Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματοποίησα σήμερα μία συναλλαγή ύψους 299€ με της Alpha bank mastecard χρεωστική κάρτα μέσω του Google Pay. Σε βενζινάδικο AVIN μετά από 10 λεπτά από την 1η συναλλαγή προσπάθησα να πληρώσω πάλι την βενζίνη που έβαλε αξίας 68€ μέσω Google Pay αλλά απέρριπτε την συναλλαγή. Χρησιμοποίησα και την ίδια την κάρτα αλλά πάλι την απέρριπτε. Προσπαθήσαμε 4-5 φορές. Του έβγαζε σφάλμα 95 μου είπε. Ο επόμενος πελάτης από μένα πλήρωσε κανονικά στο ίδιο POS. Τι παίχτηκε??? Εφαγε κόλλημα η Alpha???

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.

Θα πρότεινα να μιλήσεις με την τράπεζά σου.

Response Code Description
95                         Reconcile error
Δημοσ.

Μηπως είναι γενικό πρόβλημα;Η γυναίκα μου σήμερα με monese στα μισά μαγαζιά μπόρεσε να πληρώσει με την κάρτα mastercard debit.

Πχ σε Σκλαβενίτη και λιντλ πέρασε ,σε φαρμακείο όχι.Δεν ξέρω τι pos έχουν.Η revolut που είναι visa πέρασε στο φαρμακείο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kapws είπε

Θα πρότεινα να μιλήσεις με την τράπεζά σου.

Response Code Description
95                         Reconcile error

τι να μιλήσω με την τράπεζα? γράφω ότι 5 λεπτά πριν πλήρωσα 299 ευρώ με την ίδια κάρτα μέσω google pay.

κάποιο γενικότερο θέμα θα παίχτηκε

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

τι να μιλήσω με την τράπεζα? γράφω ότι 5 λεπτά πριν πλήρωσα 299 ευρώ με την ίδια κάρτα μέσω google pay.

κάποιο γενικότερο θέμα θα παίχτηκε

Να μιλήσει για να μαθεις πρώτα εσυ και μετά και εμεις, τι ειναι αυτό το λάθος που βγάζει 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Να μιλήσει για να μαθεις πρώτα εσυ και μετά και εμεις, τι ειναι αυτό το λάθος που βγάζει 

Γράφω το πρόβλημά μου μήπως έχει κάποιος αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Την λύση πάρε την τράπεζά σου την γνωρίζω. Δεν χρειάζεται να με συμβουλέψετε για αυτό. Anyway έστειλα email να δω τι θα μου πουν. Αν καταλάβουν τι έγινε.

Δημοσ.

Γιατί δεν μας βάζεις και τιμωρία με το ένα πόδι όρθιο στη γωνία που κάναμε το λάθος και δώσαμε απάντηση που γνωρίζεις ήδη;

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ζήτησα να μου απαντήσεις με το ζόρι. Μπορούσες να προσπεράσεις. Κάντο την επόμενη φορά. Το προτιμώ από το "μίλα με την τράπεζά σου". 

Κλειδώστε το παρακαλώ mods. 

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.

Αν και στο insomnia δεν είναι σπάνιο μέλη του να απαντάνε άσχετα από το αρχικό ερώτημα, κι εσύ όμως είσαι λίγο ταπερνίδης, δε νομίζεις;

Πέρα όμως από αυτό, ακόμα και μία (προφανής για σένα) απάντηση, δεν είναι απαραίτητο να είναι για όλους έτσι.

Και αφού φτάσαμε να το ψειρίζουμε το θέμα, και η δική σου αρχική διατύπωση  "Τι παίχτηκε??? Εφαγε κόλλημα η Alpha??? " δεν ήταν σωστή καθώς αυτό όντως μόνο η Alpha μπορεί να στο απαντήσει. Αν όπως διευκρινίζεις αργότερα, ήθελες να μάθεις αν συνέβει και σε άλλον, μπορούσες απλά να το πεις

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως ξεπέρασες το ημερήσιο όριο συναλλαγών με κάρτα; Καμιά φορά βάζουμε χαμηλά όρια για ασφάλεια και μπορεί να δημιουργηθεί ανάλογο θέμα με το δικό σου, αν ξεχαστούμε.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Vista32 είπε

Μήπως ξεπέρασες το ημερήσιο όριο συναλλαγών με κάρτα; Καμιά φορά βάζουμε χαμηλά όρια για ασφάλεια και μπορεί να δημιουργηθεί ανάλογο θέμα με το δικό σου, αν ξεχαστούμε.

υπάρχει ως ρύθμιση κάτι τέτοιο? από όσο βλέπω έχει μόνο όριο ποσού συναλλαγών online και όριο ποσού ανάληψης από ΑΤΜ.... 

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

υπάρχει ως ρύθμιση κάτι τέτοιο? από όσο βλέπω έχει μόνο όριο ποσού συναλλαγών online και όριο ποσού ανάληψης από ΑΤΜ.... 

Είσαι σίγουρος? Εγώ βλέπω πως το ένα όριο είναι αγορών, και όχι "όριο ποσού συναλλαγών online" όπως είπες:

image.png.c3a0fb36a30760654678cc3c0536fd0a.png

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλο κατάλαβα .........

Οπα πρέπει να βρήκα τι έπαιξε.....έχετε δίκιο.

Εχω χαμηλό όριο με αποτέλεσμα τα 299+68 να ξεπεράσουν το 350.

Στο mobile για κάποιο λόγο με μπέρδεψε και νόμιζα ότι τα 350 είναι για κάθε αγορά. Με έφαγε η ζέστη και το τρέξιμο.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Επεξ/σία από dtk-386

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...