AGGANIS13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Θελω να κλεισω μια τρυπα (3-4 εκ παχος και 1 μετρο μηκος) στην αποθηκη. Τι υλικο να παρω? Να ειναι ανθεχτικο ομως στα ποντικια. Σιλικονη ? Αφρο? Μαστιχη? Δεν εχω καμια εμπειρια απο αυτα Λιγο που εψαξα στο google χαθηκα με τις τοσες επιλογες.
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Αν οι διαστάσεις που έγραψες ισχύουν τότε δε το λες τρύπα, σήραγγα το λες. 1
georgiouu Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 περιεγραψε το καλυτερα δεν βγαζει νοημα.τοιχος ειναι;τρυπα διαμπερης εννοεις βγαινει απο την αλλη μερια;με μηκος ενα μετρο;δεν το λες σωστα
Nabuko Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε Τι υλικο να παρω? Tούβλα, τσιμέντο, άμμος, νερό, ασβέστης. 2
AGGANIS13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Θελω να κλεισω ενα τμημα της αποθηκης. Κατι σαν χώρισμα δηλαδη Εβαλα ενα μεγαλο κομματι μελαμινης απο τοιχο σε τοιχο. Στις ακρες εμεινε κενο Πως θα καλυψω αυτο το κενο? Με αφρο σιλικονης δεν μπορω να το καλυψω? Αρκει να ειναι ανθεκτικος στα ποντικια. Μην τον φανε και περασουν...
AGGANIS13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Η κλασσική λύση είναι αρμοκαλυπτο μέσα-εξω. Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο.... Ελεγα κατι σε αφρο - σιλικονη γιατι ειναι ευκολο και γρηγορο ... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από AGGANIS13
Maurikycli Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Όπως έχουν γύρω γύρω ένα λεπτό πηχακι από ξύλο, πλαστικό, αλουμίνιο οι πόρτες τα παράθυρα όταν έρχονται σε επαφή με τον τοίχο 4 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο.... Ελεγα κατι σε αφρο - σιλικονη γιατι ειναι ευκολο και γρηγορο ...
AGGANIS13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Ευχαριστω για την απαντηση... Εκτος απο αυτη την λυση? Εχω ηδη τοποθετησει την μελαμινη τωρα. Δυσκολο να την βγαλω και να την ξαναβαλω μετα...
Maurikycli Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στο τέλος μπαίνει το αρμοκαλυπτο, δεν χρειάζεται να βγει κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα