1nsom-n1k Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Σκέφτηκες ότι μπορεί να είναι και άλλοι στη θέση σου, μπορεί απλά ο διανομέας να μην γουστάρει και τόσο την δουλειά που κάνει και να κάνει τα ίδια και σε άλλους. Εφόσον σε ξέρει το κατάστημα ότι είσαι χρόνια πελάτης, τι πιο απλό, βρίσκεις τον υπεύθυνο και του λες όσα μας έγραψες, βέβαια για την χαρακιά δεν έχεις αποδείξεις, πες τα υπόλοιπα. Αν είσαι κάποιος επώνυμος κλπ μπορεί απλά ο διανομέας να μην σε πάει για κάποιο λόγο. Το πιο εύκολο ζητάς να σου φέρνει άλλος την παραγγελία και ας αργήσει λίγο περισσότερο να έρθει, γιατί, γιατί έτσι. Δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Αν και το πιο πιθανό είναι να πιάσει ο υπεύθυνος τον διανομέα μετά να τον ρωτήσει γιατί ο τάδε δεν θέλει εσένα και θέλει τον καφέ του από άλλον. Οπότε εκεί πρέπει να απολογηθεί ο διανομέας. Ή απλά λες στον ίδιο τον διανομέα τα παράπονά σου πρώτα και αν δεις ότι συνεχίζει τότε πας στον υπεύθυνο του καταστήματος. Γιατί να αλλάξεις κατάστημα αφού ο καφές τους σου αρέσει, ας σου στείλουν άλλο διανομέα.
manousos82003 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν θες την γνώμη μου, γενικά ο κόσμος έχει προβλήματα (προσωπικά, ψυχολογικά) και στη δουλειά που είμαι πέφτω σε τρελους/ες... Ο καθένας θέλει την δική του ξεχωριστή αντιμετώπιση...Ή τον πιάνεις και του λες κατάμουτρα πως έχουν τα πράγματα και καθε φορά ο καφές θα έχει και μία ξεχωριστή πινελιά από τον ντελιβερα ή ζητάς από την Διεύθυνση για τις δικές σου παραγγελίες να τις φέρνει άλλος για δικού σου λογους (εξάλλου τόσα λεφτά τους ακουμπάς) 3-4 καφέδες την ημερα είναι, δεν χρειάζεται να σου βγαίνουν από τη μύτη για τέτοια πράγματα....Στους φέρνει άλλος και problem solved! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από manousos82003
petran91 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα ξανά μόνο και μόνο για τον φόβο ότι θα μου φτύνει και μες στον καφέ... 4 1
Beefeater Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 μυστη μου, να σταματησεις να παραγγελνεις γιατι σιγουρα εχεις πιει καφε και με φλέμματα. 5 2
dkstopo Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, Beefeater είπε μυστη μου, να σταματησεις να παραγγελνεις γιατι σιγουρα εχεις πιει καφε και με φλέμματα. και άλλες εκκρίσεις από διάφορα όργανα του ανδρικού σώματος 3 1
dsi44 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 αλλαξε μαγαζι ,υπαρχουν χιλιαδες τετοια μαγαζια.Δεν αξιζει να χαλας τη ζαχαρενια σου. πας παρακατω και τελος. 2
Sibyl Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Cokoblokos είπε Σας ευχαριστω ολους γενικα. Θα παω να πιασω τον υπευθυνο και να του ζητησω να μην μου φερνεις τους καφεδες αυτος. Πάρτο πάνω σου! Πες ότι εσύ δεν τον πας τον τύπο και ότι τους παρακαλείς πολύ να σου φέρνει άλλος τον καφέ σου. Τόσο καλό πελάτη όπως εσύ, αποκλείεται να μην τον εξυπηρετήσουν. Ούτε γάτα ούτε ζημιά! 2 1
lovesucks Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Πάρε τον καφέ σου ,όποιος κ αν είναι ο εργαζόμενος που στον παραδίδει...Πες μια καλημέρα/καλησπέρα χαμογελαστός...και σκέψου πως αυτός μπορεί να χει χιλια δυο σοβαρά προβλήματα να τον απασχολούν. Το τελευταίο που θέλει είναι να χάσει τη δουλειά του γτ δεν κάνει παραδόσεις μέσα στη τρελή χαρά... Δύσκολη έννοια η ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ τελικά.... 3
Cokoblokos Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, lovesucks είπε Πάρε τον καφέ σου ,όποιος κ αν είναι ο εργαζόμενος που στον παραδίδει...Πες μια καλημέρα/καλησπέρα χαμογελαστός...και σκέψου πως αυτός μπορεί να χει χιλια δυο σοβαρά προβλήματα να τον απασχολούν. Το τελευταίο που θέλει είναι να χάσει τη δουλειά του γτ δεν κάνει παραδόσεις μέσα στη τρελή χαρά... Δύσκολη έννοια η ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ τελικά.... Λυπαμαι πολυ αν δεν μπηκες στο κοπο να διαβασεις ποσες φορες προσπαθησα να αγνοησω τη ενοχλητικη συμπεριφορα αυτου του ανθρωπου, αλλα αυτος συνεχιζε συνεχως να με ενοχλει. Προφανως δεν διαβασες οταν εγραψα πως παρα τις μ@@@@ς που εκανε, συνεχιζα να λεω καλημερα/καλησπερα και ευχαριστω πολυ. Πως δεν εκανα τιποτα για το οτι παραταγε την παραγγελια στην εξωπορτα και εφευγε γιατι βαριοταν να περιμενει να κατεβω. Κατα τ' αλλα μιλας για το χασιμο της δουλειας του. Που ηδη 1 φορα, οταν καλεσα τον καταστημα να αναφερω το περιστατικο με την κλειδωμενη πορτα, δεν ειπα ποιος το εκανε. Που ενω μπορω το απογευμα να περασω απο το μαγαζι και να τον κανω ξεφτιλα προσθετοντας διααφορες σαλτσες, δεν το κανω, αλλα προτιμω να ανοιξω εδω ενα θεμα, γνωριζοντας οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν τον παραπανω που θα με κατακρινουν χωρις λογο, για να ζητησω μια 2η ή 3η γνωμη, ωστε να ξερω οτι δεν λειτουργω παρορμητικα και υποκειμενικα οπως ηδη εγραψα πιο πανω. 1
lovesucks Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Διαφωνώ στο ότι δίνεις τόση σημασία αν σου χαμογελάει ή δεν σου ανοίγει κουβέντα.Δεν θα πρεπε.Πάρε τον καφέ σου και όλα καλά. Νομίζω πως το χεις κάνει θέμα εσυ στο μυαλό σου χωρίς λόγο. Ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του.Μεταφέρει καφέδες.Δεν κάνει δημόσιες σχέσεις.Δεν ειναι υποχρεωμένος να κάνει. Έχω μάθει να μην κρίνω ,ειδικά ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο .. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω πάνω στο θεμα.. 1 2 1
Cokoblokos Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, lovesucks είπε Διαφωνώ στο ότι δίνεις τόση σημασία αν σου χαμογελάει ή δεν σου ανοίγει κουβέντα.Δεν θα πρεπε.Πάρε τον καφέ σου και όλα καλά. Νομίζω πως το χεις κάνει θέμα εσυ στο μυαλό σου χωρίς λόγο. Ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του.Μεταφέρει καφέδες.Δεν κάνει δημόσιες σχέσεις.Δεν ειναι υποχρεωμένος να κάνει. Έχω μάθει να μην κρίνω ,ειδικά ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο .. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω πάνω στο θεμα.. Αυτο που μου λες ειναι απολυτως σεβαστο και σε ευχαριστω πολυ για την γνωμη σου πανω στο θεμα. Στο λεω χωρις καμια ειρωνια. 3 1
Nabuko Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Cokoblokos είπε Θα σου πω μονο οτι τιπ δινω σπανια απλα και μονο γιατι παραγγελνω τουλαχιστον 2 φορες τη μερα. Δεν γινεται να δινεις τιπ καθε φορα, διαφορετικα θα μιλαγαμε για εναν καφε που θα κοστιζε 3 ευρω. Δεν είσαι υποχρεωμένος να δίνεις αλλά σκέφτηκες ότι οι υπόλοιποι ντελιβεράδες που με τον καιρό έγιναν "φίλοι" σου όπως λες, μπορεί μετά την παράδοση και τα χαμόγελα να σε βρίζουν? Και μόλις ήρθε ο νέος στέλνουν αυτόν να σου φέρνει τις παραγγελίες και ότι τον έχουν προειδοποιήσει ότι δεν αφήνεις τίποτα? 1 2
Cokoblokos Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν είσαι υποχρεωμένος να δίνεις αλλά σκέφτηκες ότι οι υπόλοιποι ντελιβεράδες που με τον καιρό έγιναν "φίλοι" σου όπως λες, μπορεί μετά την παράδοση και τα χαμόγελα να σε βρίζουν? Και μόλις ήρθε ο νέος στέλνουν αυτόν να σου φέρνει τις παραγγελίες και ότι τον έχουν προειδοποιήσει ότι δεν αφήνεις τίποτα? Δεν ειναι νεος σε σχεση με τους αλλους. Επισης, δεν καταλαβαινω το συλλογισμο σου πολυ. Δηλαδη αν δεν δινεις συχνα tips καπου, ειναι οκ να πετας κατω τα δελτια παραγγελιας με το ονομα σου, να χαραζεις τα ασανσερ και να παρατας την παραγγελια στο γραμματοκιβωτιο και να φευγεις? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από Cokoblokos
lovesucks Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε Δεν ειναι νεος σε σχεση με τους αλλους. Επισης, δεν καταλαβαινω το συλλογισμο σου πολυ. Δηλαδη αν δεν δινεις συχνα tips καπου, ειναι οκ να πετας κατω τα δελτια παραγγελιας με το ονομα σου, να χαραζεις τα ασανσερ και να παρατας την παραγγελια στο γραμματοκιβωτιο και να φευγεις? Για το χάραγμα το λες και το ξαναλές...Τόσο σίγουρος πως το κανε αυτό;;;και αν ήθελε να κάνει ζημιά σε σενα γτ να χαράξει το κοινόχρηστο ασανσέρ και όχι την εξώπορτα σου;;; Επίσης κάποιες φορές μας πέφτουν χαρτιά από τα χέρια,μου χει συμβεί άπειρες φορές (δεν το λέω ειρωνικά) και είχαν πάνω τους πιο σημαντικά στοιχεία από το ονοματεπώνυμο.Το χαρτί της παραγγελίας του πεσε στη πολυκατοικία που ζεις.Δεν είναι κρυφό το ονοματεπώνυμό σου εκεί. Και να συμπληρώσω την άποψη μου για το tip.Δεν είναι υποχρεωτικό στη χώρα μας μα σε κάποια επαγγέλματα το θεώρω εγώ αυτονόητο..Τονίζω πως είναι προσωπική μου άποψη και ο τρόπος μου να λέω ευχαριστώ σε αυτούς που ναι στους δρόμους, όταν εγώ βαριέμαι ή είμαι κουρασμένη ή άρρωστη , για να μου παραδώσουν φαγητό,καφέ ,ψώνια κτλ 2
Nabuko Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε Επισης, δεν καταλαβαινω το συλλογισμο σου πολυ. Θα στο πω απλά. Εσύ δε γουστάρεις να δίνεις τιπ και αυτός δεν γουστάρει να λέει καλημέρα. 5 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε ειναι οκ να πετας κατω τα δελτια παραγγελιας με το ονομα σου Από άλλη οπτική μπορούμε να πούμε ότι του έπεσε. 6 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε να χαραζεις τα ασανσερ Αν είσαι 100% σίγουρος κάνε μήνυση. Αλλά δεν είσαι, απλά το υποθέτεις γιατί είσαι biased. 7 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε και να παρατας την παραγγελια στο γραμματοκιβωτιο και να φευγεις? Δεν γνωρίζουμε τη συμπεριφορά σου όμως για να κρίνουμε την ενέργεια αυτή. Μπορεί εσύ να κάνεις 1 ώρα να ετοιμαστείς και να κατέβεις κάτω ν' ανοίξεις. Με λίγα λόγια έχουμε μόνο τη δική σου οπτική επί του θέματος. Αν έγραφαν εδώ και τη δική τους οπτική οι ντελιβεράδες ίσως διαβάζαμε μαργαριτάρια. Φιλικά. 6 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις