vdanasto Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μην ανησυχείς καθόλου, το μαγαζί είναι πολύ παλιό και αξιόπιστο, δεν έχεις λόγο να φοβάσαι. 1
triplex1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, lp_fan_1 είπε Όχι δεν έκανα με πιστωτική.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Msystems έκανα Μήπως δεν έχει ενημερωθεί η παραγγελία γιατί τα βλέπει σε εργάσιμη μέρα? σημερα ειναι Σαββατο γιατι αγχωνεσαι ρε φιλε , το μαγαζι ειναι γνωστο στο ιντερνετ και σκρουτζ , απο δευτερα θα ενημερωθεις , κρατα την αποδειξη καταθεσης και εισαι οκ εδω εχουμε παρει πραγματα απο Κινεζο που δεν τον εχουμε δει ουτε σε φωτογραφια , τι να λεμε τωρα!!! 1 1
peragialos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Η msystems όσες φορές έχω κάνει κατάθεση σε λογαριασμό(και αγορές γενικά) έχει ανταποκριθεί στο 100%. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά λόγω Σ/Κ σου συμβαίνει αυτό. Αν αυτό που παράγγειλες είναι διαθέσιμο άμεσα τότε καλά έκανες και τα έβαλες όλα. Από etoolsline μην τολμήσεις να παραγγείλεις ούτε καρφί! 2
adverts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 +1 από εμένα για MSystems. Έχω παραγγείλει πολλές φορές από εκεί. Δεν είναι πάντα οι φθηνότερες τιμές στο skroutz. Είναι και η αξιοπιστία και ευτυχώς σε αυτό παίρνει άριστα το εν λόγο μαγαζί. Μη φοβάσαι λοιπόν, δεν έχεις χάσει τα λεφτά σου 1
Tigio13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Ας βάλω και εγώ +1 στην msystrms μιας και σε ότι αγορά έκανα ήταν άψογοι. Πιο πολύ το έγραψα για να σε ξε αγχώσω να ξέρεις. 😉😉. Γενικά μιλώντας όμως μην επιλέγεις αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Κάρτα ή μετρητά για περισσότερη ασφάλεια. Τώρα ψώνισες από κατάστημα που είναι φουλ αξιόπιστο και δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα να χάσεις ούτε 1 €. Πολλά καταστήματα που κάνουν αρπαχτές όμως βασίζονται σε τέτοιου είδους πληρωμές για να φάνε τα λεφτά του κόσμου. 5 1
TsoliasGR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Ψωνίζω χρόνια απο Msystems.Δεν θα έχεις κανένα θέμα.Άν όπως κατάλαβα είναι σε διαφορετική τράπεζα απο την δική σου η πληρωμή μπορεί να πάρει και 3 μέρες να φανεί αλλά είναι τραπεζικό το θέμα. 1
australis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δεν θα ανυσηχούσα καθόλου. Οπως είπαν και οι αλλοι και εμενα η εμπειρια μου οταν ημουν Ελλάδα είναι οτι είναι σοβαρό και αξιοπιστο μαγαζί (εδω και 20 χρονια που πρωτοειχα παρει πραγματα). Οπως σου είπαν ομως μην ξανακανεις καταθεση σε μαγαζι που δεν το ξερεις καλα. 1
lp_fan_1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Ψωνίζω χρόνια απο Msystems.Δεν θα έχεις κανένα θέμα.Άν όπως κατάλαβα είναι σε διαφορετική τράπεζα απο την δική σου η πληρωμή μπορεί να πάρει και 3 μέρες να φανεί αλλά είναι τραπεζικό το θέμα. Όχι η κατάθεση του ποσού έγινε από ίδια τράπεζα Έγινε παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μπορώ να πως με διώξατε ένα τεράστιο άγχος.Να είστε όλοι καλά. 1
skritikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 20 ώρες πριν, lp_fan_1 είπε Καλησπέρα, επειδή έχω αγχωθεί ρε παιδιά και δεν έχω ξανακάνει παραγγελία μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ας με δώσει κάποιος τα φώτα του. Λοιπόν σήμερα Σάββατο παρήγγειλα υπολογιστή μαζί με οθόνη από το msystems,ολοκλήρωσα την παραγγελία και μου έβγαλε επιλογές για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό(όταν έβαλα το ibanking του msystems μου έβγαλε παραλήπτη το msystems εταιρία οπότε εκεί δεν έγινε σίγουρα κάποιο λάθος. Έστειλα όλο το ποσό, όχι προκαταβολή ενώ σε δεύτερο χρόνο είδα ότι μου είχαν στείλει ήδη μήνυμα λέγοντας για να προχωρήσει η παραγγελία να βάλω μία προκαταβολή της τάξης του 30%(εγώ όμως είχα βάλει ήδη όλο το ποσό) Πήρα τηλέφωνο στο λογιστήριο και μου είπε ότι θα φανεί η κατάθεση εργάσιμη μέρα, δηλαδή Δευτέρα. Το ερώτημα μου είναι, πως γίνεται να μην είδε την κατάθεση μου αφού εγώ έστειλα όλο το ποσό. Υπάρχει περίπτωση να γίνει χαζομάρα? Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει χαζομάρα. Όχι με αυτό το κατάστημα. Μην ανησυχείς. 1
SabotazNic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 22 ώρες πριν, lp_fan_1 είπε Την παραγγελία την έκανα σήμερα Σάββατο μεσημέρι 1 ώρα πριν κλείσει το κατάστημα.Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε το ποσό έχει σταλθεί. Νομίζω άσκοπα άνοιξες το θέμα. Ήδη το κατάστημα σου απάντησε ότι η πληρωμή θα φανεί εργάσιμη μέρα. Προφανώς, το Σάββατο δεν είναι εργάσιμη για τις τράπεζες για να διεκπεραιωθεί και να εκκαθαριστεί η συναλλαγή. 22 ώρες πριν, Nik1239 είπε Αυτό εδώ έτσι; Για τι τελικό ποσό μιλάμε; Γιατί αν είναι μεγάλο είναι πιο ασφαλές να πηγαίνουμε από κατάστημα και να πληρώνουμε Η προκαταβολή απαιτείται γιατί ο Op ζήτησε και συναρμολογηση του pc. Οπότε δεν είχε και άλλη επιλογή πληρωμής 1
evkar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 θα συμφωνήσω , άσκοπα ανοίχτηκε το Θέμα . Πάντα την επομένη εργάσιμη φαίνεται η πληρωμή. Για Ms-systems δεν το συζητάμε καθόλου , χρόνια είμαι πελάτης τους .Τώρα αν χάλασαν και αυτοί τι να πεις .. 1
Nabuko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 23 ώρες πριν, lp_fan_1 είπε Το ερώτημα μου είναι, πως γίνεται να μην είδε την κατάθεση μου αφού εγώ έστειλα όλο το ποσό. Γιατί δεν είναι υπάλληλος της τράπεζας.
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν μπήκε ο t.s. να παραπονεθεί, οπότε υποθέτω ότι όλα πήγαν καλά! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα