enteacher04 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:30 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:30 πμ 12 hours ago, pgezerlis said: Κηφισιά - Αττική Day 00 | ΠΑ 13/6: Τηλέφωνο για αίτηση Day 01 | ΣΑ 14/6: Υπογραφή σύμβασης Day 11 | ΤΕ 25/6: Επιθεώρηση Κτηρίου Day 16 | ΔΕ 30/6: Καλωδίωση κτηρίου - πολυόροφη μονοκατοικία (100m όδευση) Day 17 | ΤΡ 01/7: Ενεργοποίηση - δήλωση βλάβης γιατί κάτι δεν είχαν κάνει καλά από την ΔΕΗ στη κολώνα Day 18 | TE 02/7: Άμεση επιδιόρθωση - έχουμε internet 1GB Εμπειρία: 9/10 τήρηση χρόνων, επικοινωνία, επεξηγήσεις 8/10 τεχνογνωσία τεχνικών (θα ήταν 10/10, αλλά αυτός που έκανε επιθεώρηση ήταν λίγο αργός και περιορισμένης αντίληψης 10/10 ποιότητα εγκατάστασης (100μ εξαιρετικά προσεγμένη όδευση, κατάληξη σε πριζάκι στη σοφίτα 2ου ορόφου για τον gamer γιό μου) 10/10 εξοπλισμός router ZTE F8648P κατασκευής 2025 10/10 Speedtest 980Mpbs Up / 499Mbps Down με dynamic IP 11/10 σχέση αξίας / τιμής με τα €19.90 Closing comment: Για κάποιον που είχε 1.200 kbps dialup modem (προ εποχής Internet - fekos nickname @ acrobase), νιώθω ήδη σαν γέρος που πέρασε πείνα στην κατοχή και με πήγαν να φάω σε εστιατόριο με 2 αστέρια Μισελέν. Σε ευχαρισούμε πολύ για το αναλυτικό review, αλλά, αν δε σε πείραζε και έχεις χρόνο, θα ήθελα να δω και 1-2 φωτογραφίες από την εγκατάσταση της οπτικής ίνας στην πολυκατοικία, για να πάρω μια ιδέα, μιας και [μάλλον] θα το βάλω και εγώ μπροστά, αλλά θα ήθελα να δείξω και μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες στη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, για να δει και αυτή τι ακριβώς "μαστορέματα" μας περιμένουν όταν έρθει το συνεργείο. Ευχαριστώ, και συγνώμη αν σε βάζω σε κόπο.
The_Judas Δημοσ. Πέμπτη στις 09:15 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:15 πμ Το ρούτερ είναι κλειδωμένο; Σε αφήνει να κάνεις αλλαγές π.χ το DNS? Αν θέλουμε και τηλεφωνία υπάρχει κάποια λύση;
Aggis15 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 πμ 47 λεπτά πριν, The_Judas είπε Αν θέλουμε και τηλεφωνία υπάρχει κάποια λύση; Μέσω ΔΕΗ όχι τουλάχιστον μέχρι αρχές 26 που έχει πει ότι θα το προσφέρει. Αλλιώς σε VOIP πάροχο (Intertelecom, modulus κλπ). 1
gaster76 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:14 μμ Γεια σας, Είμαι σε πολυκατοικία όπου ακόμα δεν έχουμε φέρει οπτική ίνα εντός της πολυκατοικίας. Αν κάποιος θέλει ΔΕΗ, άλλος COSMOTE και άλλος Vodafone θα έχουμε δύο τερματικά σε κάθε όροφο; Το ένα αποκλειστικά για ΔΕΗ και το άλλο που μπορεί να είναι COSMOTE/Vodafone/Nova?
Aggis15 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 μμ 3 ώρες πριν, gaster76 είπε Γεια σας, Είμαι σε πολυκατοικία όπου ακόμα δεν έχουμε φέρει οπτική ίνα εντός της πολυκατοικίας. Αν κάποιος θέλει ΔΕΗ, άλλος COSMOTE και άλλος Vodafone θα έχουμε δύο τερματικά σε κάθε όροφο; Το ένα αποκλειστικά για ΔΕΗ και το άλλο που μπορεί να είναι COSMOTE/Vodafone/Nova? Ο τεχνικός της ΔΕΗ που πέρασε για την αυτοψία του κτηρίου πριν μερικές μέρες μου είπε πως όχι, πλέον έχουν συμφωνήσει να περνάνε όλα από το ίδιο. 1
Doubt Δημοσ. Παρασκευή στις 07:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:32 πμ 7 ώρες πριν, Aggis15 είπε Ο τεχνικός της ΔΕΗ που πέρασε για την αυτοψία του κτηρίου πριν μερικές μέρες μου είπε πως όχι, πλέον έχουν συμφωνήσει να περνάνε όλα από το ίδιο. Αν ισχύει, πολύ ευχάριστο νέο. 1 1
georgeole Δημοσ. Παρασκευή στις 12:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:20 μμ 4 ώρες πριν, Doubt είπε Αν ισχύει, πολύ ευχάριστο νέο. Συμφωνώ απόλυτα, έχω όμως μια απορία: Αν η ΔΕΗ έχει σκάψει για να φτάσει στην ίδια με τους άλλους πολυκατοικία, το καταλαβαίνω. Αν όμως έχει έρθει εναέρια, πώς ακριβώς γίνεται η δουλειά; Απλή περιέργεια, αν γνωρίζει κάποιος...
generalb31 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:03 μμ Χτες εγινε σε εμας η εγκατασταση στην πολυκατοικια απο τη δεη ,οντως πολυ καλη δουλεια μεσα στο κτιριο,απειρος κοσμος στα συνεργεια,σε μια φαση ηταν 15 ατομα ταυτοχρονα ( κανουν εκμαθηση σε καποιους ) ,καλη δουλεια και στο σπιτι μεσα ! Περνανε διπλη οπτικη μεσα στα σπιτια ως backup και για χρηση απο αλλους παροχους ! Για τα καναλια οδευσης τα καρφωνουν για εξτρα στηριξη και δινουν βαση αρκετα στη λεπτομερεια και οδευση ! 1 2
enteacher04 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:43 μμ 1 hour ago, generalb31 said: Χτες εγινε σε εμας η εγκατασταση στην πολυκατοικια απο τη δεη ,οντως πολυ καλη δουλεια μεσα στο κτιριο,απειρος κοσμος στα συνεργεια,σε μια φαση ηταν 15 ατομα ταυτοχρονα ( κανουν εκμαθηση σε καποιους ) ,καλη δουλεια και στο σπιτι μεσα ! Περνανε διπλη οπτικη μεσα στα σπιτια ως backup και για χρηση απο αλλους παροχους ! Για τα καναλια οδευσης τα καρφωνουν για εξτρα στηριξη και δινουν βαση αρκετα στη λεπτομερεια και οδευση ! Απλά μια ερώτηση - η διπλή οπτική που πέρασαν για χρήση από άλλους παρόχους αφορά ολόκληρο το κτίριο, ή μόνο το κομμάτι μέσα στο σπίτι του πελάτη;
generalb31 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:08 μμ Αφορα το κομματι απο τα κεντρικα κουτια/κατανεμητες της δεη στο υπογειο και αυτα που ανεβαινουν στους οροφους και στα σπιτια ! 2
Doubt Δημοσ. χθες στις 11:17 πμ Δημοσ. χθες στις 11:17 πμ 22 ώρες πριν, georgeole είπε Συμφωνώ απόλυτα, έχω όμως μια απορία: Αν η ΔΕΗ έχει σκάψει για να φτάσει στην ίδια με τους άλλους πολυκατοικία, το καταλαβαίνω. Αν όμως έχει έρθει εναέρια, πώς ακριβώς γίνεται η δουλειά; Απλή περιέργεια, αν γνωρίζει κάποιος... Στο δικό μας δρόμο, η οπτική που βγαίνει από το πεζοδρόμιο ανεβαίνει μέσω σιδεροσωλήνα και δίνει γραμμές σε 2 διπλανές πολυκατοικίες. Πρώτη στάση είναι το κουτί που φαίνεται στην φωτογραφία. Υποθέτω και η ΔΕΗ σε κάποιο παρόμοιο κουτί θα τερματίζει. (η γάτα είναι εξτρά) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. χθες στις 12:02 μμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 12:02 μμ Απαραίτητο σκοπέτο του αγοριού για πρόληψη βανδαλισμού της οπτικής ίνας...
public menace Δημοσ. χθες στις 02:11 μμ Δημοσ. χθες στις 02:11 μμ 2 ώρες πριν, Doubt είπε Στο δικό μας δρόμο, η οπτική που βγαίνει από το πεζοδρόμιο ανεβαίνει μέσω σιδεροσωλήνα και δίνει γραμμές σε 2 διπλανές πολυκατοικίες. Πρώτη στάση είναι το κουτί που φαίνεται στην φωτογραφία. Υποθέτω και η ΔΕΗ σε κάποιο παρόμοιο κουτί θα τερματίζει. (η γάτα είναι εξτρά) Φαινεται καλη η εγκατασταση.Κεντρο αθηνας παντως που ειμαι εγω,ακομα ουτε φωνη,ουτε ακροαση... Υ.Γ. Η γατα αγρυπνος(?)φρουρος,για δολιοφθορα?....
bstefos Δημοσ. χθες στις 05:54 μμ Δημοσ. χθες στις 05:54 μμ Στις 3/7/2025 στις 11:39 ΜΜ, Aggis15 είπε Ο τεχνικός της ΔΕΗ που πέρασε για την αυτοψία του κτηρίου πριν μερικές μέρες μου είπε πως όχι, πλέον έχουν συμφωνήσει να περνάνε όλα από το ίδιο. Δεν ισχύει αυτό. Ανανέωσα προχθές το συμβολαιό μου στην vodafone αναγκαστικά (με σχετικά δωράκια) γιατ'ι η ΔΕΗ με ενημέρωσε οτι πρέπει να παρω έγκριση διαχειριστή και παρόλο που τους είπα ότι εχώ 1000άρα εδώ και δύο χρόνια θα μού περάσουν δεύτερο κουτί στον όροφο και νέα καλωδίωση εσωτερικά. 'οτι έχω είναι άχρηστο.
Aggis15 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 9 ώρες πριν, bstefos είπε Δεν ισχύει αυτό. Ανανέωσα προχθές το συμβολαιό μου στην vodafone αναγκαστικά (με σχετικά δωράκια) γιατ'ι η ΔΕΗ με ενημέρωσε οτι πρέπει να παρω έγκριση διαχειριστή και παρόλο που τους είπα ότι εχώ 1000άρα εδώ και δύο χρόνια θα μού περάσουν δεύτερο κουτί στον όροφο και νέα καλωδίωση εσωτερικά. 'οτι έχω είναι άχρηστο. Δλδ τι, αμα έχει κάνει την εγκατάσταση η Vf πχ δεν μπορεί η ΔΕΗ να χρησιμοποιήσει τις ίδιες γραμμές, ενώ αμα την κάνει η ΔΕΗ (η οποία απ' ότι κατάλαβα βάζει 2 κουτία στο υπόγειο, ένα δικό της και ένα για τους υπόλοιπους παρόχους) μπορούν; Πολύ κουλό μου ακούγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα