Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλάκα πλάκα με το ευρώ έχει περιοριστεί πολύ το φαινόμενο. Είτε γιατί το σέβεται περισσότερο ο κόσμος σε σχέση με τη δραχμή, είτε γιατί έχει μεγάλης αξίας χαρτονομίσματα σε σχέση με τη δραχμή, είτε γιατί δεν έχει προσωπογραφίες στη μια όψη που εγείρουν τις καλλιτεχνικές εμπνεύσεις του μέσου 'Έλληνα.

Επεξ/σία από G.TH.
  • Like 4
Δημοσ.

Και όμως έχω δει αρκετές φορές και σε ευρώ. Και πραγματικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Και δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο. 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, G.TH. είπε

είτε γιατί έχει μεγάλης αξίας χαρτονομίσματα σε σχέση με τη δραχμή

Ε ναι,γιατι ολοι γυρνάνε μονο με 50ρικα.

Απλα βρηκαν τα σοσιαλ και γράφουν οτι βλακεια θελουν,εχουν και το αναλογο κοινο,ποιος ο λογος να τα γράφουν στον αερα;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Γιατί, έγινε κάποιο trend;

Οχι,trend ηταν αυτο με το να γραφει ο καθε πικραμενος στα χαρτονομισματα.
Τωρα γραφει στα social και εχει και το κοινο του.

• Like 1
Δημοσ.

Ο θείος μου μια φορά το 80s είχε γράψει επάνω σε ένα χαρτονόμισμα των 100δρχ "σε όποιον τύχει αυτό το χαρτονόμισμα το σκατο μου να φάει". Το είχε δώσει σε κάποιο περίπτερο, ο περιπτεράς δεν το είδε. 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Συνηθως σε κατι 50αρικα σημειωνω κατι αν θελω. Που χωρος για μπλοκακι πανω μας. Πιο σπανια και σε 100αρικο.

Εγώ μόνο σε 500αρικο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Εγώ μόνο σε 500αρικο...

Σε 500αρικο γράφω μόνο "κόκλα κάνε αδ ιμε πλοκ", και τα μοιράζω, αλλά καμία δεν κάνει αδ. Δεν ξέρω τι φταίει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Οχι,trend ηταν αυτο με το να γραφει ο καθε πικραμενος στα χαρτονομισματα.
Τωρα γραφει στα social και εχει και το κοινο του.

Α, αυτό εννοούσες ok.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Σε 500αρικο γράφω μόνο "κόκλα κάνε αδ ιμε πλοκ", και τα μοιράζω, αλλά καμία δεν κάνει αδ. Δεν ξέρω τι φταίει

Φοβερο expose των προσωπικων δεδομενων καποιου :) τον γραφεις πανω σε χαρτονομισμα. Θα ανακυκλωνεται για αρκετο καιρο 

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...