babisskg Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, konkarien είπε Έχω κάνει την συγκεκριμένη διαδικασία από τις 22/5 κι ακόμη περιμένω. Είναι και κάτι ακόμη που δεν έχω κάνει; Ή έχει γίνει κάτι λάθος; Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους; Στην σελίδα που βλέπεις , επάνω αριστερά έχει τις τρείς παύλες , οι οποίες σου ανοίγουν ένα υπομενού . Στο τελείωμα του κάτω , υπάρχει το ....... contact us ........ Αργούν να απαντήσουν , αν περάσουν κανά δυο μέρες , στείλε ξανά μέιλ . Επεξ/σία 9 Ιουνίου από babisskg
konkarien Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εννοείς κύριε Μπάμπη,το chat που έχουν με τον Ai βοηθό; Επεξ/σία 9 Ιουνίου από konkarien 1
pifilos Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 ώρα πριν, konkarien είπε Έχω κάνει την συγκεκριμένη διαδικασία από τις 22/5 κι ακόμη περιμένω. Είναι και κάτι ακόμη που δεν έχω κάνει; Ή έχει γίνει κάτι λάθος; Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους; Με το AI chat που έχει, γράψε από κάτω contact agent και λογικά θα σε συνδέσει με εκπρόσωπο αφού βάλεις το όνομα σου και τον αριθμό ΤΧ της συναλλαγής / παραγγελίας. Περίεργο πάντως εμένα κάθε φορά μπαίνουν εντός 2 ημερών χωρίς κάποια ενέργεια.
konkarien Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, pifilos είπε Με το AI chat που έχει, γράψε από κάτω contact agent και λογικά θα σε συνδέσει με εκπρόσωπο αφού βάλεις το όνομα σου και τον αριθμό ΤΧ της συναλλαγής / παραγγελίας. Περίεργο πάντως εμένα κάθε φορά μπαίνουν εντός 2 ημερών χωρίς κάποια ενέργεια. Γράφει στο τσατ ότι σήμερα έχουν αργία.Το ωράριο τους είναι 09:00'-17:30'
babisskg Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 44 λεπτά πριν, konkarien είπε Εννοείς κύριε Μπάμπη,το chat που έχουν με τον Ai βοηθό; Όχι εκείνο το εικονίδιο , στην δεύτερη σελίδα που έβαλα , κατέβα τέρμα κάτω ( δεν φαίνεται στο screenshot ) και θα δείς την λίστα όπου υπάρχει και το contact us . 1 λεπτό πριν, babisskg είπε Όχι εκείνο το εικονίδιο , στην δεύτερη σελίδα που έβαλα , κατέβα τέρμα κάτω ( δεν φαίνεται στο screenshot ) και θα δείς την λίστα όπου υπάρχει και το contact us . Έχει εδώ και καιρό , όπου έχει ( μάλλον ) ανέβει κατακόρυφα η δουλειά τους , μένουν με το ίδιο προσωπικό και υπάρχει αργοπορία σε πολλά πράγματα . Έναν φακό που έστειλα για ανταλλαγή , έφτασε σε αυτούς την περασμένη Πέμπτη , θα μου απαντήσουν μάλλον μεθαύριο Τετάρτη και ο φακός που θέλω να αγοράσω , αν φύγει την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι θαύμα . 1
pifilos Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 27 λεπτά πριν, konkarien είπε Γράφει στο τσατ ότι σήμερα έχουν αργία.Το ωράριο τους είναι 09:00'-17:30' Α ναι δεν το έγραψα. Κάντο αύριο πρωί. 2
konkarien Δημοσ. Παρασκευή στις 07:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:36 μμ FYI Από την Δευτέρα σήμερα απάντησαν στο chat και έστειλαν και mail ,να τους ξαναστείλω τον IBAN & BIC/SWIFT ,να τα προωθήσουν στο τμήμα finance, ώστε να κάνει την πληρωμή manual.🤔 1
babisskg Δημοσ. Παρασκευή στις 08:17 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:17 μμ 39 λεπτά πριν, konkarien είπε FYI Από την Δευτέρα σήμερα απάντησαν στο chat και έστειλαν και mail ,να τους ξαναστείλω τον IBAN & BIC/SWIFT ,να τα προωθήσουν στο τμήμα finance, ώστε να κάνει την πληρωμή manual.🤔 Ναι , αναμενόμενο , έχει ανέβει κατακόρυφα η δουλειά τους , ο δικός μου φακός πληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα και θα φτάσει την άλλη εβδομάδα προς το τέλος μάλλον . Καλή ευκολία . Μόλις τώρα, babisskg είπε Ναι , αναμενόμενο , έχει ανέβει κατακόρυφα η δουλειά τους , ο δικός μου φακός πληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα και θα φτάσει την άλλη εβδομάδα προς το τέλος μάλλον . Καλή ευκολία . Με την ευκαιρία , προσέξτε όλοι , διότι το mpb έχει αλλάξει προς το πιο δύσκολο , τους όρους αναγνώρισης με τους οποίους δέχεται προς ανταλλαγή η πώληση διάφορα αντικείμενα . Οι κατηγορίες όπως " Excellent " πχ , προϋποθέτουν ότι το αντικείμενο συνοδεύεται από τα γνήσια αξεσουάρ και παρελκόμενα . Αν δλδ ένας φακός , φοράει after market καπάκια , αυτό τον ρίχνει στην πιο κάτω κατηγορία δλδ " Good " ακόμη κι' είναι άψογος τεχνικά . Οι διευκρινίσεις αναγράφονται λεπτομερώς σχετικά με την κατηγορία που μπορείτε να κατατάξετε το προς πώληση / ανταλλαγή αντικείμενο . 1
konkarien Δημοσ. Παρασκευή στις 09:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:21 μμ 1 ώρα πριν, babisskg είπε Ναι , αναμενόμενο , έχει ανέβει κατακόρυφα η δουλειά τους , ο δικός μου φακός πληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα και θα φτάσει την άλλη εβδομάδα προς το τέλος μάλλον . Καλή ευκολία . Με την ευκαιρία , προσέξτε όλοι , διότι το mpb έχει αλλάξει προς το πιο δύσκολο , τους όρους αναγνώρισης με τους οποίους δέχεται προς ανταλλαγή η πώληση διάφορα αντικείμενα . Οι κατηγορίες όπως " Excellent " πχ , προϋποθέτουν ότι το αντικείμενο συνοδεύεται από τα γνήσια αξεσουάρ και παρελκόμενα . Αν δλδ ένας φακός , φοράει after market καπάκια , αυτό τον ρίχνει στην πιο κάτω κατηγορία δλδ " Good " ακόμη κι' είναι άψογος τεχνικά . Οι διευκρινίσεις αναγράφονται λεπτομερώς σχετικά με την κατηγορία που μπορείτε να κατατάξετε το προς πώληση / ανταλλαγή αντικείμενο . Πολύ σωστά!!! 1
pifilos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:28 μμ 2 ώρες πριν, babisskg είπε Ναι , αναμενόμενο , έχει ανέβει κατακόρυφα η δουλειά τους , ο δικός μου φακός πληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα και θα φτάσει την άλλη εβδομάδα προς το τέλος μάλλον . Καλή ευκολία . Με την ευκαιρία , προσέξτε όλοι , διότι το mpb έχει αλλάξει προς το πιο δύσκολο , τους όρους αναγνώρισης με τους οποίους δέχεται προς ανταλλαγή η πώληση διάφορα αντικείμενα . Οι κατηγορίες όπως " Excellent " πχ , προϋποθέτουν ότι το αντικείμενο συνοδεύεται από τα γνήσια αξεσουάρ και παρελκόμενα . Αν δλδ ένας φακός , φοράει after market καπάκια , αυτό τον ρίχνει στην πιο κάτω κατηγορία δλδ " Good " ακόμη κι' είναι άψογος τεχνικά . Οι διευκρινίσεις αναγράφονται λεπτομερώς σχετικά με την κατηγορία που μπορείτε να κατατάξετε το προς πώληση / ανταλλαγή αντικείμενο . Είναι κάτι καινούργιο αυτό ; Ρωτάω γιατί δε βρήκα κάποια πληροφορία προσπαθώντας να κάνω πώληση για να το τσεκάρω. Θυμάμαι πάντα ότι στην εκτιμώμενη τιμή από κάτω έλεγε πως αν συνοδεύεται το προϊόν από συσκευασία, χαρτιά, αξεσουάς κλπ τα χρήματα που θα πάρεις αυξάνονται. Και όντως δύο φορές που έτυχε να στείλω πλήρη συσκευασία και να μου αυξήσουν το ποσό κατα 15 ευρώ. 1
babisskg Δημοσ. Παρασκευή στις 10:56 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:56 μμ 27 λεπτά πριν, pifilos είπε Είναι κάτι καινούργιο αυτό ; Ρωτάω γιατί δε βρήκα κάποια πληροφορία προσπαθώντας να κάνω πώληση για να το τσεκάρω. Θυμάμαι πάντα ότι στην εκτιμώμενη τιμή από κάτω έλεγε πως αν συνοδεύεται το προϊόν από συσκευασία, χαρτιά, αξεσουάς κλπ τα χρήματα που θα πάρεις αυξάνονται. Και όντως δύο φορές που έτυχε να στείλω πλήρη συσκευασία και να μου αυξήσουν το ποσό κατα 15 ευρώ. Έχει λίγες μέρες , τουλάχιστον που έπεσε στην αντίληψη μου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα