Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν περνάει με τίποτα που να χτυπιέμαι. Πείτε καμία ιδέα. Είναι από καρότσι, θέλω να λύσω τις ζώνες για να περάσω ένα μαξιλαράκι. Προσπάθησα να το κόψω με ψαλιδάκι για να μην είναι διπλωμένο και είναι απίστευτα σφιχτό. Πως μπορώ να το περάσω μέσα από το κλιπ χωρίς να το σπάσω;

IMG_20220407_233812.jpg

Δημοσ.

Το δοκίμασα με άλλο μαξιλαράκι και διαλύθηκε. Τωρα έχω ένα καλό και ακριβό και θα κάνει το καρότσι να φαίνεται πιο "γεμάτο" και δε θέλω να το καταστρέψω. Προφανώς ο λόγος είναι για να μη λυθεί το παιδί αλλά τόσο σφιχτά είναι δυνατόν; στο δεύτερο καρότσι που έχω βγαίνουν εύκολα τα λουριά.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Πως μπορώ να το περάσω μέσα από το κλιπ χωρίς να το σπάσω;

Να κόψεις τις ραφές και μετά να το ξαναράψεις. Αλλιώς δεν γίνεται.

• Like 2
Δημοσ.

Γορδιος δεσμος.. οτι δε λυνεται , κοβεται. 😁

Κοψτο και ξαναραψτο. Και δε χρειαζεται να παιδευσαι με τις ραφες! Απλα κανε μια δίπλα και ραψε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Φαλτσετα/κοπιδι, με προσοχη και κόβεις τις ραφές. Μετα βεβαια δεν μπορεις να το ξαναραψεις μονη σου, αλλα το πας και στο ραβουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν μπορείς/δεν  θέλεις να το ξαναράψεις μετά. δέσε το ένα κόμπο στην άκρη ώστε να μην περνάει από τη θηλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Δες μήπως το όλο σύστημα αφαιρείται αλλιώς για να βάλεις το μαξιλαράκι.

Το προφανές μερικές φορές δεν είναι και το σωστό, μπορεί να έχει (και συνήθως έχει) άλλο τρόπο.

Δημοσ.

Το έψαξα αν βγαίνει αλλιώς αλλά τίποτα. Μάλλον στο εργοστάσιο πρώτα το πέρασαν και μετά το εραψαν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Γιατί κάνουν τα λουριά και τα υφάσματα τόσο δύσκολα να αφαιρεθούν; αφαίρεσα 20 βίδες για να βγάλω τα καλύμματα να τα πλύνω. Και το ύφασμα του καλαθιού (αφού ξεβιδωσα τις 10 βίδες) δεν έβγαινε.. 

Θα το κόψω, τι να κάνω. Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Γιατί κάνουν τα λουριά και τα υφάσματα τόσο δύσκολα να αφαιρεθούν;

Για λόγους ασφαλείας, φαντάσου να έβγαιναν ετσι απλα με πιεση... μην κοψεις κομματι, κοψε τη ραφη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...