11osmikrosmhtsos Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Εσεις με τα καινουργια αμαξια που ορκιζεστε για την ασφαλεια τους μιλατε για mid range λαστιχα δε το καταλαβαινω. Λαστιχα θα βαλεις 1 απο τα 3 Premium Contact 7 Primacy 5 Turanza T6 Ολα τα αλλα ειναι mid market 2
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Ο Έλληνας αυτές τις μάρκες ξέρει, αυτές εμπιστεύεται. 1 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, phanispal είπε Ο Έλληνας αυτές τις μάρκες ξέρει, αυτές εμπιστεύεται. Εγω δεν εμπιστευω καμια μεχρι να το πιασω το λαστιχο στα χερια μου και να το μυρισω Εγω τωρα με λαστιχα κοντα 7ετιας εκανα δοκιμη φρεναρισματος στεγνο, απλως εβγαλα το ποδι εξω για να βοηθησω λιγο, φυσικα αν ξερεις να φρεναρεις φρεναρεις και με 7ετιας αλλα θελουν προοδευτικοτητα Επεξ/σία 30 Ιουλίου από 11osmikrosmhtsos 3
vamvakoolas Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 11 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: Εγω δεν εμπιστευω καμια μεχρι να το πιασω το λαστιχο στα χερια μου και να το μυρισω Εγω τωρα με λαστιχα κοντα 7ετιας εκανα δοκιμη φρεναρισματος στεγνο, απλως εβγαλα το ποδι εξω για να βοηθησω λιγο, φυσικα αν ξερεις να φρεναρεις φρεναρεις και με 7ετιας αλλα θελουν προοδευτικοτητα 2
kage Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Οπως κ στα αυτοκ καλο ειναι οταν παιρνεις ασιατικο να το πληρωνεις κ σαν ασιατικο...αν ισχυουν οι τιμες π διαβασα.. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από kage 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Εγω δεν εμπιστευω καμια μεχρι να το πιασω το λαστιχο στα χερια μου και να το μυρισω Εγω τωρα με λαστιχα κοντα 7ετιας εκανα δοκιμη φρεναρισματος στεγνο, απλως εβγαλα το ποδι εξω για να βοηθησω λιγο, φυσικα αν ξερεις να φρεναρεις φρεναρεις και με 7ετιας αλλα θελουν προοδευτικοτητα Μηπως να κόψεις τις μυτιές με λάστιχα; 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως να κόψεις τις μυτιές με λάστιχα; I am hopelessly addicted 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα