Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πτυχιούχος οικονομικών επιστημών άνευ εργασιακής εμπειρίας σε οικονομική υπηρεσία εταιρίας, ζητά 1500,00 καθαρά . Όπως μου είπε σπούδασε διοικητικό στέλεχος και όχι υπάλληλος των 700 ευρώ...

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, EVMENHS είπε

Πτυχιούχος οικονομικών επιστημών άνευ εργασιακής εμπειρίας σε οικονομική υπηρεσία εταιρίας, ζητά 1500,00 καθαρά . Όπως μου είπε σπούδασε διοικητικό στέλεχος και όχι υπάλληλος των 700 ευρώ...

Ας παει εξωτερικο

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι,και;

Απλώς θέλω να θίξω τι μυαλά κυκλοφορούν αλλά και να με βοηθήσετε να κατανοήσω που ψωνίζουν αυτές τις ιδέες

Δημοσ.

Τι λες ρε φιλε; Επειδη εσυ πιστευεις πως δεν αξιζεις πανω απο 700€ σημαινει πως πρεπει να εχουν ολοι την ιδια νοοτροπια;

το θεμα που χρηζει αναλυσης ειναι η δικη σου νοοτροπια οχι του ατομου στο οποιο αναφερεσαι.

• Like 12
  • Thanks 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, EVMENHS είπε

Απλώς θέλω να θίξω τι μυαλά κυκλοφορούν αλλά και να με βοηθήσετε να κατανοήσω που ψωνίζουν αυτές τις ιδέες

Παράλογες απαιτήσεις.  700 είναι μια χαρά 😀. 500 το ενοίκιο 200 η θέρμανση 150 λογαριασμοί. Αυτός μάλλον θέλει και να τρώει και να πίνει και να ντύνεται και να μετακινείται.

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, basilis5 είπε

Τι λες ρε φιλε; Επειδη εσυ πιστευεις πως δεν αξιζεις πανω απο 700€ σημαινει πως πρεπει να εχουν ολοι την ιδια νοοτροπια;

το θεμα που χρηζει αναλυσης ειναι η δικη σου νοοτροπια οχι του ατομου στο οποιο αναφερεσαι.

εγώ θα ήμουν ο εργοδότης....

2 ώρες πριν, k33theod είπε

Παράλογες απαιτήσεις.  700 είναι μια χαρά 😀. 500 το ενοίκιο 200 η θέρμανση 150 λογαριασμοί. Αυτός μάλλον θέλει και να τρώει και να πίνει και να ντύνεται και να μετακινείται.

το 56% των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα το 2021 αμείβονταν με μεικτό μισθό κάτω των 900 ευρώ, ενώ περίπου το 18% των εργαζόμενων λαμβάνει μισθούς που δεν ξεπερνούν τα 500 ευρώ, σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του συστήματος «Εργάνη», που προκύπτουν από τις ΑΠΔ των επιχειρήσεων.

https://www.insider.gr/tax-labour/214685/poy-kymainontai-oi-misthoi-stin-ellada-simera-protasi-ekplixi-apo-tin-gsee-gia

2 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Οσα γουσταρει θελει, αμα δεν σου κανει τοτε απερριψε τον. Αδιαφορο το post σου και ασχετο με το φορουμ.  

Aκριβώς αυτό!   'Aλλωστε αν δεν απατώμαι ο Ανάχαρσις είχε πει: "Η αγορά είναι το μέρος που έχει οριστεί για να εξαπατά ο ένας τον άλλο"

Επεξ/σία από EVMENHS
Δημοσ.

Ο λογος δηλαδη που σου φενεται παραλογο να ζηταει 1500€ ειναι τα στατιστικα που μας παραθεσες; Αδιαφορο επισης οτι εχει 0 προυπηρεσια, μπορει να παιζει τα οικονομικα στα δαχτυλα κατι που προφανως δε θα μαθεις ποτε. 

• Like 15
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, EVMENHS είπε

εγώ θα ήμουν ο εργοδότης....

Χωρις παρεξηγηση, αν δεν κανει για την δουλεια σου προχωρας με καποιον αλλο υποψηφιο. Ετσι φερονται οι επαγγελματιες, δεν μπαινουν Σε φορουμ να "κραξουν".

δεν σου κανει αλλα δεν του κανεις και εσυ.

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, basilis5 είπε

Χωρις παρεξηγηση, αν δεν κανει για την δουλεια σου προχωρας με καποιον αλλο υποψηφιο. Ετσι φερονται οι επαγγελματιες, δεν μπαινουν Σε φορουμ να "κραξουν".

δεν σου κανει αλλα δεν του κανεις και εσυ.

Δεν αντιλήφθητε που το πάω. Απλώς εννοώ πως πολλοί εδραιώνουν την στρεβλή πεποίθηση ότι, άμα την λήψη του πτυχίου τους,  θα λάβουν αυτό, που κάποιοι εντέχνως τους έχουν καλλιεργήσει ως ιδέα, ότι <<δικαιούνται>> και όχι ότι θα λάβουν αναλόγως του τι θα δώσουν.

Επεξ/σία από EVMENHS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού τόσα ήθελε, κακό είναι;

και για κάποιο λόγο ζήτησε αυτό το ποσό. 

Σε συνέντευξη για θέση embedded κάποια στιγμή άκουγα 700, 900. Τώρα που ανέβηκαν τα έξοδα δεν πρέπει να ανέβουν και οι μισθοί;

Θα πρέπει να δούμε και να αξιολογησουμε διαφορετικά το τι προσφέρουμε στις εταιρείες που δουλεύουμε. Όλες οι υπηρεσίες έχουν ανέβει στον Θεό.

Πιστεύω να μην παρεξηγηθώ από άτομα του forum που είναι εργοδότες. 

Επεξ/σία από kitsakis
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kitsakis είπε

Αφού τόσα ήθελε, κακό είναι;

Όχι δεν είναι κακό (τουλάχιστον για την εταιρία). Ελεύθερη αγορά έχουμε.

13 λεπτά πριν, kitsakis είπε

και για κάποιο λόγο ζήτησε αυτό το ποσό.

Αυτόν τον λόγο αναζητώ. Η πρόταση του ήταν προϊόν ανωριμότητας; ελλείψεως εμπειρίας συνθηκών αγοράς; υπερεκτιμήσεως των προσόντων του; τόσα του έλειπαν; ή απλώς είπε ένα ποσό και όπου πιάσει; (άλλωστε ελεύθερη αγορά έχουμε).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...