σου? 12 λεπτά πριν, xsterg είπε και οταν ληξει η τριετια 12 λεπτά πριν, tounion είπε μέχρι να κλείσει η 3ετια Γιατί να περιμένει να λήξει η 3ετία? 🤔
N3M3SiS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Δεν βγαζεις εξω (ουτε απο ηθικη αποψη αλλα ουτε νομικα) καποιον που απλως καθυστερει λιγες ημερες Ναι δεν ειναι ιδανικη κατασταση, αλλα θα μπορουσε να ειναι πολλυυυυ χειροτερα,μην ψαχνεις το ιδανικο γιατι δεν ειναι ευκολο να το βρεις Φυσικα και βγάζεις νομικα, τον ενοικιαστη που σου καθυστερει εστω και 1 ημέρα το ενοίκιο. Αυτος ειναι ο σκοπος τους συμφωνητικου. Η διαταγή αποδοσης μισθίου λόγω δυστροπιας, εκδιδεται αμεσα και, απο τον πρώτο μήνα καθυστέρησης, ΑΝ θελεις. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Τώρα κατά πόσο θα καταφέρεις να κάνεις εξωση σε κάποιον που δεν χρωστάει κανένα ενοίκιο, και πλήρωνει κάθε μήνα, έστω και καθυστερημένα και δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω. Άσχετα αν το προβλέπει η νομοθεσία. Εγώ πάντως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν πληρώνει καθε μήνα, όποια μέρα θέλει, και γενικά είναι σωστός σαν άνθρωπος.
C(r)y Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Φυσικα και βγάζεις νομικα, τον ενοικιαστη που σου καθυστερει εστω και 1 ημέρα το ενοίκιο. Αυτος ειναι ο σκοπος τους συμφωνητικου. Η διαταγή αποδοσης μισθίου λόγω δυστροπιας, εκδιδεται αμεσα και, απο τον πρώτο μήνα καθυστέρησης, ΑΝ θελεις. Βγάζεις διαταγή απόδοσης ενοικίου , αλλά αυτός παραμένει στο σπίτι σωστά? ε τότε θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολες οι συναλλαγές μας. Δεν βρίσκω τότε κάποια λύση εκτός του να περιμένω 3ετια.... Προφανώς δεν με ενδιαφέρει να τον βγάλω για να αυξήσω το ενοίκιο αλλά με ενδιαφέρει η συνέπεια.
papp0us Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, C(r)y είπε Βγάζεις διαταγή απόδοσης ενοικίου , αλλά αυτός παραμένει στο σπίτι σωστά? ε τότε θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολες οι συναλλαγές μας. Δεν βρίσκω τότε κάποια λύση εκτός του να περιμένω 3ετια.... Προφανώς δεν με ενδιαφέρει να τον βγάλω για να αυξήσω το ενοίκιο αλλά με ενδιαφέρει η συνέπεια. Βασικά συζήτα το πρώτα, γιατι μπορεί να μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία χωρίς κανένα λόγο. Απο την άλλη μετράνε και αλλα πράγματα. Οταν μπήκε είχες ξεκαθαρίσει οτι είναι σημαντικό να πληρώνει στις 5 του μήνα; Είναι η καθυστέρηση πάντα μέχρι 2 εβδομάδες και όχι πιο πάνω; Είναι καλα τα λεφτά που δίνει; Προσέχει το σπίτι; Έχει υπερβολικές απαιτήσεις; Στο τελευταίο σπίτι που νοίκιαζα πλήρωνα μια φορά το εξάμηνο ολα τα ενοίκια του 6μηνου μαζί, γιατι έτσι τα προτιμούσε ο ιδιοκτήτης, δεν είναι αυτονόητο οτι 5 του μήνα μπαίνουν λεφτά, οπότε αν δεν έχετε συγκεκριμένη ημερομηνία στο συμβόλαιο, μίλα του και εξήγησε του οτι είναι σημαντικό τα λεφτά να είναι στην ώρα τους. ΑΝ ΔΕΝ το δεχτεί, βλέπεις τι μπορείς να κάνεις. Μπορεί να φύγει και απο μόνος του αν έχει δαμόκλειο σπάθη απο πάνω του, σε πάρα πολλά σπίτια δε θα έχει τέτοιο θέμα, οπότε μπορεί να βρεί ένα που να τον βολεύει και αυτόν στις πληρωμές του.
papapontikas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, C(r)y είπε ΓΙα αυτό στον επόμενο (μιας και τον συγκεριμένο τον βρήκα ήδη να νοικιάζει στο σπίτι που αγοράσαμε) θα του ζητήσω 3 ενοίκια εγγύηση, και ε9 και εξετάσεις αίματος αμα λάχει να ξέρω αν είναι καλα Εδω είναι όλο το ρέζουμε της υπόθεσης. Είσαι νέος ιδιοκτήτης που πρώτη φορά νοικιάζεις σπίτι (και μάλιστα τον βρήκες έτοιμο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη). Έχουν να δουν πολλά τα ματάκια σου στο μέλλον. Και βάζω στοίχημα τον ενικοιαστη (που αργεί λίγο να στα δώσει) που σήμερα κράζεις στο μέλλον θα τον εξυμνείς ως παράδειγμα καλοπληρωτή ειδικά έτσι όπως πάνε τα πράγματα στις παγκόσμιες οικονομίες τα επόμενα χρόνια. 7
agnostos13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Φυσικα και βγάζεις νομικα, τον ενοικιαστη που σου καθυστερει εστω και 1 ημέρα το ενοίκιο. Αυτος ειναι ο σκοπος τους συμφωνητικου. Η διαταγή αποδοσης μισθίου λόγω δυστροπιας, εκδιδεται αμεσα και, απο τον πρώτο μήνα καθυστέρησης, ΑΝ θελεις. Προϋπόθεση διαβάζω οτι είναι να έχεις ενημερώσει επισήμως τον ενοικιαστή μέσω δικαστικού επιμελητή για την απαίτηση (με 15-ήμερη προθεσμία) πρωτού ασκηθεί η διαδικασία απόδοσης του μισθίου... Άρα στην περίπτωση του TS οι 10-12 ημέρες είναι εντός του διαστήματος της προθεσμίας που θερωρεί ο νόμος ως εύλογη (ακόμη και αν υποθέσουμε οτι η επίδοση γίνεται την επομένη της συμφωνηθείσας ημερομηνίας πληρωμής). Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από agnostos13
tounion Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, Nabuko είπε Οκ. Και τι ακριβώς θέλεις και άνοιξες θέμα? Διώξτον όπως σου είπαν. Είσαι ιδιοκτήτης και δεν ξέρεις τα δικαιώματά σου? Γιατί να περιμένει να λήξει η 3ετία? 🤔 Γιατί το μόνο που θα κάνει είναι να χαλάσει την ψυχική του ηρεμία και χρήμα χωρίς λόγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις