leros2004 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Δεν πρόλαβα... Σύμφωνα με τον Άρη, η Shadow rock slim 2 είναι και πιο αθόρυβη και έχει καλύτερες επιδόσεις στην ίδια τιμή. * Δεν τεστάρει βέβαια τις ψύκτρες με επεξεργαστή, αλλά με ένα δικό του σύστημα εξομοίωσης, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα (χρήση σε επεξεργαστή) Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν 17 βαθμούς διαφορά..... Το σώμα της ψύκτρα είναι ίδιας φιλοσοφίας και με 4 hetpipes η κάθε μία. Η esports duo κοντράρετε με την nh d-15 και με την FUMA που είναι ένα σκαλί πάνω από τις φθηνές Be Quiet... Δεν μας τα λέει καλά ο μάγκας στο review... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από leros2004
duffyduck Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στον i7-4790Κ (που γενικά φλέγεται) έχω μια Arctic Freezer 33 esports edition, που δηλαδη ουσιαστικά είναι η 34 esports duo, αλλά με F bionix fans (καμια ουσιαστική διαφορα με τους P κατά την γνώμη μου). Μετα στο κουτι μπροστα έχω έναν F140 PWM PST και έναν F120 PWM CO (λόγω χώρου δεν μπορούν να μπούν 2 x 140mm), και ομοίως έναν F140 PWM PST πανω και έναν F120 PWM CO πίσω. Με θερμοκρασία δωματίου 30+ πάμε καλα 42-49 σε idle. Στον 3700X έχω την Scythe Fuma 2, και στο κουτί έχω 2 x F140 PWM PST μπροστά και έναν F140 PWM PST πίσω. Note: Arctic MX-4 applied on both cases. The CPUs are under defaults. Only the RAM is overclocked to 3200MHz (minor overclock) on the Ryzen system. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από duffyduck
Herald Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 21 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Δεν πρόλαβα... Σύμφωνα με τον Άρη, η Shadow rock slim 2 είναι και πιο αθόρυβη και έχει καλύτερες επιδόσεις στην ίδια τιμή. * Δεν τεστάρει βέβαια τις ψύκτρες με επεξεργαστή, αλλά με ένα δικό του σύστημα εξομοίωσης, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα (χρήση σε επεξεργαστή) Καμία επαφή τα νούμερα με την πραγματικότητα. Και το anandtech κάπως έτσι τεστάρι και βέπεις την Slim rock 2 πάνω από u12a ξερώ γώ 18 ώρες πριν, leros2004 είπε Η esports duo κοντράρετε με την nh d-15 και με την FUMA που είναι ένα σκαλί πάνω από τις φθηνές Be Quiet... Mε καμία μπαναγία δεν είναι κοντά η duo στις άλλες 2. Απλά στα τεστ είναι πολύ χαμηλά τα watt, και η be quiet σε αυτά τα watt εκεί τριγύρω θα είναι. 4
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Στις 5/6/2022 στις 10:18 ΜΜ, Apaleytos80 είπε Η duo ειναι εως 210w TDP η bquiet 160w, δεν δικαιολογείται η διαφορά σε temps. Μάλλον δεν θα πάταγε καλα τι να πω. Δυστυχώς είναι καθαρά φανταστικά τα tdp των κατασκευαστών ψυκτρών και δεν έχει νόημα να αναφέρονται. Όσοι κατασκευαστές παραλείπουν να δώσουν tdp, είναι κατ' εμέ σοβαρότεροι.
Apaleytos80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε Δυστυχώς είναι καθαρά φανταστικά τα tdp των κατασκευαστών ψυκτρών και δεν έχει νόημα να αναφέρονται. Όσοι κατασκευαστές παραλείπουν να δώσουν tdp, είναι κατ' εμέ σοβαρότεροι. Καταλαβαίνω αυτό που λες, είναι μπακαλίστικα τα TDP. Από την άλλη πχ αν έχεις μια cpu που τραβάει μαχ 150watt και η ψυχρά λέει 130w δεν θα προτιμήσεις κατι μεγαλύτερο?.
pavloa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν σήμερα τοποθέτησα την ψύκτρα Arctic Freezer 34 eSports Duo. Το αποτέλεσμα το βλέπετε στην φωτο, το έχω βάλει στο normal και δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Η θερμοκρασία σταθερά στους 30-32 εδώ και τρεις ώρες. Που λέτε να είναι καλύτερα να βάλω το speed control? (δεύτερη φώτο) Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από pavloa
pavloa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, triplex1 είπε αστο στο νορμαλ Ωραία ευχαριστώ. 1
pavloa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 4/6/2022 στις 11:11 ΜΜ, Xristaras12 είπε Επίσης, μιας και βλέπω έχουμε παρόμοια μητρική, για να μην μπλέκεις με το bios και τα fan curves, κατέβασε το SIV (System Information Viewer) Το οποίο βρίσκεται μέσα στη σουίτα που δίνει η GB για τις μητρικές της (App center λέγεται) Κατέβασα το center app, πάτησα εγκατάσταση του siv, μου βγάζει ότι εγκαταστάθηκε, μου ζήτησε επανεκκίνηση, αλλά δεν μου το εμφανίζει πουθενά ούτε μέσα στην εφαρμογή. Δοκίμασα να ξανά κάνω εγκατάσταση και γίνεται το ίδιο. Κάνω κάτι λάθος? Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από pavloa
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 μαμω την gigabyte με τις εφαρμογές που βγάζει. Δες μήπως στο κόβει το αντιβιωτικό και τρέξτο με δικαιώματα διαχειριστή!
pavloa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε μαμω την gigabyte με τις εφαρμογές που βγάζει. Δες μήπως στο κόβει το αντιβιωτικό και τρέξτο με δικαιώματα διαχειριστή! Τελικά κατάφερα και το πέρασα.. Δεν ξέρω τι κόλλημα είχε φάει.. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
pavloa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ευχαριστημένος τελικά ή μας βρίζεις ? χαχαχ... Πολύ ευχαριστημένος. Έβαλα την ψύκτρα και είδα τεράστια διαφορά στην θερμοκρασία, όσο και να το ζορίσω δεν ανεβάζει ούτε στροφές ώστε να ακούγεται ούτε θερμοκρασία. Πάντως πολύ κουλό αυτό με την εργοστασιακή ψύκτρα. τέτοιοι επεξεργαστές και να έχουν τόσο χάλια ψύξη και να πρέπει να αγοράσεις άλλη. Θα αλλάξω και να fan του κουτιού και έτσι να γίνει εντελώς ήσυχο το pc. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
triplex1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, pavloa είπε χαχαχ... Πολύ ευχαριστημένος. Έβαλα την ψύκτρα και είδα τεράστια διαφορά στην θερμοκρασία, όσο και να το ζορίσω δεν ανεβάζει ούτε στροφές ώστε να ακούγεται ούτε θερμοκρασία. Πάντως πολύ κουλό αυτό με την εργοστασιακή ψύκτρα. τέτοιοι επεξεργαστές και να έχουν τόσο χάλια ψύξη και να πρέπει να αγοράσεις άλλη. Θα αλλάξω και να fan του κουτιού και έτσι να γίνει εντελώς ήσυχο το pc. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. θα σε πω κατι εγω επανω στις εργοστασιακες ψυκτρες Εστησα ενα μηχανημα με AM4 3600XT και εβαλα την μανισια που ηταν μεχρι εκεινη τη στιγμη αφορετη μεσα στο κουτι της Καθαρισα την παστα απο πανω της και εβαλα mx-4 '19 , σε cinebench r23 δεν πηγε πανω απο 77 και πανω απ'ολα χωρις να κανει φασαρια Οτι λενε οι αλλοι εδω μεσα περι ψυκτρας εγω προσωπικα τ'ακουω βερεσε , τι φτιαχνεις και πως το φτιαχνεις ειναι το θεμα.
Apaleytos80 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, triplex1 είπε θα σε πω κατι εγω επανω στις εργοστασιακες ψυκτρες Εστησα ενα μηχανημα με AM4 3600XT και εβαλα την μανισια που ηταν μεχρι εκεινη τη στιγμη αφορετη μεσα στο κουτι της Καθαρισα την παστα απο πανω της και εβαλα mx-4 '19 , σε cinebench r23 δεν πηγε πανω απο 77 και πανω απ'ολα χωρις να κανει φασαρια Οτι λενε οι αλλοι εδω μεσα περι ψυκτρας εγω προσωπικα τ'ακουω βερεσε , τι φτιαχνεις και πως το φτιαχνεις ειναι το θεμα. wraith spire 95w TDP, 3600XT 95w TDP. Σε ενα κουτι με νορμαλ αερισμο και λογικο ambient γιατί να θέλει καλύτερη ψύξη. Ουτε μαγικά χερια για εγκατάσταση χρειάζονται, ουτε μεταμορφωθηκε η μετρια MX4 σε grizzly και noctua :P. Έχεις ανοιχτο PBO με στοκ ψυχτρα?, Manual OC με undervolt/overvolt?.Αμα τον εχεις στοκ καλα θα παει και το spire.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα