dtk-386 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 7 λεπτά πριν, geo kaf είπε Αυτό που κάνουν, νομίζω, είναι ότι προσφέρουν μία τιμή η οποία τη στιγμή της αγοράς είναι χαμηλότερη απ' όλους γιατί είναι ζημιογόνα. Στο χωριό λένε "το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά". Δεν πρόκειται ποτέ να μπω στην διαδικασία να μου σπάσει κάποιος τα νεύρα ακόμα και να χάσω λεφτά γιατί μου πουλάει κάτι φτηνότερα. Πάω πάντα στο μέσο όρο της τιμής και το έχω την επόμενη μέρα. Δεν έχετε να δώσετε παραπάνω κάντε υπομονή να μαζέψετε τα λεφτά και να το πάρετε από τους σωστούς. After all το ίδιο διάστημα θα το πάρετε αν το πάρετε (βλέπε τους 118).
afentiko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Εγώ από αυτά διαβάζω εδώ συμπεραίνω ότι κυρίως αυτοί που έχουν αγοράσει ακριβά κινητά (τύπου 1000€+) δεν παραλαμβάνουν ποτέ ενώ σε πιο γήινα ποσά (200-300-500€) έχουν παραλάβει με καθυστέρηση αν όχι όλοι τότε οι περισσότεροι. Οπότε λογικά η όλη κομπίνα παίζει στο ότι ποντάρει στις θετικές αξιολογήσεις αυτών που πήραν ένα mid range κινητό (και το πήραν ακόμα πιο φθηνά από ότι κάνει γενικά) για να δελεάσει άλλους να πάρουν τα πολύ ακριβά , τα οποία δε θα παραλάβουν ποτέ καιμε τα χρήματα αυτά παίζει μπάλα, έχει ρευστότητα, βάζει τσέπη κλπ. Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ για το πώς δουλεύει αυτή η κομπίνα 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 6 minutes ago, afentiko said: Εγώ από αυτά διαβάζω εδώ συμπεραίνω ότι κυρίως αυτοί που έχουν αγοράσει ακριβά κινητά (τύπου 1000€+) δεν παραλαμβάνουν ποτέ ενώ σε πιο γήινα ποσά (200-300-500€) έχουν παραλάβει με καθυστέρηση αν όχι όλοι τότε οι περισσότεροι. Οπότε λογικά η όλη κομπίνα παίζει στο ότι ποντάρει στις θετικές αξιολογήσεις αυτών που πήραν ένα mid range κινητό (και το πήραν ακόμα πιο φθηνά από ότι κάνει γενικά) για να δελεάσει άλλους να πάρουν τα πολύ ακριβά , τα οποία δε θα παραλάβουν ποτέ καιμε τα χρήματα αυτά παίζει μπάλα, έχει ρευστότητα, βάζει τσέπη κλπ. Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ για το πώς δουλεύει αυτή η κομπίνα Πυραμίδα, ελάχιστοι τυχαίοι/τυχεροί θα πάρουν και λογικά όχι αυτοί με τις μεγάλες παραγγελίες που έχουν και την μεγαλύτερη διαφορά τιμής με τα υπόλοιπα σε skroutz/bestprice.
geo kaf Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 31 λεπτά πριν, afentiko είπε Εγώ από αυτά διαβάζω εδώ συμπεραίνω ότι κυρίως αυτοί που έχουν αγοράσει ακριβά κινητά (τύπου 1000€+) δεν παραλαμβάνουν ποτέ ενώ σε πιο γήινα ποσά (200-300-500€) έχουν παραλάβει με καθυστέρηση αν όχι όλοι τότε οι περισσότεροι. Οπότε λογικά η όλη κομπίνα παίζει στο ότι ποντάρει στις θετικές αξιολογήσεις αυτών που πήραν ένα mid range κινητό (και το πήραν ακόμα πιο φθηνά από ότι κάνει γενικά) για να δελεάσει άλλους να πάρουν τα πολύ ακριβά , τα οποία δε θα παραλάβουν ποτέ καιμε τα χρήματα αυτά παίζει μπάλα, έχει ρευστότητα, βάζει τσέπη κλπ. Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ για το πώς δουλεύει αυτή η κομπίνα Αυτό, ωστόσο δεν δικαιολογεί μεγάλες καθυστερήσεις. Γιατί να αργήσει σε μένα που πήρα ένα κινητό 50 - 60 ευρώ κάτω από τον ανταγωνισμό; μπορούσε να μου το στείλει αμέσως κι εγώ να του κάνω 5 αστέρια κριτική ώστε να κοροϊδεύει πιο εύκολα τους υπόλοιπους με τα ακριβά.
villasg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, geo kaf είπε μπορούσε να μου το στείλει αμέσως κι εγώ να του κάνω 5 αστέρια κριτική μα αγαπητε ΔΕΝ εχει τιποτα σε στοκ , παραγγελνεις πληρωνεις παιρνει τα λεφτα και παραγγελνει στον "προμηθευτη" υου στο εξωτερικο με τα χρηματα που πηρε απο εσενα . Απλα απο ενα σημειο και μετα γλυκαθηκε και μαζευε χρημα και το αξιοποιουσε για παρτη του 1
Χρήστος Κοβ. Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 29 minutes ago, villasg said: μα αγαπητε ΔΕΝ εχει τιποτα σε στοκ , παραγγελνεις πληρωνεις παιρνει τα λεφτα και παραγγελνει στον "προμηθευτη" υου στο εξωτερικο με τα χρηματα που πηρε απο εσενα . Απλα απο ενα σημειο και μετα γλυκαθηκε και μαζευε χρημα και το αξιοποιουσε για παρτη του Σε παρακαλώ, αποκλείεται, αφού η παραγγελία μου είναι στην "αποθήκη" για "διαλογή" και θα επικοινωνήσει το "αρμόδιο τμήμα"...... 2
elkat Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Απάντηση του Σκρουτζ στο μέιλ μου σχετικά με το ποσο αφερέγγυοι είναι που δεν τσεκάρουν τα καταστήματα που συστήνουν στην πλατφόρμα τους:
shape Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Να σας ενημερώσω ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, κ. Περηφάνης, έχει λογαριασμό στο insomnia και διαβάζει όλα τα σχόλια στο παρόν θέμα. Μετά το σχόλιο που έκανα αναφέροντας την εμπειρία μου, μου έστειλε προσωπικό μήνυμα μέσα από το forum και μου ζήτησε τον κωδικό της παραγγελίας για να μου επιστρέψει τα χρήματα. Του τον έστειλα και μου είπε οτι θα το διευθετήσει. Την επόμενη ημέρα με κάλεσε στο κινητό μου μια κυρία, η οποία μου είπε οτι είναι η λογίστρια του και μου είπε οτι μου έχει επιστρέψει τα χρήματα αλλά θα φανούν στην τράπεζα μετά από 3 ημέρες. Από τότε έχουν περάσει 11 ημέρες και φυσικά δεν έχουν φανεί τα χρήματα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2024 από shape 2
Nabuko Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 3 λεπτά πριν, shape είπε Να σας ενημερώσω ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, κ. Περηφάνης, έχει λογαριασμό στο insomnia και διαβάζει όλα τα σχόλια στο παρόν θέμα. Ακόμα και να μην είχε θα μπορούσε να τα διαβάσει. Το θέμα είναι αν έχει σχολιάσει και τι σχολίασε 1
tzenanton Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Παρήγγειλα ένα Dyson airwrap στις 16/01/2024. ενημερώθηκα οτι θα το στείλουν σε 10 εργάσιμες ημέρες. όταν πέρασαν οι 10 εργάσιμες μου είπαν οτι θα το στείλουν εως 15/02. απο τοτε δεν απαντάνε ούτε στα email, ούτε στο τηλεφωνο, είναι συνέχεια κατηλειμμενο,. Μετα απο πολλες προσπαθειες, τους βρηκα και μου ειπαν οτι αδυνατουν να στειλουν το προιον, οπότε και ζητησα επιστροφή χρήματων απο τις 05/03. θα επανέλθω με τις εξελιξεις. εχω κανει ηδη επωνυμη καταγγελια στο ΙΝΚΑ μέσω gov φυσικά, δεν θα έχω καλα ξεμπερδεματα.....
UncleKim Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Πέρα από όλα τα άλλα, παρατήρησα και κάτι σημαντικό. Στους τρόπους πληρωμής, έχει και την δυνατότητα αντικαταβολής (για αγορές έως 200 ευρώ). Αν πας όμως να αγοράσεις κάτι, μαντέψτε. Μπορείς να πληρώσεις μόνο με κάρτα/κατάθεση.... Ρε μακριά λέμε..... 5
Vassilkki_Tsogka Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Παιδιά καλησπέρα είμαι κι εγώ παθούσα του perishop και έχω να καταθέσω τα εξής: Είναι η 4η φορά που παραγγέλνουμε από εκεί. Στις 2 πρώτες παραγγελίες (καλοκαίρι 2023) δεν αντιμετωπίσαμε κανένα θέμα. Την τρίτη φορά παραγγείλαμε ένα smartwatch το οποίο είχε καθυστερήσει γύρω στις 2 εβδομάδες να έρθει οπότε μετά από αρνητική κριτική στο bestprice επικοινώνησε μαζί μας ο ιδιοκτήτης και μας είπε οτι 1. θα στείλει την παραγγελία και 2. θα μας δώσει 200 ευρώ κουπόνι αν αλλάξουμε την κριτική. Το κάναμε και όντως εντός 2 ημερών λάβαμε την παραγγελία. Όπως καταλαβαίνετε 200 ευρώ είναι σημαντική έκπτωση και την αξιοποίησαμε για παραγγελία ενός iPhone που ήταν ήδη σε έκπτωση. Η παραγγελία έγινε 21 Γενάρη 2024. Αφού έστειλα να ρωτήσω πότε θα έρθει το κινητό μου λένε ότι παραγγελίες που γίνονται με κουπόνια θέλουν 30 εργάσιμες μέρες για να εξυπηρετηθούν (δεν προβλέπεται ΠΟΥΘΕΝΑ στους όρους χρήσης αυτό). Έκανα υπομονή, εννοείται πέρασαν οι 30 εργάσιμες και το κινητό πουθενά. Φοβήθηκα να ακυρώσω την παραγγελία γιατί διάβασα ότι τα λεφτά δεν τα επιστρέφουν καν. Έστειλα γνωστή μου που μένει Λάρισα να ρωτήσει και ο ιδιοκτήτης απάντησε "σιγά 1.5 μήνας δεν είναι και πολύς καιρός" και "την επόμενη Παρασκευή θα το στείλω". ( σσ: η "επόμενη Παρασκευή" είναι σήμερα 15.3 και εννοείται δεν έχω ΚΑΜΙΑ ενημέρωση) Έχω κάνει καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή και στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπ. Ανάπτυξης. Αν είχατε κάποια εξέλιξη όσοι/όσες κάνατε καταγγελίες σας παρακαλώ πείτε μου 1
dtk-386 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 με το συμπάθειο αλλά σε καθυστέρησε την 1η φορά και εσύ παρήγγειλες και 2η φορά? γιατί? για να αξιοποιήσεις ένα κουπόνι????? 1
Iacovou9 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 ❌ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ PERISHOP ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ❌ Παράγγειλα και προπλήρωσα ένα IPHONE 14 απο κοντά τους στις 10/01/24 (αριθμός παραγγελείας 52557) και είχα ξεκαθαρίσει ότι για να το παραγγείλω χρειάζομαι να το παραλάβω εντος λίγων ημερών επειδή αντιμετόπιζα πρόβλημα με την συσκευή που ήδη είχα και με διαβεβαίωσαν ότι θα το παραλάμβανα εντος 3-5 εργάσιμων ημερών και ήμαστε σήμερα 15/03/24 μετά απο εκατοντάδες προσπάθειες να επικοινωνήσω μαζί κατάφερα να επικοινωνήσω ελάχιστες φορές και κάθε φορά μου έλεγαν ψέματα τύπου θα το στείλουμε αύριο ή τέλος της ευδομάδας επειδή υπήρξε και καλά πρόβλημα καθυστέρησης από τον προμηθευτή και τις αποθήκες τους.Αποκορύφομα του θέατρου του παραλόγου στις 04/03/24 όταν μου είπαν ότι λόγω της τεράστειας καθυστέρησης που υπήρξε θα μου στείλουν ενα IPHONE 15 την επόμενη μέρα λέγοντας τους δισταγμούς μου για το τι διαφορετικό θα αλλάξει αυτή την φορά απο τις πολλές προηγούμενες ψεύτικες υποθέσεις αλλά μου είπαν οτι 100% θα φύγει επόμενο πρωί.Είμαστε τώρα 11 μέρες μετά χωρίς καμιά ενημέρωση και χωρις καμιά απάντηση στα αμέτρητα τηλεφωνήματα μηνύματα και email που έχω στείλει.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΙΝΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ PERISHOP ΠΡΙΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ. Στις 2/9/2023 στις 7:27 ΜΜ, sv8iik είπε τα ιδια κ ενας φίλος 2 μηνες παραγγελία κ ακόμη . έχει βρεθεί κάποια λύση ; ❌ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ PERISHOP ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ❌ Παράγγειλα και προπλήρωσα ένα IPHONE 14 απο κοντά τους στις 10/01/24 (αριθμός παραγγελείας 52557) και είχα ξεκαθαρίσει ότι για να το παραγγείλω χρειάζομαι να το παραλάβω εντος λίγων ημερών επειδή αντιμετόπιζα πρόβλημα με την συσκευή που ήδη είχα και με διαβεβαίωσαν ότι θα το παραλάμβανα εντος 3-5 εργάσιμων ημερών και ήμαστε σήμερα 15/03/24 μετά απο εκατοντάδες προσπάθειες να επικοινωνήσω μαζί κατάφερα να επικοινωνήσω ελάχιστες φορές και κάθε φορά μου έλεγαν ψέματα τύπου θα το στείλουμε αύριο ή τέλος της ευδομάδας επειδή υπήρξε και καλά πρόβλημα καθυστέρησης από τον προμηθευτή και τις αποθήκες τους.Αποκορύφομα του θέατρου του παραλόγου στις 04/03/24 όταν μου είπαν ότι λόγω της τεράστειας καθυστέρησης που υπήρξε θα μου στείλουν ενα IPHONE 15 την επόμενη μέρα λέγοντας τους δισταγμούς μου για το τι διαφορετικό θα αλλάξει αυτή την φορά απο τις πολλές προηγούμενες ψεύτικες υποθέσεις αλλά μου είπαν οτι 100% θα φύγει επόμενο πρωί.Είμαστε τώρα 11 μέρες μετά χωρίς καμιά ενημέρωση και χωρις καμιά απάντηση στα αμέτρητα τηλεφωνήματα μηνύματα και email που έχω στείλει.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΙΝΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ PERISHOP ΠΡΙΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις