mrvaggos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Καλησπέρα στο φόρουμ. Συγνώμη για το μακροσκελες κείμενο που θα ακολουθήσει αλλά θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές σας. Το προηγούμενο Σάββατο πήγα στο κατάστημα της Σταυρούπολης (Θεσσαλονίκη) όπου public και media έχουν γίνει ένα πλέον. Είχα δωροεπιταγη εξαργυρωσης (ήταν προωθητικη ενέργεια από αγορά τηλεόρασης) σε public και πήγα στο κατάστημα να πάρω δύο προϊόντα. Στο ταμείο μου ανέφεραν πως δεν γινόταν εξαργυρωση τους έβγαζε πως έχει χρησιμοποιηθεί. Την είχα λάβει την προηγούμενη μέρα πράγμα που είναι αδύνατον να τη χρησιμοποίησα. Προχώρησα την παραγγελία δίνοντας προκαταβολή το ποσό που έβγαινε πάνω από την επιταγή και μου είπαν πως θα στείλουν αίτημα να διευθετηθει. Δευτέρα Τρίτη μου έλεγαν στο τηλεφωνικό κέντρο ότι περιμένουν απάντηση. Τετάρτη Πέμπτη με ενημερώνουν πως είναι σε αποστολή η παραγγελία. Την Παρασκευή αφού έχω καταλάβει ότι δεν πρόκειται να παραλάβω τους καλώ και ενημερώνουν ότι δεν έχει λυθεί το θέμα με την δωροεπιταγη. Στέλνει το κατάστημα εκ νέου αίτημα με σκρινσοτ για να δουν στο κέντρο ότι όντως δεν περνάει, γιατί από τα κεντρικά τους είπαν ότι η επιταγή είναι ενεργή. Δέχομαι τηλέφωνο την Παρασκευή το μεσημέρι μήνυμα ότι η δωροεπιταγη είναι μόνο για παμπλικ και δεν ξέρουν γιατί δεν το δέχεται το σύστημα γιατί πλέον είναι ίδιος όμιλος και το συγκεκριμένο κατάστημα δέχεται και από τις δύο εταιρείες επιταγές. Επικοινωνώ να γίνει ακύρωση της επιταγής και να μου βγάλουν μια για μιντια μήπως λυθεί(ακόμα περιμένω απάντηση για το αίτημα). Σήμερα το πρωί το κατάστημα δοκιμάζει εκ νέου να περάσει την επιταγή σε τερματικό pos του public και δεν περνάει και έστειλαν αίτημα στα κεντρικά. Σε δύο μειλ σημερινά μου απάντησαν ότι θα ενημερώσουν το συντομότερο δυνατόν. Η παραγγελία ήταν να παραδοθεί την προηγούμενη Τρίτη. Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Μπορούν σε λίγα λεπτά να δουν αν μια επιταγή έχει χρησιμοποιηθεί ή όχι και να μιλήσουν απευθείας με το κατάστημα να βγάλουν καινούρια. Ο μόνος λόγος που πήγα στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι γιατί είχε ένα αντικείμενο στα μιντια που δεν υπήρχε στα παμπλικ. Εννοείται πως πριν προχωρήσω σε παραγγελία με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα από που θα είναι το αντικείμενο αφού το κατάστημα είναι το ίδιο. Public και media μαζί. Στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίει το κατάστημα καθώς δεν τους επιτρέπει το σύστημα να προχωρήσει η παραγγελία, αλλά τα κεντρικά που δεν τους ενημερώνουν. Θα προσπαθήσω αύριο να πάω στο κατάστημα μετά τη δουλειά να βρω κάποιον υπεύθυνο ή ακόμα και τον διευθυντή του καταστήματος να μου βρει λύση. Αν μου το επιτρέπουν. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. 1
Nabuko Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μου θύμισε λίγο παλιά καλή δημόσια ελληνική υπηρεσία. 1
mrvaggos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Χαχαχα ωραία ταύτιση. Αλλά δυστυχώς σε ταλαιπωρουν χωρίς να υπάρχει νόημα
TheoAlex50 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως φταίνε τα κεντρικά, αλλά επειδή το κατάστημα είναι ο δέκτης παραπόνων θα λάβει αντίστοιχα και την κακή εμπειρία. Γνώμη μου είναι να τους πρήξεις στα τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση. Ο μόνος τρόπος να διευθετηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. 1
smpt Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως εγώ έχω ζητήσει από όλους Να μην κάνουν δώρο στα παιδιά μου δωροεπιταγές από τα Public είναι πολύ τραυματική εμπειρία Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από smpt 1
mrvaggos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, smpt είπε Πάντως εγώ έχω ζητήσει από όλους Να μην κάνουν δώρο στα παιδιά μου δωροεπιταγές από τα Public είναι πολύ τραυματική εμπειρία Αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο στα media της Γερμανίας θα είχε λυθεί αμέσως. Αλλά εδώ ουγκαντα. Λέω media γιατί είναι το ίδιο πλέον
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι με την ενοποίηση, παντως αυτό το «θα το δουν τα κεντρικά» του public είναι συχνά μούφα. Εμένα έτσι με φλομώναν στο ψέμα με ένα θέμα που είχε προκύψει με web παραγγελία. Σε εμένα παρότι είχα κάνει 3-4 επικοινωνιες με email και αλλες τόσες τηλεφωνικά, ποτέ δεν κρατούσαν ιστορικό και έλεγα κάθε φορά τα ίδια απο την αρχή. Πανε απο το κατάστημα και κάνε μανούρα. Μην ελπίζεις στα κεντρικά.
gianniz_k Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, mrvaggos είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Συγνώμη για το μακροσκελες κείμενο που θα ακολουθήσει αλλά θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές σας. Το προηγούμενο Σάββατο πήγα στο κατάστημα της Σταυρούπολης (Θεσσαλονίκη) όπου public και media έχουν γίνει ένα πλέον. Είχα δωροεπιταγη εξαργυρωσης (ήταν προωθητικη ενέργεια από αγορά τηλεόρασης) σε public και πήγα στο κατάστημα να πάρω δύο προϊόντα. Στο ταμείο μου ανέφεραν πως δεν γινόταν εξαργυρωση τους έβγαζε πως έχει χρησιμοποιηθεί. Την είχα λάβει την προηγούμενη μέρα πράγμα που είναι αδύνατον να τη χρησιμοποίησα. Προχώρησα την παραγγελία δίνοντας προκαταβολή το ποσό που έβγαινε πάνω από την επιταγή και μου είπαν πως θα στείλουν αίτημα να διευθετηθει. Δευτέρα Τρίτη μου έλεγαν στο τηλεφωνικό κέντρο ότι περιμένουν απάντηση. Τετάρτη Πέμπτη με ενημερώνουν πως είναι σε αποστολή η παραγγελία. Την Παρασκευή αφού έχω καταλάβει ότι δεν πρόκειται να παραλάβω τους καλώ και ενημερώνουν ότι δεν έχει λυθεί το θέμα με την δωροεπιταγη. Στέλνει το κατάστημα εκ νέου αίτημα με σκρινσοτ για να δουν στο κέντρο ότι όντως δεν περνάει, γιατί από τα κεντρικά τους είπαν ότι η επιταγή είναι ενεργή. Δέχομαι τηλέφωνο την Παρασκευή το μεσημέρι μήνυμα ότι η δωροεπιταγη είναι μόνο για παμπλικ και δεν ξέρουν γιατί δεν το δέχεται το σύστημα γιατί πλέον είναι ίδιος όμιλος και το συγκεκριμένο κατάστημα δέχεται και από τις δύο εταιρείες επιταγές. Επικοινωνώ να γίνει ακύρωση της επιταγής και να μου βγάλουν μια για μιντια μήπως λυθεί(ακόμα περιμένω απάντηση για το αίτημα). Σήμερα το πρωί το κατάστημα δοκιμάζει εκ νέου να περάσει την επιταγή σε τερματικό pos του public και δεν περνάει και έστειλαν αίτημα στα κεντρικά. Σε δύο μειλ σημερινά μου απάντησαν ότι θα ενημερώσουν το συντομότερο δυνατόν. Η παραγγελία ήταν να παραδοθεί την προηγούμενη Τρίτη. Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Μπορούν σε λίγα λεπτά να δουν αν μια επιταγή έχει χρησιμοποιηθεί ή όχι και να μιλήσουν απευθείας με το κατάστημα να βγάλουν καινούρια. Ο μόνος λόγος που πήγα στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι γιατί είχε ένα αντικείμενο στα μιντια που δεν υπήρχε στα παμπλικ. Εννοείται πως πριν προχωρήσω σε παραγγελία με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα από που θα είναι το αντικείμενο αφού το κατάστημα είναι το ίδιο. Public και media μαζί. Στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίει το κατάστημα καθώς δεν τους επιτρέπει το σύστημα να προχωρήσει η παραγγελία, αλλά τα κεντρικά που δεν τους ενημερώνουν. Θα προσπαθήσω αύριο να πάω στο κατάστημα μετά τη δουλειά να βρω κάποιον υπεύθυνο ή ακόμα και τον διευθυντή του καταστήματος να μου βρει λύση. Αν μου το επιτρέπουν. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δοκίμασες μήπως να την χρησιμοποιήσεις online πρώτα;
mrvaggos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, gianniz_k είπε Δοκίμασες μήπως να την χρησιμοποιήσεις online πρώτα; Δεν δοκίμασα καθόλου. Μου ήρθε και την επόμενη μέρα πήγα στο κατάστημα.
Gkostas2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Επειδή είχα επαγγελματική συνεργασία με το Public σε θέματα δωροεπιταγών, να ξέρεις ότι σε ένα excel τις στέλνουν και μπορεί πολύ εύκολα να γίνει μπέρδεμα. Ουσιαστικά δημιουργούν από πριν κάποιους κωδικούς και τους μοιράζουν (πχ Χ κωδικούς στα καταστήματα Χ+10 κωδικούς σε άλλες εταιρείες που τρέχουν διαγωνισμούς κλπ). Οπότε, μπορεί να δώσουν έναν κωδικό στο κατάστημα και παράλληλα να τον έχουν δώσει και αλλού (πχ σε μια προωθητική ενέργεια μέσω μιας εταιρείας). Οπότε πράγματι μόνο τα κεντρικά μπορούν να το λύσουν. Ουσιαστικά η ομάδα που διαχειρίζεται τους δωροκωδικούς. Τώρα γιατί αργούν; Ή έπεσες σε κανέναν αργόσχολο που μπορεί να έχει και άλλα 100 παράπονα για αλλα θέματα και να ξέχασε το δικό σου ή θα ψάχνουν στα excel να βρουν που αλλού μπορεί να τον έχουν δώσει. Δυστυχώς παρά το βαρύ όνομα, πολλές επιχειρήσεις λειτουργούν με λογικές 20 χρόνων πίσω.... 2
randomcat Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε Δυστυχώς παρά το βαρύ όνομα, πολλές επιχειρήσεις λειτουργούν με λογικές 20 χρόνων πίσω βασικομισθίτες... Fixed. 1
mrvaggos Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε Επειδή είχα επαγγελματική συνεργασία με το Public σε θέματα δωροεπιταγών, να ξέρεις ότι σε ένα excel τις στέλνουν και μπορεί πολύ εύκολα να γίνει μπέρδεμα. Ουσιαστικά δημιουργούν από πριν κάποιους κωδικούς και τους μοιράζουν (πχ Χ κωδικούς στα καταστήματα Χ+10 κωδικούς σε άλλες εταιρείες που τρέχουν διαγωνισμούς κλπ). Οπότε, μπορεί να δώσουν έναν κωδικό στο κατάστημα και παράλληλα να τον έχουν δώσει και αλλού (πχ σε μια προωθητική ενέργεια μέσω μιας εταιρείας). Οπότε πράγματι μόνο τα κεντρικά μπορούν να το λύσουν. Ουσιαστικά η ομάδα που διαχειρίζεται τους δωροκωδικούς. Τώρα γιατί αργούν; Ή έπεσες σε κανέναν αργόσχολο που μπορεί να έχει και άλλα 100 παράπονα για αλλα θέματα και να ξέχασε το δικό σου ή θα ψάχνουν στα excel να βρουν που αλλού μπορεί να τον έχουν δώσει. Δυστυχώς παρά το βαρύ όνομα, πολλές επιχειρήσεις λειτουργούν με λογικές 20 χρόνων πίσω.... Χθες πήγα απο το κατάστημα και μίλησα με τον διευθυντή του καταστήματος. Πολύ ευγενικός, μου επιβεβαίωσε ουσιαστικά αυτό που λες. Μόνο αυτό θα μπορούσε να φανταστεί οτι έγινε. Φυσικά ήταν ενημερωμένος για την κατάσταση αλλά λέει περιμένουμε κι εμείς απο το τμήμα δωροεπιταγών να το δούν. Πάντως ότι και να γίνει δεν την χάνω και αν δεν μπορέσουν να την εξαργυρώσουν, θα μου εκδόσουν καινούρια. Τι να πω. Ατυχία. Ελπίζω μην τραβήξει πολύ 1
Gkostas2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, mrvaggos είπε Χθες πήγα απο το κατάστημα και μίλησα με τον διευθυντή του καταστήματος. Πολύ ευγενικός, μου επιβεβαίωσε ουσιαστικά αυτό που λες. Μόνο αυτό θα μπορούσε να φανταστεί οτι έγινε. Φυσικά ήταν ενημερωμένος για την κατάσταση αλλά λέει περιμένουμε κι εμείς απο το τμήμα δωροεπιταγών να το δούν. Πάντως ότι και να γίνει δεν την χάνω και αν δεν μπορέσουν να την εξαργυρώσουν, θα μου εκδόσουν καινούρια. Τι να πω. Ατυχία. Ελπίζω μην τραβήξει πολύ Ναι δεν παίζει σου δώσουν άλλον κωδικό. Το έχουν κάνει πολλές φορές το ίδιο λάθος και γνωρίζουν. Απλά θέλει υπομονή και κυρίως επιμονή από μέρους σου μην τυχόν και το ξεχάσουν αυτοί που βγάζουν τους κωδικούς. 1
StamTheMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στις 4/4/2022 στις 7:55 ΜΜ, mrvaggos είπε Θα προσπαθήσω αύριο να πάω στο κατάστημα μετά τη δουλειά να βρω κάποιον υπεύθυνο ή ακόμα και τον διευθυντή του καταστήματος να μου βρει λύση. Καλυτερα να εμπλεκες με το δημοσιο.
mrvaggos Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Όλα καλα ευτυχώς. Σήμερα λύθηκε το θέμα. 2 βδομαδες εκαναν μονο😝
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα