PC_MAGAS Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Έχω μια SENCOR SHL320SL και πρόσφατα όταν κουρευόμουν έκανε ποιο έντονο θόρυβο και μάσούσε τις τρίχες. Την άνοιξα και το μοτέρ δουλεύει κανονικά άρα είναι το κοπίδι. Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπρωση;
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Έχω μια SENCOR SHL320SL και πρόσφατα όταν κουρευόμουν έκανε ποιο έντονο θόρυβο και μάσούσε τις τρίχες. Την άνοιξα και το μοτέρ δουλεύει κανονικά άρα είναι το κοπίδι. Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπρωση; Καινούργια λεπίδα,άλλη μηχανή. 1
Nabuko Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 33 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπρωση; Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μια καλύτερη
PC_MAGAS Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Καινούργια λεπίδα,άλλη μηχανή. Νομίζω πως υπάρχουν ανταλλακτικά.
Bitbit Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 δοκίμασε να την λαδώσεις μήπως και βελτιωθεί. Το έχεις κάνει ποτέ; 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Έχω μια SENCOR SHL320SL και πρόσφατα όταν κουρευόμουν έκανε ποιο έντονο θόρυβο και μάσούσε τις τρίχες. Την άνοιξα και το μοτέρ δουλεύει κανονικά άρα είναι το κοπίδι. Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπρωση; βαλε λαδι
PC_MAGAS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε βαλε λαδι Ελαιόλαδο σαν DIY μπορεί αν κουρεύομαι και δεν έχω άλλο λάδι εύκαιρο; (Μέχρι να αγοράσω κανονικό λάδι)
Bitbit Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Ελαιόλαδο σαν DIY μπορεί αν κουρεύομαι και δεν έχω άλλο λάδι εύκαιρο; (Μέχρι να αγοράσω κανονικό λάδι) Βάλε ό,τι να ναι. Εμένα όταν μου τελείωσε το ειδικό λαδακι που είχε, έβαλα λιπαντικό σπρέι. Μύριζε λίγο συνεργείο αλλά η μηχανή πήγαινε αέρα
SilentVoice Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Ερώτηση, το λάδι στην μηχανή πότε το βαζετε; Πριν και μετά την χρήση συνηθώς ρίχνω οινόπνευμα. Αν βάλω και λάδι πριν, κολλάνε οι τρίχες πάνω. Οπότε ο σωστός τρόπος είναι να μπαινει το λάδι στην μηχανή μετά την χρήση; ετσι το κάνετε όλοι;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Ελαιόλαδο σαν DIY μπορεί αν κουρεύομαι και δεν έχω άλλο λάδι εύκαιρο; (Μέχρι να αγοράσω κανονικό λάδι) Δηλαδή πρέπει να κουρευτείς οπωσδήποτε πριν αγοράσεις λάδι;Κάνει και το λάδι ραπτομηχανής και το βρίσκεις πολύ ευκολα σε είδη σπιτιού χρωματοπωλεία praktiker κλπ 15 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Ερώτηση, το λάδι στην μηχανή πότε το βαζετε; Πριν και μετά την χρήση συνηθώς ρίχνω οινόπνευμα. Αν βάλω και λάδι πριν, κολλάνε οι τρίχες πάνω. Οπότε ο σωστός τρόπος είναι να μπαινει το λάδι στην μηχανή μετά την χρήση; ετσι το κάνετε όλοι; Μετά την χρήση την καθαρίζεις καλά και ρίχνεις ελάχιστες σταγόνες και την αναβοσβήνεις να πάει παντού. Οινόπνευμα γιατί;Την χρησιμοποιούν και άλλοι; Το βιβλιαράκι τι γράφει; Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από Ukforthemoment
Bitbit Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Οινόπνευμα γιατί;Την χρησιμοποιούν και άλλοι; μπορεί να την χρησιμοποιεί και σε άλλα σημεία...
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 46 λεπτά πριν, Bitbit είπε μπορεί να την χρησιμοποιεί και σε άλλα σημεία... ίου!! 🤣
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Ελαιόλαδο σαν DIY μπορεί αν κουρεύομαι και δεν έχω άλλο λάδι εύκαιρο; (Μέχρι να αγοράσω κανονικό λάδι) Βαλε οτι βρεις και δοκιμασε. 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ίου!! Τι ιου ρε,γυναικα εισαι; Εσυ τι κανεις δηλαδη,τις τραβας με τσιμπιδακι; 1
SilentVoice Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Bitbit είπε μπορεί να την χρησιμοποιεί και σε άλλα σημεία... 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ίου!! 🤣 Τρατζικ είστε ρε Φυσικά και θέλει αποστείρωση σε κάθε χρήση, αλλιώς σας βλέπω με καμία γάγγραινα ή άλλη μόλυνση αν κοπειτε ποτέ με δαυτην. Καθαριότητα η μισή αρχοντιά.
PC_MAGAS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Guys απλά στην καραντίνα δεν ήταν τα κομμωτήρια ανοιχτά. I had to do something.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα