Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πολυυυυυυυυ ψάξιμο κλείσαμε ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση με την ελπιδα να καλύψει περισσότερο τις ανάγκες μας(3μελής οικογένεια με 2 εργαζόμενους από το σπίτι) .Έχουμε ήδη δώσει την προκαταβολή/εγγύηση και τη μεσιτική αμοιβή άρα σε αυτό το σημείο θεωρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης.

Ξεκινάω από το ότι στην αγγελία ανέφερε την ύπαρξη πάρκινγκ και αποθήκης ενώ τελικά υπάρχει μόνο πάρκινγκ στο οποιο έχουν προσθέσει μια ντουλάπα μεγάλη για αποθηκευτικούς χώρους.Η μεσίτρια όταν μας το έδειχνε (ο ιδιοκτητης λείπει και τον συναντήσαμε πολύ αργότερα και όταν τον ρώτησα για την αποθήκη είπε πως εννοεί το κλειστό πάρκινγκ η αγγελία) πίστευε και αυτή πως υπάρχει ξεχωριστή αποθήκη εκτός του κλειστού πάρκινγκ.

Επίσης στην αγγελία περιέγραφε πως το σπίτι θα παραδοθεί βαμμένο. Όταν το είδαμε στο σαλόνι είχε 2 κόκκινους τοίχους και το παιδικό δωμάτιο ήταν ροζ. Οταν συναντηθηκαμε με τον ιδιοκτήτη συμφώνησε να βαφτεί το παιδικό δωμάτιο σε πιο ουδέτερα/αγορίστικα χρώματα (έχουμε αγόρι εμείς) αλλά δεν δεχόταν να αλλάξει τους κόκκινους τοίχους στο σαλόνι γιατί τελικά στο υπόλοιπο σπίτι (πλην του παιδικού δωματίου) θα κάνει 'φρεσκάρισμα' δλδ ένα χέρι πάνω στα ίδια χρώματα που υπάρχουν ήδη.

Αναρωτιέμαι λοιπόν αν θα μπορούσα να 'απαιτήσω' τι χρώματα θα έχει το σπίτι ή αν εχω το δικαίωμα να βάλω σε δεύτερο χρόνο τα χρώματα που θέλω εγώ . Δε θέλω να ξεκινήσουμε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη με κόντρα αλλά από την άλλη νιώθω και λιγο εξαπατημένος από την αγγελία

• Super Moderators
Δημοσ.

Όλα αυτά έπρεπε να τα συζητήσεις πριν υπογράψεις και πληρώσεις... Απο δω και πέρα, το τι θα ακούσεις εδώ μέσα δεν θα σε βοηθήσει πουθενά...

Αν δεν τα "βρείτε" με τον ιδιοκτήτη και επιλέξεις τη σύγκρουση με το "καλημέρα", νομίζω πως γενικότερα δεν θα περάσετε καθόλου καλά...

• Like 4
Δημοσ.

Γνώμη μου, αν σου αρέσει το σπίτι, μην το ψιριζεις πολυ και κυριότερο μην χαλας την ψυχολογία σου και το κεφι σου.

Μιας και που εκανες "λαθος" ηδη με το να δωσεις προκαταβολη πριν διευκρινίστουν ολα... 

Παρε 2 κουβαδες χρωμα και βαφτο εσυ οτι χρωματα σου αρεσει το δωματιο και το σαλονι,  ειναι και μια ωραία οικογενειακή στιγμή που θα κάνετε κεφι και θα έχετε να το θυμαστε

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα η απορία μου είναι: 

Καλά δεν ελέγξατε το σπίτι να δείτε το πάρκινγκ , την αποθήκη..; Βασιστηκατε απλά στο ότι κάπου θα υπάρχει μια αποθήκη;

Καλό είναι να καθορίζονται οι λεπτομέρειες πριν πέσει το χρήμα γιατί μετά τρέχα γύρευε. Κανείς δεν επιστρέφει χρήματα.

Βλέπω δε ξεκίνησες καλά και υποθέτω δε θα έχεις καλή συνέχεια αν όντως μείνεις. Άντε να γίνει κάτι (βλάβη) και να χρειαστεί να πληρώσει ο ιδιοκτήτης. Καλή τύχη εκεί.

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Κοκκινοι τοιχοι και να θελεις να τους αλλαξεις ειναι πολυ δυσκολο και απαιτεί πολλα χέρια χρώματος.

Οχι απαραιτητα. Εδω που μενω τωρα εμενε πριν μια τυπισσα λιγο "σκοτεινη" που ειχε βαψει το σπιτι σκουρο μωβ (αν εχεις το θεο σου). Με δυο προχειρα χερια λευκο και μετα το χρωμα που ηθελα, εστρωσε καλα. Νομιζω οτι παιζει ρολο να παρεις καλο χρωμα και οχι φτηνιαρικο.

• Like 1
Δημοσ.

Πετάς ασταρι πρώτα και μετά μερικά χέρια νέο χρώμα και κομπλέ.

Το βάψιμο όμως από τον ενοικιαστή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη στα τυπικά συμβόλαια ενοικίασης απαγορεύεται. Καλά ξεμπερδεματα...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Πετάς ασταρι πρώτα και μετά μερικά χέρια νέο χρώμα και κομπλέ.

Το βάψιμο όμως από τον ενοικιαστή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη στα τυπικά συμβόλαια ενοικίασης απαγορεύεται. Καλά ξεμπερδεματα...

Ας τα βρουν στα άλλα και αυτό είναι το λιγότερο. 

Το σπίτι τυπικά παραλαμβάνεται- παραδίδεται φρεσκοβαμενο χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν οι αισθητικές προτιμήσεις του καθενός. Άσε που συχνά δεν τηρείται και από τις δύο πλευρές το τυπικό

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Κοκκινοι τοιχοι και να θελεις να τους αλλαξεις ειναι πολυ δυσκολο και απαιτεί πολλα χέρια χρώματος.

Με λίγο αυξημένο κόστος αλλά με πολύ καλό αποτέλεσμα υπάρχει η λύση τις ταπετσαρίας !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, costas1973 είπε

Με λίγο αυξημένο κόστος αλλά με πολύ καλό αποτέλεσμα υπάρχει η λύση τις ταπετσαρίας !

αυτό και αν θέλει συνεννόηση πρώτα

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, costas1973 είπε

Ηταν μοδα το 1970, ευτυχως την κοψανε γιατι το ξεκολλημα της και να  συνελθει ο τοιχος ειναι εφιαλτης.

Μαζι με το να κολλησεις μοκετα κατω, οτι χειροτερο μπορεις να κανεις σε ενα σπιτι...

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Ηταν μοδα το 1970, ευτυχως την κοψανε γιατι το ξεκολλημα της και να  συνελθει ο τοιχος ειναι εφιαλτης.

Μαζι με το να κολλησεις μοκετα κατω, οτι χειροτερο μπορεις να κανεις σε ενα σπιτι...

Άλλες η ταπετσαρίες του 70’ άλλες του 80´ και άλλες σήμερα…… μάλλον δεν έχετε δει ταπετσαρίες και έχετε μείνει σε παλιότερες 10ετιες. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, costas1973 είπε

Άλλες η ταπετσαρίες του 70’ άλλες του 80´ και άλλες σήμερα…… μάλλον δεν έχετε δει ταπετσαρίες και έχετε μείνει σε παλιότερες 10ετιες. 

Οτι και να ειναι οι ταπετσαρίες και του 2050 να ειναι το σπίτι είναι με ενοίκιο δεν είναι δικό του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...