Geopetrak Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Γεια σας, Ειμαι σε αναζήτηση παιδικού καροτσιού. Αξιζει να ξοδεψεις ενα ποσό 650-700 € για αγορά συστήματος 3 σε 1τυπου inglesina, cybex; Οικονομικοτερα συστήματα απο εταιρείες οπως https://www.amazon.de/Kinderkraft-Multi-Kinderwagen-Kombikinderwagen-Babyschale/dp/B07GNZKWSN αξίζουν;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Η "καλαθούνα" είναι ό,τι πιο άχρηστο υπάρχει σε επίπεδο βρεφικού προϊόντος. Και δεν είναι απλά άχρηστο, είναι επικίνδυνο, γιατί δεν ασφαλίζεται το βρέφος με τίποτε εκεί μέσα. Οπότε, εφόσον οι "καλαθούνες" είναι μέρος του 3-σε-1 πακέτου, hard pass. Θα πρότεινα ό,τι μπορείτε να διαθέσετε να το δώσετε για ένα καλό "αυγό", με isofix εφόσον έχει τη σχετική δυνατότητα το όχημά σας. Ασφάλεια και στο αυτοκίνητο, ασφάλεια και στις βόλτες πεζοί. Κι αργότερα, που θα μεγαλώσει λίγο το μωράκι, ένα ελαφρύ καρότσι. Οι γονείς -ειδικά όσοι γίνονται για πρώτη φορά γονείς- έχουν μια τάση το άγχος τους για την ασφάλεια του παιδιού τους να το εκφράζουν με την αγορά καροτσιών-αρμάτων μάχης, αλλά στην πράξη είναι βαριά, ογκώδη, δύσχρηστα, κι από τη στιγμή που θα περάσει το πρώτο διάστημα (οπότε για κάθε έξοδο του μωρού εκστρατεύει σύσσωμη η οικογένεια, άρα έχεις χέρια να κουβαλάνε τα συμπράγκαλα και να βοηθάνε στο κουμαντάρισμα της μαούνας) και θα πρέπει ο ένας γονιός μόνος του να κινηθεί με το καρότσι, τα "μωρουδιακά τεθωρακισμένα" είναι κακός μπελάς. Ειδικά σε μια χώρα όπου τα πεζοδρόμια βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. 3
Uptheirons Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Οπως παραπανω. Δεν θα χωραει στην καλαθουνα σε 3 μηνες μαξ. Το αυγο που μπαινει και βγαινει ειναι ουσιαστικα για να μην ξυπναει το παιδι κατα τη μεταφορα. Αλλα αν εχεις παιδι που ξυπναει με το παραμικρο θα ξυπνησει και με το ξεκουμπωμα κουμπωμα στο καροτσι. Ενα καλο καθισμα μην λυπηθεις τα λεφτα με isofix. Πρωτο βημα. Ενα καροτσι ελαφρυ με θηκες κτλ κι εφυγες. Κοιτα Maclaren. Αν γινεται και μπαστουνι ακομα καλυτερα. Για τα ταξιδια που ουσιαστικα ταξιδι με μωρο σημαινει μετακομιση. Καθισματακια τον καιρο των δικων μου παιδιων ηταν κορυφαια τα recaro.
unforgiven Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δεν αξίζουν με τίποτα τα καρότσια τρία σε ένα. Πάρε ένα ΚΑΛΟ κάθισμα αυτοκινήτου, τα δικά μου μεγάλωσαν σε Britax, από 0 μέγρι και για μεγαλύτερες ηλικίες. Το καρότσι δες τι σε βολεύει, σε τι μέγεθος και πώς να διπλώνει, ανάλογα με το αυτοκίνητο. Τα δικά μου, δύο αγρίμια, μεγάλωσαν σε Bugaboo Bee. Καταπληκτικό καρότσι, πανάλαφρο, μαζεύει επίπεδα, που βολεύει σε κοντά πορτ παγκάζ. Από τα λίγα πτυσσόμενα που μπορεί το μωρό κατ επιλογή να κοιτάζει πίσω ή μπροστά και με ανάκλιση από εντελώς επίπεδο. Με εκπληκτικό after sales. Ο μικρός μου ανέβηκε και χοροπηδούσε στην ανακλινόμενη πλάτη, 2 ετών, και φυσικά έσπασε και έπεσε. Τους το ανέφερα, ζήτησαν συγγνώμη χίλιες φορές, ενδιαφέρθηκαν για το πώς είναι το παιδί, έστειλαν καινούριο κάθισμα (μετά από 5 χρόνια χρήσης), παρ όλο που τους είπα πως το έσπασε το παιδί, σχεδόν επίτηδες, και πήραν το σπασμένο για μελέτη. Θα μου πεις, φοβήθηκαν καμία αγωγή. Ίσως, αλλά ήμουν ξεκάθαρος πως εμείς φταίγαμε και δεν έχουμε καμία απαίτηση από την εταιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα