Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσεις με τα καινουργια αμαξια που ορκιζεστε για την ασφαλεια τους μιλατε για mid range λαστιχα δε το καταλαβαινω.

Λαστιχα θα βαλεις 1 απο τα 3

Premium Contact 7
Primacy 5
Turanza T6

Ολα τα αλλα ειναι mid market

• Haha 2
  • Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, phanispal είπε

Ο Έλληνας αυτές τις μάρκες ξέρει, αυτές εμπιστεύεται.

Εγω δεν εμπιστευω καμια μεχρι να το πιασω το λαστιχο στα χερια μου και να το μυρισω

Εγω τωρα με λαστιχα κοντα 7ετιας  εκανα δοκιμη φρεναρισματος στεγνο, απλως εβγαλα το ποδι εξω για να βοηθησω λιγο, φυσικα αν ξερεις να φρεναρεις φρεναρεις και με 7ετιας αλλα θελουν προοδευτικοτητα

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Haha 3
Δημοσ.
11 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

Εγω δεν εμπιστευω καμια μεχρι να το πιασω το λαστιχο στα χερια μου και να το μυρισω

Εγω τωρα με λαστιχα κοντα 7ετιας  εκανα δοκιμη φρεναρισματος στεγνο, απλως εβγαλα το ποδι εξω για να βοηθησω λιγο, φυσικα αν ξερεις να φρεναρεις φρεναρεις και με 7ετιας αλλα θελουν προοδευτικοτητα

Smelling Wild Love GIF by ENSI

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως κ στα αυτοκ καλο ειναι οταν παιρνεις ασιατικο να το πληρωνεις κ σαν ασιατικο...αν ισχυουν οι τιμες π διαβασα..

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Μηπως να κόψεις τις μυτιές με λάστιχα;

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...