Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα , θελω να πεταξω απο ζυριχη για αθηνα στησ 31 μαρτη , το εισιτηριο εχει 137ευρο το light , και απο ζυριχη για θεσσαλονικη την ιδια μερα εχει 99ευρο με σταση αθηνα..

αν κλεισω για θεσσαλονικη και τους πω τελικα θελω να σταματησω αθηνα γινεται η αποσκευη μου να μην παει θεσσαλονικη αλλα να βγει στην αθηνα ?

• Confused 1
Δημοσ.

Hidden city ticketing.. Από τα terms των εταιρειών απαγορεύεται. Άμα κάνεις c/I αποσκευή θα πάει στο τελικό προορισμό.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καταφέρεις να βγεις από το αεροπλάνο στο ενδιάμεσο χωρίς πρόστιμο και κράτηση, εννοείται -θεωρητικά- ότι θα βγει και η βαλίτσα. Φυσικά θα προκληθεί αναστάτωση, θα κληθεί η ασφάλεια αεροδρομίου, θα υπάρχει καθυστέρηση για ολόκληρο το αεροπλάνο και ταλαιπωρία για τους υπόλοιπους, μέχρι να βγει και η αποσκευή και όλα αυτά για να κάνει την εξυπνάδα του ο κουτοπόνηρος ωστε να "γλυτώσει" 38 ευρώ.

Μα τι διαβάζουμε? Άσε παιδάκι μου τις ελβετίες και πήγαινε κάπου με το κτελ την επόμενη φορά, που θες να κάνεις και ιστορία για το ήδη μειωμένο εισιτήριο (που κανονικά στοιχίζει περισσότερο)

Επεξ/σία από iml
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, newlook1 είπε

καλησπερα , θελω να πεταξω απο ζυριχη για αθηνα στησ 31 μαρτη , το εισιτηριο εχει 137ευρο το light , και απο ζυριχη για θεσσαλονικη την ιδια μερα εχει 99ευρο με σταση αθηνα..

αν κλεισω για θεσσαλονικη και τους πω τελικα θελω να σταματησω αθηνα γινεται η αποσκευη μου να μην παει θεσσαλονικη αλλα να βγει στην αθηνα ?

Κτελ νομίζεις ότι είναι;

Δημοσ.

Αν εχει σταση και αναμονη στο αεροδρομιο θα σε ψαξουν για την επομενη πτηση. Θα μπορουσες να το αναφερεις αλλα και παλι θα υπαρξει προβλημα με την βαλιτσα η οποια δεν μπορει να ταξιδέψει μονη της για λογους ασφαλειας...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έρχεσε από τρίτη χώρα, είναι πολύ πιθανόν η βαλίτσα να βγαίνει στην Αθήνα για το τελωνείο και μετά την τσεκάρεις ξανά για  να πάει Θεσσαλονική . 

Ρώτα στην εξυπηρέτηση πελατών της Aegean.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, xgol είπε

Mε τέτοια νοοτροπία αν μας έρθεις εδώ, σε βλέπω να κληθεις να δώσεις εξηγήσεις.

... και ένα χεράκι ξύλο σε τέτοιες περιπτώσεις από εμένα είναι ΟΚ,

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε

Επειδή έρχεσε από τρίτη χώρα, είναι πολύ πιθανόν η βαλίτσα να βγαίνει στην Αθήνα για το τελωνείο και μετά την τσεκάρεις ξανά για  να πάει Θεσσαλονική . 

Ρώτα στην εξυπηρέτηση πελατών της Aegean.

Τα Ελληνικά Αεροδρόμια που διαθέτουν Τελωνειακό Έλεγχο, εκτός της Αθήνας, είναι η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, η Κέρκυρα και η Ρόδος. 

https://el.aegeanair.com/taksidepste/sto-aerodromio/taxidevontas-me-ptisi-antapokrisis/

Για Θεσσαλονίκη πάει απευθείας η βαλίτσα στον τελικό προορισμό, το έχω κάνει αρκετές φορές σε ταξίδι από Ελβετία.

Δημοσ.

Καλά, λαρώστε λίγο.

Αν σκοπεύεις να το κάνεις, κάνε το ΧΩΡΙΣ βαλίτσα (μόνο προσωπική τσάντα πλάτης), με εισιτήριο μονής διαδρομής. Και να είσαι προετοιμασμένος για την μη δυνατότητα αποβίβασης στο ενδιάμεσο.

Δεν το έχω κάνει, μάλλον δεν θα το κάνω και ποτέ, οπότε μπορείς να με αγνοήσεις γιατί το δικό σου κεφάλι και την δικιά σου τσέπη ρισκάρεις.

Δημοσ.

ZRH -ath συμφωνα με την Aegean θα εκτελεστεί με airbus 321neo 

Ath -Θεσσαλονικη Airbus A320neo    

Άρα δεν θα παραμείνει μέσα στο αεροπλάνο.

Δημοσ.

Το Αθήνα Θεσσαλονίκη με ποια εταιρεία είναι; γραφει χρόνο αναμονής; εάν δεν έχεις βαλίτσα και δεν ανέβεις στο αεροπλανο για θεσσαλονοκη λογικά θα σε ψάχνουν. Δεν ξέρω τι γίνεται εάν ενημερώσεις το αεροδρόμιο μόλις φτάσεις. Εν έχεις βαλίτσα, αυτό που λες δεν γινεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...