leonidas_fs Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Καλησπερα σε όλους, Όπως πιστεύω όλοι μας, έτσι και εγώ χρησιμοποιούσα Firefox γοα πάνω από 10 χρόνια ώσπου ψιλό αναγκαστικά έγινε η μετατροπή σε Chrome πριν αρκετά χρόνια. Έπεσα χθες τυχαία σε ένα τρομερό βίντεο στο YouTube το οποίο και σας το παραθέτω: Μήπως τελικά να το ξανασκεφτούμε και να γυρίσουμε στον Firefox; 1
tritonas00 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Μήπως τελικά να το ξανασκεφτούμε και να γυρίσουμε στον Firefox; Οχι 3
korakios Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Firefox χρησιμοποιώ χρόνια Έχασε πολύ κόσμο όταν άλλαξε μηχανή και ένα κάρο πρόσθετα έπαψαν να είναι συμβατά . Spoiler (είναι και μονόδρομος σε λινουξάκια)
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Εγώ είχα chrome για χρόνια αλλά στο σταθερό πήγα σε Firefox. Στο κινητό εχω edge.
Narayan Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Α, ναι, ο Firefox. Ο browser για όσους χρήστες νομίζουν πως τα 16GB μνήμης είναι υπερβολή 😏🙄 1
korakios Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Narayan είπε Α, ναι, ο Firefox. Ο browser για όσους χρήστες νομίζουν πως τα 16GB μνήμης είναι υπερβολή 😏🙄 τι εννοείς ?
Narayan Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, korakios είπε τι εννοείς ? Ότι τρώει μνήμη όπως ο Βέγγος έτρωγε τις μακαρονάδες 😁
korakios Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Narayan είπε Ότι τρώει μνήμη όπως ο Βέγγος έτρωγε τις μακαρονάδες 😁 μπα , σε παλιό μηχάνημα με λιγότερη κατανάλωση μνήμης firefox->edge->chrome , σε windows 10 σε linux ακόμα μεγαλύτερη διαφορά (και εκεί μόνο ο firefox υποστηρίζει gpu video acceleration) τώρα αν είδες κάτι άλλο στο μηχάνημά σου , πασο Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από korakios
csontheline Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω να πω ότι εγώ και τα 110 tabs του firefox μου δεν μετακινούμαστε. Power στον Firefox! (κι ας είναι λίγο τα ζώα μου αργά ώρες-ώρες με τον εκσυγχρονισμό). Edit : Δεν έχω πετύχει σχεδόν ποτέ να μην λειτουργεί σωστά ο FF. Και όταν χρειάζομαι άλλον, πάω στον Edge. Οπότε, γιατί λέτε ότι έγινε αναγκαστικά η αλλαγή σε Chrome? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από csontheline
Charismo Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Εγώ χρησιμοποιώ τον Brave εδώ και μερικούς μήνες και είμαι ικανοποιημένος πάντως.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Εχω υποκύψει κι εγώ στην Αυτοκρατορία όντας πρώην χρήσης Firefox. Η διαφορά είναι πως όταν χρησιμοποιείς Firefox πρέπει να έχεις και τον Chrome για καβάτζα για όταν κάτι δε δουλεύει ενώ με τον Chrome όλα δουλεύουν. Και νομίζω πως είναι και πιο γρήγορος. Ωστόσο χρησιμοποιώ Thunderbird
accipio Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Είμαι χρόνια χρήστης Firefox, δεν θα τον εγκαταλείψω εύκολα και τον προτείνω σε όλους τους γνωστούς μου. Δεύτερος browser ο Edge και -αν χρειαστεί- υπάρχουν stand-by Chrome / Vivaldi / Opera σε portable εκδόσεις.
leonidas_fs Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Ε ο Edge τα τελευταία 1-2 χρόνια έγινε ότι έγινε, και κατά 90% είναι κομμάτι του Chrome.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα