Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εχω εξοχικο και στους Αγιους Θεοδωρους και στα Χανια δεν εχω αναγκη ουτε τροχοσπιτο ουτε ξενοδοχειο.

Και ξερεις επειδη κουβαλαω παιδια η καλυτερη παραλια για τα παιδια ειναι εκει που εχουν κανει φιλους.

Οταν εκανα αιτηση στα διαφορα site εγραφαν και για εστιαση και για πλοια αν ηξερα μονο για ξενοδοχεια απλα δεν θα εκανα.

Ακτοπλοικα δινει εκπτωση στο προγραμμα κοινωνικου τουρισμου. 

Ακτοπλοικα, εστιαση και καταλυμα δινει στο εβοια-σαμος pass για τις δυο αυτες πληγεντες απο πυρκαγιες περιοχες. 

Λογικα μπερδεύεσαι με το evoia pass γιατι ειχε βγει μαζι με τον τουρισμο για ολους και σε κάποιο αρθρο θα το διαβασες και σου μεινε. 

Τουρισμο για ολους ηταν ανεκαθεν μονο καταλυμα. 

Για να μην τρελενεσαι. 

Οταν πας Χανια η Αγιους Θεοδωρους, θα πας σε εστιατοριο καποιου ξενοδοχειου εκει περα και θα φας και θα πιεις για 150€ με την οικογενεια. Η σε μια μερα η σε δυο η σε τρεις. Αρκει να τα εχεις ξοδεψει μεχρι 30/6. 

Ειδαλλως, πας σε ξενοδοχειο της περιοχης που μενεις μονιμα και τα τρως εκει στο εστιατοριο. 

Αλλιως, μου στελνεις την καρτα σε pm. 😝

Επεξ/σία από Tommygre
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οπότε μια Κυριακή θα πάτε να φάτε σε κάποιο ξενοδοχείο. Problem solved 

Πηγη? 

Μπορεις να πας να φας χωρις να μεινεις δηλαδη χωρις δωματιο;

Συγνωμη αλλα δεν αποθηκευσα τα site που τα εγραφαν ουτε φυσικα εκανα αιτηση ενω γνωριζα οτι ειναι για ξενοδοχεια μονο μηπως αλλαξουν γνωμη και παρω σουβλακια απο το σουβλατζη της περιοχης μου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Συγνωμη αλλα δεν αποθηκευσα τα site που τα εγραφαν ουτε φυσικα εκανα αιτηση ενω γνωριζα οτι ειναι για ξενοδοχεια μονο μηπως αλλαξουν γνωμη και παρω σουβλακια απο το σουβλατζη της περιοχης μου.

Εννοειται, αρκει να μην ειναι all inclusive hotel. 

Παρε τηλ σε καποιο ξενοδοχειο που σε ενδιαφερει. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tommygre είπε

Εννοειται, αρκει να μην ειναι all inclusive hotel. 

Παρε τηλ σε καποιο ξενοδοχειο που σε ενδιαφερει. 

Κοιτα μεσα στο κινητο ειναι το viva οποτε αν παμε κανα ΣΚ Λουτρακι θα ρωτησω εκει.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το πρόγραμμα ήταν για να 'κινηθεί' ο τουρισμός.

Όχι η ακτοπλοΐα και τα εστιατόρια.

40 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εχω εξοχικο και στους Αγιους Θεοδωρους και στα Χανια δεν εχω αναγκη ουτε τροχοσπιτο ουτε ξενοδοχειο.

Και ξερεις επειδη κουβαλαω παιδια η καλυτερη παραλια για τα παιδια ειναι εκει που εχουν κανει φιλους.

Οταν εκανα αιτηση στα διαφορα site εγραφαν και για εστιαση και για πλοια αν ηξερα μονο για ξενοδοχεια απλα δεν θα εκανα.

Δεν το συνεχίζω αλλά δεν με πείθεις ότι δεν σκέφτηκες:

Κάνω αίτηση και όπου με πάει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

αμα δεν σ κανει δωστο απο δω :P. BTW τι εννοειται λεγοντας τωρα μ ηρθε κλπ; Μια κληρωση δν γινεται; Να ελπιζω μελλοντικα μηπως γινει καμια αλλη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Οταν εκανα αιτηση στα διαφορα site εγραφαν και για εστιαση και για πλοια αν ηξερα μονο για ξενοδοχεια απλα δεν θα εκανα

Είσαι σίγουρος ότι τα άρθρα που βρήκες αφορούσαν το Τουρισμός για Όλους και όχι το αντίστοιχο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που είχε κάποιες άλλες προϋποθέσεις, ή κάποιο άλλο πρόγραμμα;

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή μου ήρθε και εμένα σήμερα η κάρτα, μια ερώτηση: Μπορώ να χρησιμοποιησω την κάρτα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου που θα μένω? Ηθελα να κλεισω με το Booking , αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιησω εκεί την καρτα.

Επεξ/σία από Fir3fly
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kkailas είπε

Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιησουμε την καρτα στο booking ή στο Airbnb;

OXI ,δεν περναει σε booking και άλλα παρομοια sites. 

Δυστυχως βρηκα καλυτερες τιμες στο ίδιο ξενοδοχειο απο booking και από άλλα αντίστοιχα, τελικα πηρα τηλεφωνο , εκλεισα σε μεγαλυτερη τιμή από τα περισσότερα που ειχα ήδη βρει και πληρωσα με NFC στο ιδιο το ξενοδοχειο για να τη χρησιμοποιησω.

Απο οτι καταλαβα πρεπει να φαινεται μονο η ξενοδοχειακη επιχειρηση, οποτε αναγκαστικά ΤΗΛΕΦΩΝΟ, για να χρησιμοποιήσετε τη σουπερ τεχνολογικη καρτα. 

Απο αποσταση ισως μονο σε μεγαλα ξενοδοχεια, αλλα υπαρχει πάλι πρόβλημα αν δεν  καλυπτει ολο το ποσό της κράτησης ή αν εχεις υπόλοιπο, αρα πρακτικά πληρωνεις στο ξενοδοχείο και κλεινεις μονο απο τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσεις τη σουπερ διαφημισμενη κάρτα.

Στις 19/3/2023 στις 1:57 ΜΜ, andreaspA είπε

Ο σκοπος δεν ειναι μονο να πας διακοπες εσυ. Επισης σκοπος ειναι να βοηθησουν τα τουριστικα καταλυματα τους δυσκολοτερους μηνες. Τον αυγουστο δεν εχουν αναγκη τα ξενοδοχεια. Φουλ ειναι ουτως η αλλως.

Αγαπητε συμφορουμιτη,

Αναθεμα και αν καταλαβαινεις τι γραφεις.

Οι ανικανοι που τρεχουν το προγραμα, εχουν βγαλει εκτος τους καλυτερους μηνες για επιχειρησεις και εργαζομενους.

Το προγραμμα ξεκινησε ουσιαστικα Αυγουστο!! αφου πρακτικα δεν μπορουσες να κλεισεις νωριτερα!!!

Ο  Ιουλιος ηταν πρακτικά εκτός. 

Ποσο δυσκολο ηταν να το ξεκινησουν απο τον περσινο Ιουνιο που τα καταλυματα ηταν αδεια , να ειναι μεσα ο Ιουνιος-Ιουλιος και να το κρατησουν και φετος τον Ιουνιο (διπλο); Σε χωρα με καλοκαιρινό τουρισμό ζούμε.

Όπως είναι φτιαγμένο το πρόγραμμα βολευει μονο να πας καπου Σαββατοκυριακο. Για διακοπες απλα δεν βολευει αφου δε μπορεις να βρεις ηλεκτρονικα καλες ευκαιριες. Το NFC μας μαρανε και η αυλη καρτα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kokoviosR είπε

Αγαπητε συμφορουμιτη,

Αναθεμα και αν καταλαβαινεις τι γραφεις.

Οι ανικανοι που τρεχουν το προγραμα, εχουν βγαλει εκτος τους καλυτερους μηνες για επιχειρησεις και εργαζομενους.

Τοσο δυσνοητο ηταν αυτο που ειπα? Δεν θα σου δωσει επιδοτηση για να πας Ιουλιο και Αυγουστο. Ευκολα κατανοητο θα επρεπε να ειναι. Πηγαινε τωρα σου λεει. Ανοιξαν αρκετα και τις επομενες μερες ολα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, andreaspA είπε

Τοσο δυσνοητο ηταν αυτο που ειπα? Δεν θα σου δωσει επιδοτηση για να πας Ιουλιο και Αυγουστο. Ευκολα κατανοητο θα επρεπε να ειναι. Πηγαινε τωρα σου λεει. Ανοιξαν αρκετα και τις επομενες μερες ολα!

Βρε καλε μου σου εξηγω οτι τα προγραμματα τα κανουν ετσι που να μη μπορεις να πας διακοπες. Αν θελαν να βοηθησουν θα στα εδιναν και τον Ιουνιο και τον Ιουλιο πιου υπαρχουν θεσεις αδειες . Στα δινουν Αυγουστο που δε μπορεις να πας και το χειμωνα που ΔΕΝ θες να πας.Τελικα καταντας να μην πας πουθενα.Υποψιν μιλαμε για τους συνηθισμενους πελατες-ανθρωπους και για τα συνηθισμενα ξενοδοχεια που ανοιγουν καλοκαιρινους μηνες.Σε τελικη αμα θελει η κυβερνηση να στηριξει συγκεκριμενους επιχειρηματιες ας τους δωσει απλα μια επιδοτηση και ας μη μας ταλαιπωρει. Εν τω μεταξυ απο το ανοιξαν αρκετα καταλαβαινω οτι μαλλον δεν το κατεχεις το τουριστικο...

Επεξ/σία από kokoviosR
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kokoviosR είπε

Αν θελαν να βοηθησουν θα στα εδιναν και τον Ιουνιο και τον Ιουλιο πιου υπαρχουν θεσεις αδειες . Στα δινουν Αυγουστο που δε μπορεις να πας και το χειμωνα που ΔΕΝ θες να πας.

Εν τω μεταξυ με την 3η κληρωση, οι δικαιουχοι εφτασαν τους 400.000, δηλαδη 200.000 παραπανω απο οτι ηταν αρχικα να τα παρουν. Επισης, λετε ξανα και ξανα για Ιουνιο, Ιουλιο, Αυγουστο. Υπαρχουν και αλλοι μηνες μεσα στο ετος, εκτος αν θεωρειτε διακοπες=θαλασσα. Το οτι ΔΕΝ θελετε να πατε, αυτο ειναι δικο σας προβλημα. 

Αρκετα ξενοδοχεια δεχονται online πληρωμες. Καντε μια ερευνα και προπληρωστε για τελη Αυγουστου-Σεπτεμβριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...