yamaha vity Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Οκ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από yamaha vity
sv8iik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) ...delete Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από sv8iik
yamaha vity Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ληθηκε το θέμα όλα καλά Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από yamaha vity
sv8iik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) ....delete Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από sv8iik
StergiosGeo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δεν βλεπω να υπαρχει λυση παιδια παμε ολοι απο δευτερα στο mega να τελειωνουμε.
kewlarias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 17/2/2024 στις 12:27 ΜΜ, StergiosGeo είπε Παιδια μολις εφτιαξα λογαριασμο για να γραψω εδω επειδη την πατησαμε και εμεις περιμενουμε 3 μηνες παραγγελια της γυναικας μου με αποφορολογηση, δεν απανταν στα τηλεφωνα και οσες φορες καναμε αιτημα ακυρωσης μαλλον το αγνοησαν, ουτε νιγηριανη απατη να ηταν. Γιατι ακομη υπαρχει αυτο το eshop; Γιατι το best price το εχει ακομη πρωτο πρωωθουμενο; Προκειται για απατη και εγω θεωρω και το best price συνεργατη σε ολο αυτο. Δεν παμε στα καναλια λεω εγω; Υ.Γ. Αυτο με το 1-3 ημερες παραδοση ειναι καποιου ειδους κακογουστο αστειο που λενε στο site τους; Επισης διαβασα για αναβαθμισεις και κουπονια εδω, αυτα μαλλον θα τα δινουν απο τα δικα μου τα λεφτα και ολον τον υπολοιπων που δεν εχουν παραλαβει τιποτα και τα δινουν σε οποιον εχει κανει κριτικη. Δυστυχως εμενα η Google δεν με αφηνει να γραψω, δεν ξερω τον λογο και τι απατεωνια εχουν κανει και εκει. Εγω δεν θελω να δωσω παραπανω 100 ευρω για δικηγορο τι να κανω εχω κουραστει. -------- Υπάρχει απάντηση στο τελευταίο μου post σχετικά -------- Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2024 από kewlarias 3
Arkin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από Arkin
yamaha vity Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, kewlarias είπε Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από yamaha vity
kewlarias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) -------- Υπάρχει απάντηση στο τελευταίο μου post σχετικά -------- Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2024 από kewlarias
greekbusters Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τέλος καλό, όλα καλά Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από greekbusters
yamaha vity Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 15/11/2023 στις 12:19 ΜΜ, greekbusters είπε Ευτιχως όλα καλά Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από yamaha vity
StergiosGeo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, yamaha vity είπε Πρεπει πραγματικα να παμε δευτερα ευαγγελατο δεν αντεχεται αλλο σε οτι email εχει σταλει δεν υπαρχει απαντηση περα απο αυτοποιημενα μηνυματα. Επισης σοβαρα σε μπλοκαραν στο instagram? Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2024 από StergiosGeo 1
yamaha vity Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τέλος καλά όλα καλά Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από yamaha vity 1 1
greekbusters Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν θα στραφώ σε καμία καταγγελία πουθενά , όλα κύλησαν ομαλά εν τέλει και μου επιστραφησαν τα χρήματα. Επειδή δεν θέλω να ειμαι και απατεώνας δεν θέλησα το έξτρα δώρο που μου έκανε το κατάστημα και η περιπέτεια μου τελείωσε. Εύχομαι το ίδιο σε όλους Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από greekbusters 1
Pitoo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Διαβάζοντας τα μηνύματα και αφού έχω μπει και εγώ να τσεκάρω το συγκεκριμένο κατάστημα, αυτό που υποψιάζομαι είναι πως είναι από τα κλασικά καταστήματα που κάνουν από φορολόγηση τριγωνικά όπως αυτά που εξάρθρωσαν πριν λίγο καιρό, με την διαφορά πως αυτοί είναι λίγο παραπάνω απατεώνες και καταλήγουν να παίρνουν λεφτά χωρίς να παραδίδουν τα πολύ ακριβά προϊόντα και μάλλον λειτουργούν κάτι σαν πυραμίδα όπου παίρνουν μεγάλα ποσά τα χρησιμοποιούν και όταν βρεθεί κάποιος να κάνει χαμό του τα επιστρέφουν μετά από ημέρες αφού έχουν ήδη πάρει νέα χρήματα από κάποιον φουκαρά κλπ κλπ. Αυτό εικάζω όχι ότι είμαι βέβαιος . Πάντως κάτι που πρέπει συζητηθεί και να αλλάξει νομικά είναι το πως αυτές οι πλατφόρμες δεν έχουν κάποια επίπτωση τόσα χρόνια που προμοτάρουν απατεώνες και βγάζουν χρήματα εις βάρος μας ενώ μπορούν με τόσα αρνητικά σχόλια να κατεβάσουν κάποιο κατάστημα από την πλατφόρμα. Προφανώς το κάνουν στο best price για επειδή έχει πολύ χαμηλές τιμές για να μπαίνει ο κόσμος και να νομίζει πως είναι καλύτερο του σκρουτζ. Εχω ακούσει φυσικά την γυναίκα όταν ψάχναμε iPhone να μου λέει πως για iPhone θα μπαίνεις μόνο best price και να μου δείχνει αυτά τα καταστήματα. Μετά από πιπίλισμα μυαλού της εξήγησα πως θα το πάρει από το Public η κάποιο αντίστοιχο όπως και έγινε . Μεινετε μακρυά από τέτοιους απατεώνες μην είστε φθηνοί. Αγοράζετε flagship κινητό, το να γλιτώσετε 200 ευρώ είναι ανούσιο . Απλά αγοράστε κάτι στο budget σας αν τα 200 είναι τόσο σημαντικά και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συνειδητοποιείστε πως οι τιμές αυτές που πληρώνουμε είναι τόσο υψηλές λόγω του 24% ΦΠΑ. Εαν είχε τσιπα η κυβέρνηση θα χαμήλωνε τον ΦΠΑ σε προϊόντα τεχνολογίας, γιατί κακά τα ψέματα, με αυτά χτίζεται το μέλλον και όλη μας η ζωή πλέον Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2024 από Pitoo 5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις