Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Μεχρι χτες νομιζω ηταν η προθεσμια. Μετα προχωρουσε το συστημα σε αναβάθμιση. 

Μπορειτε να καλεσετε να δειτε τι θα σας πουν. 

23/5 θα γίνουν οι αναβαθμίσεις 

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

23/5 θα γίνουν οι αναβαθμίσεις 

Ναι μπορεις να κανω και λαθος σε αυτο. Εγω μεσω browser το εκανα. Απο το app δυστηχως δεν μπορεις. 

https://techmaniacs.gr/ethniki-einai-episimo-aytomati-chreosi-0-80-eyro-se-oloys-toys-pelates-tis-deite-eikona/

Καλημερα και χρονια πολλα.

Δημοσ.
Στις 24/3/2025 στις 6:04 ΜΜ, Liverpool89 είπε

Οχι απο το app δεν γινεται. Πρεπει να μπεις στο σαιτ της εθνικης, εισοδος για ιδιωτες. Και θα πατησεις διαχείριση αναβαθμισης. Εκει θα ξετικαρεις τους λογαριασμούς που δεν θες να αναβαθμιστουν. 

Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή διαχείριση αναβαθμισης. Είσοδος από το site της Εθνικής από 2 διαφορετικά browser.

• Like 1
Δημοσ.

To σαιτ λεει π@πες.Δεν υπαρχει πουθενα οταν μπαινεις.Τωρα αν το εχουν κρυψει καπου με ψιλα γραμματα αξιζουν τα μπινελικια τους για αλλη μια φορα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, urgo είπε

To σαιτ λεει π@πες.Δεν υπαρχει πουθενα οταν μπαινεις.Τωρα αν το εχουν κρυψει καπου με ψιλα γραμματα αξιζουν τα μπινελικια τους για αλλη μια φορα.

Δεν το εχουν πουθενά πανε να το περάσουν στα μουλωχτα, ειναι απαράδεκτοι 

Αυτό ειναι πραγματική απατη σε τραπεζικούς λογαριασμού και μάλιστα απο τους ίδιους τους τραπεζικούς.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Στο σαιτ της εθνικης το λεει αυτο. 

https://www.nbg.gr/el/lp/upgrade-logariasmos-pronomion-wave3

Screenshot_20250327_233905_Chrome.jpg

Screenshot_20250327_233910_Chrome.jpg

Screenshot_20250327_233916_Chrome.jpg

Ναι, από εκεί το είδα & εγώ αλλά μπαίνοντας όπως λέει ΔΕΝ υπάρχει κάπου η επιλογή "Διαχείριση αναβάθμισης" ούτε στην αρχική σελίδα, ούτε στην ενότητα λογαριασμών (εκεί υπάρχει η επιλογή "αναβάθμιση τώρα" στους απλούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου). Ούτε από browser γίνεται, ούτε από το app. Αν κάποιος το έχει κάνει, ας μας πει πως..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, geodevil είπε

Ναι, από εκεί το είδα & εγώ αλλά μπαίνοντας όπως λέει ΔΕΝ υπάρχει κάπου η επιλογή "Διαχείριση αναβάθμισης" ούτε στην αρχική σελίδα, ούτε στην ενότητα λογαριασμών (εκεί υπάρχει η επιλογή "αναβάθμιση τώρα" στους απλούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου). Ούτε από browser γίνεται, ούτε από το app. Αν κάποιος το έχει κάνει, ας μας πει πως..

Εχω επικοινωνησει μαζι του δεν γίνεται αν δεν σου έρθει μηνυμα ςμς ή βιπερ, λενε ότι θα έρθει 🥱

Εχουν φτιάξει ολόκληρο τηλεφωνικο κέντρο για αυτή την δουλεια καλεστε 2104848345 έχουν πόσα εκατομμύρια λογαριασμους; ενα 10ρικακι εκατομμύρια τον μηνα συνολικά να μην το τσιμπήσουν, σιγουρακι

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/3/2025 στις 3:01 ΜΜ, geodevil είπε

Αν εννοείται την μετατροπή σε απλό λογαριασμό, τότε γίνεται από PC.

Επιλέγοντας τον λογαριασμό για να βγάλει τις κινήσεις, έχει tab "προνόμια".

Κάτω και αριστερά έχει την επιλογή.

image.jpeg.1e3076a1937b979eaf1a0f90494e1cc9.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, thinlizzy είπε

Δεν υπήρχε αυτό, πρέπει να είναι πρόσφατο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα που δεν είχε  αλλάξει  και ειναι ακομη απλο ταμιευτήριο ,  εχει μόνο την επιλογή να τον αναβαθμίσω....  δεν υπάρχει κάποια επιλογή  να μην αναβαθμιστεί.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-02 131937.png

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
8 minutes ago, teot said:

Σε εμένα που δεν είχε  αλλάξει  και ειναι ακομη απλο ταμιευτήριο ,  εχει μόνο την επιλογή να τον αναβαθμίσω....  δεν υπάρχει κάποια επιλογή  να μην αναβαθμιστεί.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-02 131937.png

ούτε εμένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, thinlizzy είπε

Υπάρχει και μέσα από την εφαρμογή του κινητού πλέον, και έχει μόνο την επιλογή για αναβάθμιση.

Μάλλον το ξανά σκεφτηκαν και έκαναν το αντίθετο από την πονηριά που θέλανε στην αρχή να γίνεται προνομίων χωρίς να σε ρωτάνε.

Screenshot_20250402_213153.jpg

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Υπάρχει και μέσα από την εφαρμογή του κινητού πλέον, και έχει μόνο την επιλογή για αναβάθμιση.

Μάλλον το ξανά σκεφτηκαν και έκαναν το αντίθετο από την πονηριά που θέλανε στην αρχή να γίνεται προνομίων χωρίς να σε ρωτάνε.

Screenshot_20250402_213153.jpg

Το ξανασκεφτηκαν γιατί κανονικά σε τίποτα USA this is : Helloooo Lawsuit!!!🥳

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...