ilos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε συζητατε εσεις για 9700k και 12900k και ειμαστε και εμεις οι καημενοι με 3600+1070 🥲 Ο 3600 παίζει να το τρέχει καλύτερα από τον 9700k.🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Αρκετά υψηλό gpu usage η 3070 με 8700k με rt high δεν τερματίζει οπως ο 9700k που είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Το HBAO+ δεν δουλεύει σωστά, καλύτερα SSAO τώρα και παίξτε με το SMT/HT Off λένε βοηθάει σε αυτό το παιχνίδι. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από Psycho_Warhead 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 49 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το HBAO+ δεν δουλεύει σωστά, καλύτερα SSAO τώρα και παίξτε με το SMT/HT Off λένε βοηθάει σε αυτό το παιχνίδι. Ναι το digital foundry έδωσε optimized settings στο βίντεο του το hbao εξαφανίζει τελείως σκιές κάτω από τα αμάξια γενικώς είναι τέρμα broken. Μέσα στη βδομάδα σίγουρα θα βγει patch να διορθώσει τα μεγαλύτερα issues. Χίλιες φορές πάντως decompressed assets και ας ήταν 150gb το παιχνίδι θα σήμαινε μηδενικό cpu load από το decompress building. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Σε μενα πως γινεται με DLSS να τρεχει χειροτερα απο οτι κανονικα. Εχω 3060ti και 5600x και μου ριχνει το usage της καρτας. Βεβαια κανονικα χωρις αυτο ειναι μια χαρα στα 100. Ηθελα να το βαλω μαζι με RT αλλα τελικα δεν, τα απενεργοποισα και τα δυο και τρεχει μια χαρα τωρα. Τι να πεις. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από Vigilante1319 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Σε μενα πως γινεται με DLSS να τρεχει χειροτερα απο οτι κανονικα. Εχω 3060ti και 5600x και μου ριχνει το usage της καρτας. Βεβαια κανονικα χωρις αυτο ειναι μια χαρα στα 100. Ηθελα να το βαλω μαζι με RT αλλα τελικα δεν, τα απενεργοποισα και τα δυο και τρεχει μια χαρα τωρα. Τι να πεις. Αφού ανοίξεις το dlss, έκανες restart το παιχνίδι; Εγώ δεν το έχω το παιχνίδι, αλλά από ορισμένους που είχαν αυτό το πρόβλημα είδα πως έστρωνε έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, AlexandrosKle είπε Αφού ανοίξεις το dlss, έκανες restart το παιχνίδι; Εγώ δεν το έχω το παιχνίδι, αλλά από ορισμένους που είχαν αυτό το πρόβλημα είδα πως έστρωνε έτσι. ναι το ειδα κι εγω αυτο αλλα το εβαλα στο πρωτο ανοιγμα πριν ανοιξει το παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέχρι στιγμής έχω γράψει 14,2 ώρες, έχει φάση να γυρνάς πίσω στην NYC. Έχω να παίξω Spider-Man από εποχές Shattered Dimensions, δεν είχα παίξει τα adaptations των ταινιών του Andrew Garfield. Ισχύει ότι υπάρχει αρκετή επανάληψη (που δεν με χαλάει τόσο, αλλά φαίνεται) στα open-world κομμάτια και οι πύργοι ήταν φάση AC, αλλά οκ, βγήκε και πριν μερικά χρόνια, ελπίζω για καλύτερα πράγματα στο 2. Πάντως χαίρομαι το swinging πάλι. Μου αρέσει η μάχη, το να κολλάω εχθρούς στον τοίχο και το πάτωμα και γενικά τα animations του Spidey. Για τις στολές είχα spoiler-ιαστεί από "παλιά" και μου αρέσει που έχουν τόσες πολλές (favorites: Spoiler Scarlet Spider (Ben Reilly) και η original (μπλε) Spider-Man 2099 (Miguel O'Hara) στολή ) Μέχρι να το τερματίσω, δεν έχω πλήρη άποψη για την ιστορία, αλλά έχει φάση. Περνάω καλά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos789 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά σε εσάς κρασαρει και κάνει force close? Χθες έπαιζε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα, και σήμερα που παω να παίξω μου κρασάρει και κλείνει μετά από περίπου 1-5 λέπτα μέσα στο gameplay. Έχω κάνει update το driver της Nvidia και των Windows (έχω τα 11). Ξέρετε αν υπάρχει κάπου κάποιο report log για να δω τι παίζει? Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από stratos789 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) To παιχνιδι είναι ευχάριστο , μου αρέσει αλλά δεν έχω τρελαθεί και ολας ειδικά από που είχα ακούσει..άσε που μου βγάζει μια ,Ubisoft open world αισθητική και αυτό με χάλασε πολυ Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από enable_your_mind 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, enable_your_mind είπε To παιχνιδι είναι ευχάριστο , μου αρέσει αλλά δεν έχω τρελαθεί και ολας ειδικά από που είχα ακούσει..άσε που μου βγάζει μια ,Ubisoft open world αισθητική και αυτό με χάλασε πολυ Ισχύει, πάσχει από κλασσικό open-world busy work syndrome. Εγώ πέρασα τέλεια απλά κάνοντας το main story και ότι side ήταν στο δρόμο μου. Aμα το παίξεις έτσι το game είναι άψογο για Spidey game, imho as always. ps. Επίσης για όσους ασχολούνται πρώτη φορα και αναρωτιούνται πως γίνετε να αλλάζει το voice acting καθώς ο Peter κάνει swinging είναι γιατί ο voice actor ηχογράφησε δυο φορες κάθε διάλογο. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Αρκετά καλύτερα τα RT reflections απ' το CP 2077 πάντως. BTW, αν έχετε stutter-άκια στο swinging, βάλτε FPS limit, θα φτιάξει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε ps. Επίσης για όσους ασχολούνται πρώτη φορα και αναρωτιούνται πως γίνετε να αλλάζει το voice acting καθώς ο Peter κάνει swinging είναι γιατί ο voice actor ηχογράφησε δυο φορες κάθε διάλογο. Ye, ωραία λεπτομέρεια αυτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Unofficial Modding Tools released for Marvel’s Spider-Man Remastered Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 22 hours ago, stratos789 said: Παιδιά σε εσάς κρασαρει και κάνει force close? Χθες έπαιζε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα, και σήμερα που παω να παίξω μου κρασάρει και κλείνει μετά από περίπου 1-5 λέπτα μέσα στο gameplay. Έχω κάνει update το driver της Nvidia και των Windows (έχω τα 11). Ξέρετε αν υπάρχει κάπου κάποιο report log για να δω τι παίζει? Μου παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εξαρχής, κρασάρει με σφάλμα DXGI Error Device Hung. Δεν έχω καταφέρει να βγάλω το intro στο πύργο. Έχω RTX 3070 με τους 516.94 drivers (clean install) και Windows 10 (21H2) και όσες δοκιμές έκανα με τις ρυθμίσεις των γραφικών δεν κατάφερε να τρέξει πάνω από 5 λεπτο. Δοκίμασα verify files integrity, απενεργοποίησα το Steam Overlay, έκλεισα το MSI Afterburner κι ότι άλλη εφαρμογή έτρεχα στο background, Xbox Game Bar στα Windows απενεργοποιημένο. Τζίφος. Στο Steam Deck παίζει ικανοποιητικά στα 40fps με medium settings και FSR 2.0 Quality αλλά κάνει βουτιές στα 35. Θα περιμένω να βγει patch να το παίξω full settings στον σταθερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα